Trend micromu Kasperskymı?

Sizce hangisi daha iyi koruma sağlıyor ve en iyisi hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    76

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ben daha önce kullanmıştım gayet güzel hiç ses çıkarmıyor zırt pırt rahatsız etmiyor ama kaspersky ile karşılaştırırsam yine kaspersky derim ama trend micro yabana atılacak bir antivirüs değil bence.

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Ben daha önce kullanmıştım gayet güzel hiç ses çıkarmıyor zırt pırt rahatsız etmiyor ama kaspersky ile karşılaştırırsam yine kaspersky derim ama trend micro yabana atılacak bir antivirüs değil bence.

Tabi ki trend micro çok kötü değil

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kaspersky pcimi çok kasıyor diyenlere trend microyu öneririrm!

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Trend micro bu konuda en eskilerden. Önceden çok iyi ürünleri vardı, şimdi ne durumdalar bilmiyorum.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oylarda kaspersky baya fark atmış ya :)

--- Mesaj Güncellendi ---

bu arada ben trend kullanıyorum bence çok iyi

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kaspersky güvenlik duvarı ve reklam engelleme özelliğinide unutmamak gerek.

taken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Trend Micro tehditleri size ulaşmadan önce proaktif bir şekilde durduran Smart Protection Network ismini verdiği bir teknoloji kullanmaktadır. Bu smart protection network parçaları olan Smart Scan-Web Reputation-File Reputation ve Email Reputation ile günlük olarak;
45 milyondan fazla URL, Email ve Zararlı Dosya Cloud olarak işlem görmektedir ve siz smart protection network sayesinde diğer anti virus yazılımlarında olduğu gibi sürekli bir update dosyası indirmek zorunda kalmazsınız. Herhangi bir kullanıcı zararlı bir şey yaydığı anda Smart Protection signature olarak direk Cloud da tuttuğu için sizdeki ürün bir database indirmeye ihtiyac duymadan bu zararlıdan haberdar olur. Günlük cloud olarak tuttuğu database 2.8TB dan fazladır...

Kaspersky sistemi fazla kastığı için ben pek tercih etmiyorum...

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kasper trende oylarda fark atmış ama trendinde kasperden benim için aralarında fazla fark yok ben trende güveniyorum ben trend diyorum bunların sonucunda (en azından şimdilik fikrim trend yönünde ) :D

KaanGuven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar , Her iki üründe alanında gayet başarılı.Fakat ürünleri Detaylı bir şekilde incelemek gerekli.
Trend Dünyadaki ilk 3 Anti Virus Markasından bir tanesi ve Bulut Teknolojisini Kullanan bir Firma.
Bulut Teknolojisini kullanmasından Dolayı % 50 oranında size Performans saglıyor.Yani Kasmıyor :)
Fiyatı Ucuz oldugu için Crack ile ugraşmanıza gerek yok , Ebebeyn denetimi süper
Benim Kaspersky Lisansım bitince Helyumu aradım , Trend Microya geçtik dediler bende Trend Microya geçtim.
Ofis için 5 Kullanıcı aldım gayette memnunum...

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar , Her iki üründe alanında gayet başarılı.Fakat ürünleri Detaylı bir şekilde incelemek gerekli.
Trend Dünyadaki ilk 3 Anti Virus Markasından bir tanesi ve Bulut Teknolojisini Kullanan bir Firma.
Bulut Teknolojisini kullanmasından Dolayı % 50 oranında size Performans saglıyor.Yani Kasmıyor :)
Fiyatı Ucuz oldugu için Crack ile ugraşmanıza gerek yok , Ebebeyn denetimi süper
Benim Kaspersky Lisansım bitince Helyumu aradım , Trend Microya geçtik dediler bende Trend Microya geçtim.
Ofis için 5 Kullanıcı aldım gayette memnunum...

bende 6 aydır kullanıyorum cokta memmunum bundan sonra hep trend micro kullanmayı düşünüyorum
herkese tavsiye ederim kampanyalarıda oluyor arada trendin korumasında süper ama kullanmayanlar trendi kötülüyor

cindermoon61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurtdışında uzun yıllar kaldım, Trendmicro nun dünya kalitesini oradan biliyorum.Tartışılmaz açık ara önde.Tavsiye ederim.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yurtdışında uzun yıllar kaldım, Trendmicro nun dünya kalitesini oradan biliyorum.Tartışılmaz açık ara önde.Tavsiye ederim.
bende trend micronun kalitesini uzun süre kullandığım için biliyorum size bir örnek vereyim hafıza kartımda smybian bilmemne virüsü vardı
hafıza karıtını microsoft security essantials ile tarattım temiz dedi
bitdefender total secrity ile tarattım temiz dedi
trend micro titanium internet security ile tarattım virüsü sildi

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu biraz Şahin mi Bmw mi sorusu gibi olmuş.. Kaspersky tabiki.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Kasper'in orjinaline ulaşamadığımdan trend micro diyorum ve kullanıyorum.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kaspersky Pure. Ancak zor durumda kalır ve key bulamassam key bulana kadar başka bir Internet Security kullanabilirim.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Pure. Ancak zor durumda kalır ve key bulamassam key bulana kadar başka bir Internet Security kullanabilirim.
ya bizim bu forumdaki insanlarda nasıl bi kaspersky hastalığı varmış anlamadım gitti :D Sanki dünyada bi tek kasper var ve en güvenli o sanki
bitdefenderde testlerde kasperden önde ama kimse bitdefender demiyor
trend microda iyi o arayı kullanıcı kendisi kapatabilir

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ya bizim bu forumdaki insanlarda nasıl bi kaspersky hastalığı varmış anlamadım gitti :D Sanki dünyada bi tek kasper var ve en güvenli o sanki
bitdefenderde testlerde kasperden önde ama kimse bitdefender demiyor
trend microda iyi o arayı kullanıcı kendisi kapatabilir

yılların verdiği tecrübe+güven=kaspersky :)

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Geçen yıl Kaspersky Türkiye Distrübitörü Daha Kurumsal ve Güvenilir Koruma Sağladığı Gerekçesiyle Trend Micro'ya Geçtiklerini Açıklamıştı. Ben yıllardır şirketimde ve evimde trend micro kullanıyorum harika bir yazılım herkese tavsiye ederim.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Geçen yıl Kaspersky Türkiye Distrübitörü Daha Kurumsal ve Güvenilir Koruma Sağladığı Gerekçesiyle Trend Micro'ya Geçtiklerini Açıklamıştı. Ben yıllardır şirketimde ve evimde trend micro kullanıyorum harika bir yazılım herkese tavsiye ederim.

helyum kasperle ticari konuda anlaşamadığı için trendmicroyla anlaştı. güvenlik konusu olduğunu sanmıyorum :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
öyle olsun madem ama trendin güvenlik konusunda kasperden altta kalır yanı yok

trenmicro kötü demedimki zaten o da iyi bi yazılım. hem hangi yazılım kullanılırsa kullanılsın. kullanıcı bilinçli olmadıkça faydası olmaz :)

kasper ile ilgili şöyle bi not düşeyim. dünyada yeni çıkan zararlı bi yazılıma kasper 1,5 saat içinde güncelleme yaparak önlem alabiliyor. en yakın diğer yazılım ise norton 3 saatte güncellemeyle önlem alıyor :) diğer yazılımlar çok daha geç önlem alıyorlar :)

iyi forumlar :)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
trenmicro kötü demedimki zaten o da iyi bi yazılım. hem hangi yazılım kullanılırsa kullanılsın. kullanıcı bilinçli olmadıkça faydası olmaz :)

kasper ile ilgili şöyle bi not düşeyim. dünyada yeni çıkan zararlı bi yazılıma kasper 1,5 saat içinde güncelleme yaparak önlem alabiliyor. en yakın diğer yazılım ise norton 3 saatte güncellemeyle önlem alıyor :) diğer yazılımlar çok daha geç önlem alıyorlar :)

iyi forumlar :)
bunu öğrendiğim iyi oldu bunu bilmiyordum kasperin bu özelliği süpermiş
ama dediğiniz gibi kullanıcı bilinçli olmadıktan sonra dünyanın en iyi güvenlik yazılımı kullanıcıyı koruyamaz(korur ama 1 yere kadar 1 noktadan sonra koruyamaz :D )

--- Mesaj Güncellendi ---

bide tahminim 1.5 saat içersiinde önlem almasının nedeni bence çok kullanıcısı olduğı için yani kullanıcı bilinmeyen 1 zararlı yazılım ile karşılaştığında kasper laba bildiriyordur kasper labta 1.5 saat gibi sürede güncellemesini yayınlıyordur :)
bendede o kadar çok kullanıcıs olsa ben 1saatte yayınlardım :P :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
50 dakika diyorum varmı arttıran :D