Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe - Video, Maçın Özeti, Golü | Maç Tatil Edildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Takımları rastgele,birilerinden etkilenerek seçip ardından da o takım onun ömrünü kurtarıyormuş gibi o takım uğruna her haltı yapan insan beynini kullanabiliyor mu acaba ?

İnsanları böldükleri yetmedi,bir de takımlarla aslında kardeş olan insanları o sebepten veya bu sebepten birbirlerine düşürüyorlar.

Birileri şike yüzünden oldu falan demiş,sorun şikeyse şikeden şikayetçi takımlar dava açsın,şikeyi taraftarlar mı yaptı ki hesabını karşı takımın taraftarları soruyor ?

Hayır sen feneri tuttun ne oldu,trabzonu tuttun ne oldu,ne biçim dünya ne biçim insanlara döndük Ya Rabbi

yigitk2834

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1186882_10152277455819176_1835077720_n.jpg

Bu Gol Sevinci Tahrik Etmiş Takımı Gol Atıyor Adam Kendi Yedek Kulübesine Koşuyor Bu Mu Tahrik...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Trabzon valisi: bu macta 20-30 kişilik grup bilgisi aldık bu macı tamamlatmayın bilgisi aldık.

Reaksiyon puanı
10,327
adalet yerine gelene kadar böyle
devamı seneye...

sözün bittiği yer burası...
Allah şahidimdir, eğer trabzonlu olsaydım, sizin gibiler yüzünden o takımı ebediyen terkederdim desteklemeyi.

o şampiyonluk Fenerbahçenin bal gibi hakkıydı adamım, o kadar gerilerden gelip bileğinin hakkı ile trabzonun önüne geçtiler.
bozuk plak gibi sürekli başarısızlığınızı, beceriksizliğinizi kamufle etmeye çalışıyorsunuz, başka bişey değil.

size bişey söyleyim mi, siz ebed müddet, kıyamete kadar bir daha şampiyon falan olamazsınız. ha ille de şampiyon olacağız diyorsanız Ptt 1. lige düşer, orada ancak zor bela belki şampiyon olabilirsiniz. daha ilerisi yok size.

sizin zaten bu kafayla gideceğiniz yer de orasıdır.

önünüze geleni suçluyorsunuz, demirören suçlu, tff suçlu, fenerbahçe suçlu, o suçlu, bu suçlu... ama siz zemzem suyu gibi temizsiniz maşaallah.

hadi gidin ordan ya!

gecenin bu saatinde tansiyonumu fırlattınız...

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Allah şahidimdir, eğer trabzonlu olsaydım, sizin gibiler yüzünden o takımı ebediyen terkederdim desteklemeyi.

o şampiyonluk Fenerbahçenin bal gibi hakkıydı adamım, o kadar gerilerden gelip bileğinin hakkı ile trabzonun önüne geçtiler.
bozuk plak gibi sürekli başarısızlığınızı, beceriksizliğinizi kamufle etmeye çalışıyorsunuz, başka bişey değil.

size bişey söyleyim mi, siz ebed müddet, kıyamete kadar bir daha şampiyon falan olamazsınız. ha ille de şampiyon olacağız diyorsanız Ptt 1. lige düşer, orada ancak zor bela belki şampiyon olabilirsiniz. daha ilerisi yok size.

önünüze geleni suçluyorsunuz, demirören suçlu, tff suçlu, fenerbahçe suçlu, o suçlu, bu suçlu... ama siz zemzem suyu gibi temizsiniz maşaallah.

hadi gidin ordan ya!

bu güzel yorumunuzu keşke değecek birine atsaydınız anlarlardı belki neyse hocam sakin olun tahrike kapılmayın bir laf var bizim buralarda oğlum reşit sen söyle sen işit

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Volkanın gole sevinmesini tahrik unsuru olarak görüp kafasına beton atılmasına haklı gözüyle bakanlar bence insan değiller.Bu söylediklerim sahaya rakı şişesi atılması içinde, oyuncunun yüzüne çakı atılması içinde geçerlidir.Saygılar.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Volkanın gole sevinmesini tahrik unsuru olarak görüp kafasına beton atılmasına haklı gözüyle bakanlar bence insan değiller.Bu söylediklerim sahaya rakı şişesi atılması içinde, oyuncunun yüzüne çakı atılması içinde geçerlidir.Saygılar.

Haklısın kardeşimde Devlet arabalarını yakanlar ve ışıkları söndürenleride yazsaydın sana %99 katılırdım ama şuan katılmıyorum.

Dünya basına manşet olduk süper futbolumuzla ve futbol zekamızla hepsi Türkiyeyi konuşuyor.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O değilde Ersun Yanal koşusu neydi öyle atletizime yazılsın insan futbolcusunu bırakır öyle koşarmı soyunma odasına bir koştu pir koştu:)
Kalp ve damar hastalığı olan, damarlarında stent olan biri hangi ortamlarda bulunmalı nasıl davranmalı bilir misin sen?
Adam orada kendi sağlığını düşünüyor, başına gelecekleri biliyor. Sen de dalganı geçip kendi kendini tatmin et bakalım.

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Haklısın kardeşimde Devlet arabalarını yakanlar ve ışıkları söndürenleride yazsaydın sana %99 katılırdım ama şuan katılmıyorum.

Dünya basına manşet olduk süper futbolumuzla ve futbol zekamızla hepsi Türkiyeyi konuşuyor.
Ben o olayları futbolla ve ya klüple ilgili değilde terör vakası olarak gördüğüm için yazma gereği duymadım.Ben sahada olandan, maç sırasında olandan bahsediyorum.Siz her olay olduğunda bunlardan bahsedip tatmin olmaya devam edin.Saygılar

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bu akşam FENERBAHÇE'm teröre karşı mücadele etti.Kim ne derse desin geçmiş saçmalıklarla şu gecenin önüne geçmeyi, bir tahrik var diyip bunu ortaya atmayı,trabzonsporu haklı çıkarmaya çalışmayı boş verin.
Gerçekten sadece gülünç oluyor.:closedeyes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
parayla büyük oldu saydıkların genelde tff emrinizde ve sizlerin seçtiği adamlar.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Adamlar Maça Değil Teröre Gelmişler . Kimse Tahrik Edildi Taraftar Gibi Bir Cümle Kurmasın Bırakın Maç Başlamasını, Daha Isınırken Yaptılar Her Türlü Rezilliği .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cuvalla paraları başkanınız dökerse tabi şampiyon olur fener para şampiyonluğu anadolu takımlarının hakkının nasıl yıllarca yenildiğini bilmeyenmi var memlekette ..

magex

Asistan
Reaksiyon puanı
0

hadi gidin ordan ya!

Hocam pardonda 3 Temmuz dan beri fenerbahçenin verdiği beyanatları, demeçleri, Aziz Yıldırımın demeçleri hepsini biliyoruz kendinden başka herkesi suçlayan bir kulüpten bahsediceksek bunun ilk örneği fenerbahçedir daha sonra ts gelir. Mahkeme aziz yıldırımı suçlu buldu mu? Şike vardır dedi mi? Uefa ceza verdi mi? Namus dedikleri davalarından döndü mü?
Siz bunların üstüne fenerbahçeyi hala destekliyosanız eğer, Ts yi destekleseyen arkadaşlara da takımı desteklemeyi terkederim gibi kelimelerle kınamanız en son sizin söyleyeceğiniz laftır hele ki hala aziz yıldırımı destekliyorsanız. Bu işin başı aziz yıldırımdır hala o takımın başında durması kendi şirketi gibi yönetmesi hatadır. Bu yanlışa yanlış ile cevap veren de trabzon yönetimidir. Bu şiddeti, holiganizmi destekliyceğimiz anlamına gelmez ama Siz(ÖnceTFF,Hakimler,Sonra taraftarlar) vakalara zamanında gerekeni yapamazsanız ve şike ile yargılanan(Suçlu veya Suçsuz yargılanıyorsanız görevinizi bırakırsınız, aklanınca dönersiniz) başkana sahip çıkarsanız, sürekli karşı tarafı suçlarsanız, etkiniz tepki doğurur. Yani demek istediğim herkes kendi evinin önünü zamanında temizleseydi eminim bunlar olmayacaktı. Şimdi karşı tarafı suçlamak en kolayıdır haklı olsanızda taraftar olarak bunda sizin payınızda vardır.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Hacıosmanoğplu ev sahipliğimizi göstereceğiz diyordu, başardı da. Bundan spor adamı olmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle belirteyim bir Kasımpaşa taraftarıyım. Türk futbolunun TFF tarafından nasıl bitirildiğini birkez daha görmüş olduk. Sahaya atılan maddelerin ve bir futbol kulubü oyuncularının 3-4 saat stattan çıkamamasının izahatı Trabzonspor tarafından değil TFF tarafından yapılmalıdır.
Şimdi size soruyorum tuttuğunuz kulüp başkanınız maç çıkışında saldırıya uğrarsa ne düşünürsünüz? Saldırıyı yapanların ve buna neden olanların cezalandırılmasını istemez misiniz? Eğer ceza almazlarsa ne yaparsınız?
Geçen yıllarda şike var yada yok diyemiyorum ama TFF nin şike ile ilgili verdiği karar çok komikti. Şike saha dışında yapıldı, sahada şike yok dediler. E buda insanların kafasında bir soru işareti bıraktı gerilimi arttırdı.
Ayrıca stadın çevresine yerleştirilen keskin nişancılar niçin yerleştirilmiştir. Vali maçın tamamlanmamasını isteyenler olduğuyla ilgili istihbarat aldık dedi. Peki o zaman stada herkes üst aramasından geçerek girmiyor mu? Sahaya indi diye silahsız taraftarı uzun namlulu silahlamı vurarak durduracaksınız. Yoksa karmaşa çıkartıp ayaklanmamı başlatacaksınız. Burada ağır bir tahrik söz konusudur.
Kulüpler arasındaki gerilim bir an önce bitirilmeli bir an önce adam akıllı bir TFF yönetimi gelmelidir.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ne komik insanlar var yahu :D çekirdek alıp yorumları okumak gibisi yok valla :D

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Trabzon başkanı nasil bir karaktere sahip olduğunu bilmeyen varmis hala. Genelde mafyatik diye suclanir ama mafyanin bile bir ahlaki olur.

Bir siyasi partiye oy vermeyen vatan haini demişti yanlis hatirlamiyorsam bu da ülkenin yarisi ve Trabzon şehrinin önemli bir kismina tekabul ediyor.

Acikcasi sasirtmadi. Olayi halen sikeye yildirima bağlayanlar olmuş Trabzon Başkanı olduğu söylenen sahsin ifadesiyle bu olayin "Mazareti yok ve olamaz"

Ayriyeten su forumda ikide bir her konu da olay cikartan ortami geren arkadasa da söylenecek söz az. İsi gücü kalmamis mahalle karilari gibi insanlari birbirine didistiriyor.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
O kadar malzemeyi stada nasil sokmuslar? Polisin görevi ne orda? Ilk bunlarin ifadesini almak lazim.

Ben hep bunu sorgulamışımdır. Bozuk paraları bile stada almayan polisler bunları nasıl içeri alıyorlar. Bu gibi durumlarda girişteki polisleri ve bütün stad görevlilerini yargılamak gerekiyor. Bu olayı bi polis arkadaşıma sorduğumda bu taraftarlar maçtan bi kaç gün önce gelip stada sokuyor bu tür maddeleri demişti. Yazık gerçekler. Bütün derbiler böyle olaylı geçecekse bende Türkiye'de futbola ara verilmeli.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
devam edin elinizden geleni ardınıza koymayın bu kafayla fazla gidemezsiniz zaten.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ptt 1'ci lig ekipleri trabzonspor için pankart hazırlatıyorlarmış HOŞ GELDİN 20010 200011 ŞAMPİYONU :thumbup:
sonuç ne olursa olsun tarihte değişmeyeck tek şey bu klübün alnındaki kara lekedir.

yıllar sonrada fenerbahçe şikeci olarak anılacaktır.

kaynak türk yargısı , uefa ,cas

hadi gidin ordan ya!

ilk önce gidin tapeleri dinleyin okuyun
tarlalar sürülmüşmü birde siz kontrol edin.

aklı yerinde olan herkes zaten tapelerden sonra şike ile çalınmış bir şampiyonluk ve türkiyenin en büyük klübünün arkasına sığınmış baş şikeci olduğunu göreceksin.

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Burada olanlar göründüğünün tam aksine altında daha fazla şeyler yatıyor, eğer maçı alsaydı 4. sıraya yerleşecekti, lidrin farkı azalacaktı. Kupanın verilememesi elbete etkili oldu ama bunun altında başka birşey var.
Sezon başında beşiktaşa yapılan olay aynısı burada yapıldı, orada da beşiktaş serbest vuruş kullanacaktı ki olaylar çıktı, tabi bir kısım taraftar sayesinde , onların kim olduğunu az çok tahmin edersiniz, taraftar değildiler. Hakem orada da hiç beklemeden soyunma odasına gitti 1 daka içinde saha tertemiz olay yok, olan bjk ye olmuştu.
Şimdide maç 1-0, ts serbest vuruş kullanıyor. hop olaylar. Hakem sadece baktı ve doğru soyunma odasına, sanki birşey çıksada soyunma odasına gitrsem hemen dercesine.
Bunda kasıt var, birileri bunu yaptı, orada çıkan o olayların şikebahcenin işine yarayacağını herkes bal gibi biliyordu.
Yazık Türkiye de futbolu bitirdi bu federasyon, yeter artık bırak bu sporun beşini demirören, bjk yi bitirdin tff yi bırak.

başka komplo hikayelerin varmı okumayı çok isterim

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3

hadi gidin ordan ya!

O kadar güzel yazmışsınız ki katılmadan edemiyorum.

Reaksiyon puanı
10,327
Mahkeme aziz yıldırımı suçlu buldu mu? Şike vardır dedi mi? Uefa ceza verdi mi? Namus dedikleri davalarından döndü mü?

uzun mesajınızın sadece bu kısmına cevap verirsem umarım mesele vüzuha kavuşur. kıymetli kardeşim, aziz yıldırımı da, fenerbahçeyi de mahkum eden malum mahkemenin kapatıldığını, verdiği bütün kararların şu an itibariyle butlan (yok hükmünde) olduğunu biliyorsunuz değil mi? yaptıkları bütün yargılamaları malum yapılanmanın bir uzantısı olarak ve adalet için değil, toplum mühendisliği adına yaptığını görmedik mi, ve bu adamların idama mahkum ettiklerinin şu an dışarıya çıktığına şahit olmadık mı?

bu ülkeye yarım asır hayatını vakfetmiş şerefli bir askere, bir genelkurmay başkanına "terör örgütü üyesi" yaftası vurmuş bir mahkemeden bahsediyoruz, aziz yıldırıma, fenerbahçeye yapılanlar ne ki onun yanında? bu konuda o kadar çok şey yazabilirim ki satırlar yetmez, başka yerlere uzanır, işin ucuna siyaset karışır diye kesiyorum burada. ama artık sürekli mahkemeden, yargıdan falan bahsetmeyin ne olur, ağızlarınıza sakız gibi pelesenk ettiğiniz bu kavramlar iflas etti bu ülkede çünkü.

sonuç ne olursa olsun tarihte değişmeyeck tek şey bu klübün alnındaki kara lekedir.

yıllar sonrada fenerbahçe şikeci olarak anılacaktır.

kaynak türk yargısı , uefa ,cas

ilk önce gidin tapeleri dinleyin okuyun
tarlalar sürülmüşmü birde siz kontrol edin.

aklı yerinde olan herkes zaten tapelerden sonra şike ile çalınmış bir şampiyonluk ve türkiyenin en büyük klübünün arkasına sığınmış baş şikeci olduğunu göreceksin.

habire bozuk plak gibi cızırtı yapanlara cevap vermenin bir anlamı olsaydı yazardım uzun uzun ya, değmez arkadaşım. az evvel yukarıda bir arkadaşımıza yazdım ya, bilirim senin için hiçbir şey değişmeyecek, aynı plağı döndürmeye devam edeceksiniz.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Birde Volkan sahayı terkederken trabizonsporlular çok iyi yaptın diye onu alkışlayıp taciz ediyorlar,yanına kadar sokulmuşlar terbiyesizler.Bunların bütün maçlarını şehir dışına alacaksın ve seyircisiz oynatacaksın.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Durun bakalım hepimiz söyleceklerimizi söyledik [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] modumuz son sözünü söylemedi daha:)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Türk insanımızın zekası Macdan sonra capslar:)

BibhYCyCQAAtGLk.jpg:large

mac-bitti-capsler-basladi-10-mart-2014-1.jpg