androidciersin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar bir davetiyede bana yollarsanız sevinirim. melihykart@gmail.com
Testere105 kullanıcısı davetiye yollamış ancak davetiye kodu eksik yada yanlış uyarısı alıyorum. tekrar davetiye alabilmem mümkünmüdüdr. yzbmsabri@gmail.com
Merhabalar;
Desingimira@gmail.com Davetiye konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
ersen.ersin@gmail.com davetiyesi olan varsa çok sağolun
bende davetiye alabilirmiyim şimdiden çok teşşekür ederim alirizabudak45@gmail.com
dizisixx@gmail.com arkadaslar bende bir davetiye alablirmiyim tesekkurler.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
dizisixx@gmail.com arkadaslar bende bir davetiye alablirmiyim tesekkurler.
onurnarlidere@gmail.com
teşekkürler
mevcutsa 1 tane de ben alabilirmiyim? phantosoo@hotmail.com
eğer elinizde varsa bir davetiyede ben alabilir miyim ? cemalzafer.kodsan@gmail.com
Davetiyeleriniz gönderildi.hefa_hakan_99@hotmail.com bir tane lutfen
Henüz davetiye bulamadıysanız mail adresinizi özel mesaj ile iletin davetiyenizi göndereyim.hocam hala elinde varsa bende alabilirmiyim
Size davetiye gönderilemiyor.bana da lazım arkadaşlar Torrent ultra davetiyesi verene 1 2 aya kadar Arena tr davetiyesi verebilirim
mertbarr@gmail.com
mertbar1907@hotmail.com
İstediğinize gönderebilirsiniz.
onurnarlidere@gmail.com
teşekkürler
1 hafta geçti henüz davetiyelerinizi kabul edip üye olmadınız. Madem üye olmayacaktınız neden istiyorsunuz, buradaki bekleyen diğer arkadaşların hakkını da çalmış oluyorsunuz tebrikler sizlere.hefa_hakan_99@hotmail.com bir tane lutfen
ben kaydoldum dostum deme oyle1 hafta geçti henüz davetiyelerinizi kabul edip üye olmadınız. Madem üye olmayacaktınız neden istiyorsunuz, buradaki bekleyen diğer arkadaşların hakkını da çalmış oluyorsunuz tebrikler sizlere.