Toshiba Wireless Sorunu

ozgurmumin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
laptop modemi görüyor ve sorunsuz baglantı yapıyor. fakat internet hızı cok düşük ve sürekli kopuyor. baska bir laptopdan ve telefondan sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanabiliyorum yani sorun bu laptopda. wireless driverı güncelledim, virüs mü diye tarama yaptım gene olmadı sizce sorun nedir? yardım ederseniz sevinirim.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Modem arayüzüne girince kablosuz ağ ayarları bölümüne girince orada kanal diye bir bölüm var, orada yazan değeri değiştirerek denermisin, bu değeri 1-13 arası değiştirebilirsin, bu şekilde sinyal alımı yükselmesi olabilir.

ozgurmumin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu onlarıda denedim ama birşey farketmiyor

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Sorunun yazılımsal olduğunu varsayarak , bilgisayarı güvenli kipte açıp 2 gün öncesine sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin.

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
windows 7 kullanıyorsan kablosuz agları yonetten tum baglandıgın agları kaldır.sonra modemın kanal numarasını 1 veya 6 yap sonra şifreleme tipini wpa2-psk yap sorun duzelır.bunlarla duzelmıyorsa modemı fabrıka ayarlarına dondur tekrar kur .kolay gelsın

bytanyel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Bilgisayarın Dns Ayarları İle Oynanmış Olabilir Kontrol Etmeni Tavsiye Ederim