Touchwiz-Sense ?

Hermonie6666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi samsungun touchwiz arayüzü kasma ve donmalara diğer bütün arayüzlerden daha çok açık. Ben galaxy mega alacağım. Acaba, telefona sense launcheri ya da başka stabil bir launcher atsam bu kasma donmadan kurtulur muyum ? Ya da son touchwiz (s5'inkinden) arayüzünün launcherini atsam kurtulur muyum ?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi samsungun touchwiz arayüzü kasma ve donmalara diğer bütün arayüzlerden daha çok açık. Ben galaxy mega alacağım. Acaba, telefona sense launcheri ya da başka stabil bir launcher atsam bu kasma donmadan kurtulur muyum ? Ya da son touchwiz (s5'inkinden) arayüzünün launcherini atsam kurtulur muyum ?
launcherla kurtulursun fakat bildirim çubugu yada ayalar gibi yerler yine touchwiz kalır sense atarsan sırıtır fakat s5 in arayüzü güzel ve hızlı onu atarsan sırıtmaz ama sense yapacaksan root yapıp rom atman lazım o zaman tam sense olur :)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Touchwiz her türlü donar. Normal olarakta sense arayüzünü atamazsınız diye biliyorum.
Meganın boyutuna detaylı baktınız mı bilmiyorum ama bence çok kaba duruyor. Kabadan da ziyade çok kullanışsız.

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Büyük ekran bir telefon istiyorsan:

-Note 2 veya 3
-LG G Pro
-LG Optimus G Pro
-LG Optimus G Pro Lite
-Oppo **** 7a
-Sony Xperia T2 Ultra
-Sony Xperia Z Ultra
-Nokia Lumia 1520
-Nokia Lumia 1320
-HTC One max
-Huawei Ascend Mate
-Lenovo IdeaPhone K900

bunlara bakmalısın. Hepsi 2014'ün en büyük ekranlı telefonlarıdır ve 5'' ile 6'' arasındadır. Bana kalırsa bende Mega almazdım fazla kullanışsız. İlla ben Mega alacağım karar kıldım dersen ve rootlayıp rom atmak istiyorsan alacağın model için istediğin tarz rom var mı bakmalısın.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Büyük ekran bir telefon istiyorsan:

-Note 2 veya 3
-LG G Pro
-LG Optimus G Pro
-LG Optimus G Pro Lite
-Oppo **** 7a
-Sony Xperia T2 Ultra
-Sony Xperia Z Ultra
-Nokia Lumia 1520
-Nokia Lumia 1320
-HTC One max
-Huawei Ascend Mate
-Lenovo IdeaPhone K900

bunlara bakmalısın. Hepsi 2014'ün en büyük ekranlı telefonlarıdır ve 5'' ile 6'' arasındadır. Bana kalırsa bende Mega almazdım fazla kullanışsız. İlla ben Mega alacağım karar kıldım dersen ve rootlayıp rom atmak istiyorsan alacağın model için istediğin tarz rom var mı bakmalısın.

Note 3, Z Ultra ve 1520 öneririm.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Launcher veya rootla falan uğraşma diğer modellere yönel.
Ben Desire 816' yı öneriyorum.
Fiyatı da Galaxy Mega ile hemen hemen aynı.
Boyutu Galaxy Mega'ya göre biraz düşük ama (5.5" inç) bence pişman olmazsın.