Torrent seeding sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rftf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rftf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Torrentten bi̇r şey i̇ndi̇rdi̇m fakat seedi̇ng yaziyor dosayanin i̇ndi̇rmesi̇ni̇ durdurdum. Ancak yi̇nede açilmadi

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Torrent korsan dir korsan destek vermiyoruz.
Yanlış bir yaklaşım. İnsanlar genelde torrenti illegal içerikler için kullandığı için böyle diyorsunuz fakat torrente bazen firmalar kendi içeriklerini de koyuyor. Torrent illegal değildir. Onun dışında raporlamayı kullanmanız daha doğru olur.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
TORRENTTEN BİR ŞEY İNDİRDİM FAKAT SEEDİNG YAZIYOR DOSAYANIN İNDİRMESİNİ DURDURDUM. ANCAK YİNEDE AÇILMADI
Forumumuza hoş geldiniz.
Konu başlığı ve konu içeriği büyük harfle yazmak kurallarımıza göre aykırıdır. Üst bölümde yazan Forum kuralları bölümünü okuyun lütfen. Bundan böyle bu şekilde olmasın. İyi forumlar diliyorum.

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Torrentten bi̇r şey i̇ndi̇rdi̇m fakat seedi̇ng yaziyor dosayanin i̇ndi̇rmesi̇ni̇ durdurdum. Ancak yi̇nede açilmadi
İnmiş miydi ki durdurdun? Torrent dosyasını bi bana atabilir misin? Hangi torrent indiriciyi kullanıyorsun,?

Seeding, torrent ağına o dosyayının ufak ufak parçalarını yüklemen demek. Seeding yapanlar var ki sen bir şey indirebiliyorsun. İndirme yapanlara da leecher denir.

Uygulamanın arayüzünde fotoğraf atabilir misin?

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Torrent korsan dir korsan destek vermiyoruz.
Torrent demek her zaman korsan anlamına gelmiyor. Torrent dosya indirmenin alternatif yolu, hatta bazı açık kaynaklı bilindik ve ücretsiz yazılımlar (Linux Mint gibi) da kullanıyor ama içerik korsansa kurallar ve yasalar gereği biz destek veremeyiz.

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Bende diyorum ki işletim sistemi kadar yol açıyor c disk çalışmayabilir.

rftf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İnmiş miydi ki durdurdun? Torrent dosyasını bi bana atabilir misin? Hangi torrent indiriciyi kullanıyorsun,?

Seeding, torrent ağına o dosyayının ufak ufak parçalarını yüklemen demek. Seeding yapanlar var ki sen bir şey indirebiliyorsun. İndirme yapanlara da leecher denir.

Uygulamanın arayüzünde fotoğraf atabilir misin?
sorun şu an çözüldü torrenti seeding derken kapattım ve yüklenen zip açıldı ayrıca bilgilendirme için teşekkürler