mattafix_gs_1905@hotmail.com davetiyeniz varsa alabilir miyim ? teşekkür ederim.
redo davetiyem var ama tutunması zordur...elinde başka sitelerden üyelik profillerini gönderebilirmisin banaDavetiyesi oLupta yoLLamayanın![]()
şuan giriliyor..torrentleech bugün gün boyunca açılmadı hala açılmıyor web sayfası görüntülenmiyor diyor sizde de böyle mi genel bir sorun mu var ?
dns değiştirmeyi bir deneBen hala giremiyorum arada da böyle yapıyordu ama hemen düzeliyordu gerçi başka bir sorun olsa ban falan yesem böyle web sayfası açılmıyor demezdi herhalde.
Arkadaşlar kanal şuanda açık davetiyeyi kaptımhaberiniz olsun
Tl chat e gir
Orada invites kanalı vardı galiba
mail adresini yaz enterla otomatik geliyordu.
hocam dediğiniz gibi yaptım gönderdiler o koddan ama bu sefer üye olurken ne kadar şifre yazdıysam kabul etmedi napacaz anlamadım.
Örnek veriyorum
M_@1atya
Küçük, büyük harf, özel karakter ve rakam şeklinde olmalı
Tl chat e gir
Orada invites kanalı vardı galiba
mail adresini yaz enterla otomatik geliyordu.
çok saolun yardımlarınız için "herşeyin bi yolu var" demişsiniz bunun basit bi yöntemi var mı acaba?![]()
Mailinizi buraya yazmanıza gerek yok. Torrentleech e girip chat e girerseniz. kanala girdiginizde mail adresinizi oraya yazıcaksınız ve size otomatik olarak davetiye yolluyacaklar.
http://www.torrentleech.org/user/chat/guest Bu linkten girebilirsiniz ve birinci uyarıya RUN ikinciye NO demeyi unutmayın.