• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Torrent-Ultra.com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir davetiyede bana yollarsanız sevinirim. melihykart@gmail.com

Testere105 kullanıcısı davetiye yollamış ancak davetiye kodu eksik yada yanlış uyarısı alıyorum. tekrar davetiye alabilmem mümkünmüdüdr. yzbmsabri@gmail.com

Merhabalar;

Desingimira@gmail.com Davetiye konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

ersen.ersin@gmail.com davetiyesi olan varsa çok sağolun

bende davetiye alabilirmiyim şimdiden çok teşşekür ederim alirizabudak45@gmail.com

dizisixx@gmail.com arkadaslar bende bir davetiye alablirmiyim tesekkurler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dizisixx@gmail.com arkadaslar bende bir davetiye alablirmiyim tesekkurler.

serkanozturk08@gmail.com. davetiye alabilirmiyim

Teşekkür ederim.

Mail adresleri sisteme uyuşmadığı için davetiye yollanamadı .

mevcutsa 1 tane de ben alabilirmiyim? phantosoo@hotmail.com
eğer elinizde varsa bir davetiyede ben alabilir miyim ? cemalzafer.kodsan@gmail.com
Davetiyeleriniz gönderildi.

hocam hala elinde varsa bende alabilirmiyim
Henüz davetiye bulamadıysanız mail adresinizi özel mesaj ile iletin davetiyenizi göndereyim.

bana da lazım arkadaşlar Torrent ultra davetiyesi verene 1 2 aya kadar Arena tr davetiyesi verebilirim

mertbarr@gmail.com
mertbar1907@hotmail.com

İstediğinize gönderebilirsiniz.
Size davetiye gönderilemiyor.

1 hafta geçti henüz davetiyelerinizi kabul edip üye olmadınız. Madem üye olmayacaktınız neden istiyorsunuz, buradaki bekleyen diğer arkadaşların hakkını da çalmış oluyorsunuz tebrikler sizlere.
ben kaydoldum dostum deme oyle :) davetıye spama dusuo arkadaslar bu yuzden gormemıstır

Merhaba, varsa bir davetiyede bana gönderir misiniz?

Mevcut Torrent üyeliklerimde ki profil durumum aşağıdadır.

Şimdiden teşekkürler.

NAYV9Y.png

a3PqyB.png

bitturk davetiyesi ile takas etmek istiyorum. lutfen ozelen yaziniz. veya davetiyeyi serdario@gmail.com adresine gonderiniz.
gonderdiginiz email e bitturk davetiyesi gonderilecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...