Nasıl yaniKorsan destek vermiyoruz.
Ama ben satiştan kaldirilmiş bi̇r oyun yüklüyorum nolurTorrent korsan dir korsan destek vermiyoruz.
Yanlış bir yaklaşım. İnsanlar genelde torrenti illegal içerikler için kullandığı için böyle diyorsunuz fakat torrente bazen firmalar kendi içeriklerini de koyuyor. Torrent illegal değildir. Onun dışında raporlamayı kullanmanız daha doğru olur.Torrent korsan dir korsan destek vermiyoruz.
Forumumuza hoş geldiniz.TORRENTTEN BİR ŞEY İNDİRDİM FAKAT SEEDİNG YAZIYOR DOSAYANIN İNDİRMESİNİ DURDURDUM. ANCAK YİNEDE AÇILMADI
pekiOrijinal olmayan bir ürün indiriyorsanız, forumumuzda korsan içeriğe hiçbir şekilde destek sağlamıyoruz.
İnmiş miydi ki durdurdun? Torrent dosyasını bi bana atabilir misin? Hangi torrent indiriciyi kullanıyorsun,?Torrentten bi̇r şey i̇ndi̇rdi̇m fakat seedi̇ng yaziyor dosayanin i̇ndi̇rmesi̇ni̇ durdurdum. Ancak yi̇nede açilmadi
Torrent demek her zaman korsan anlamına gelmiyor. Torrent dosya indirmenin alternatif yolu, hatta bazı açık kaynaklı bilindik ve ücretsiz yazılımlar (Linux Mint gibi) da kullanıyor ama içerik korsansa kurallar ve yasalar gereği biz destek veremeyiz.Torrent korsan dir korsan destek vermiyoruz.
sorun şu an çözüldü torrenti seeding derken kapattım ve yüklenen zip açıldı ayrıca bilgilendirme için teşekkürlerİnmiş miydi ki durdurdun? Torrent dosyasını bi bana atabilir misin? Hangi torrent indiriciyi kullanıyorsun,?
Seeding, torrent ağına o dosyayının ufak ufak parçalarını yüklemen demek. Seeding yapanlar var ki sen bir şey indirebiliyorsun. İndirme yapanlara da leecher denir.
Uygulamanın arayüzünde fotoğraf atabilir misin?