Torrent Paylaşımında Kral - Demonoid.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
vamosallez, muratcanberber ve @DN@N üyelerimize davetiye kodları özel mesajla bildirilmiştir, güle güle kullanın.

Not: 3-4 gün içinde kodlar kullanılmaz ise sırayla davetiyeyi(leri) isteyen üyelerimize vereceğim.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
elektr10 dedi ki:
maalesef başka kod hakkım yok elektron bugün yolladığım davetiyelerden biri kullanıldı geriye kaldı 2. 3-4 gün sonra kullanılmazsa söz ilk sana yolllayacağım ;)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bende alabilirmiyim?

Güçlü Aydoğdu: Davetiyeniz size özel mesajla gönderilmiştir. Güle güle kullanın, bol bol paylaşın.

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
bana da

Güçlü Aydoğdu: Davetiyeniz size özel mesajla gönderilmiştir. Güle güle kullanın, bol bol paylaşın.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
elektr10 ve RoMaNTiiZMa üyelerimize davetiyeleri özel mesajla bildirildi. Davetiye hakkım oldukça sırayla isteyen üyelerimize vermeye devam edeceğim.

Önemli! E-posta adresinizi bildirmenize gerek yoktur !!!

uyusukpasa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kardeşşşş bende istiyorummm....
hatta takasa gidelim torrentturk davetiyesi vereyim sana...son bi davettiye kaldı :):)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
uyusukpasa dedi ki:
hatta takasa gidelim torrentturk davetiyesi vereyim sana...son bi davettiye kaldı :):)
elimde olsa niye vermeyeyim ayrıca gıcık etti beni Torrentturk para versen kullanmam onu. (&)
Seninde randevu kaydını aldım elim bollaşınca davetiyen hazır merak etme ^^

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Neden torrent türk adını vermişler. Eziklikmi var. anlamadım ben.
Hiç başka bir millete ait torrent sağlayıcı adı duydunuzmu. Sonra "Türksün dimi" demezlermi (:
TorrentAmerican, TorrentSwede varmı yok.
torrentATA de mesela. Yada torrentSİNAN (Mimar sinana ithafen) :)
Ayrıca davetiyeye ne gerek varki. Direk abone olabiliyorsun.

uyusukpasa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Jojoba dedi ki:
uyusukpasa dedi ki:
elimde olsa niye vermeyeyim ayrıca gıcık etti beni Torrentturk para versen kullanmam onu. (&)
Seninde randevu kaydını aldım elim bollaşınca davetiyen hazır merak etme ^^
valla 4 bin gözle bekliyorum.. kardeş valla bizim el mahkum türkçe sitelere ne yazık ingilizce film izleyecek kadar gelişmedik :):)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
eXen dedi ki:
Hiç başka bir millete ait torrent sağlayıcı adı duydunuzmu. Sonra "Türksün dimi" demezlermi (:
bu sana ithafen

uyusukpasa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Jojoba dedi ki:
eXen dedi ki:
bu sana ithafen
neydi oo
öhömm öhömm :):)

Reaksiyon puanı
0
Ya bu insanlar ne komik... Daha başlığın ilk mesajını bile okumadan direkt mesaj atıyorlar "bana da" diye. Kusura bakmayın ama "bana da" diyerek e-posta adresini yazan arkadaşlar ancak hava alacaklar bu durumda.
Detaylar için lütfen başlığın ilk mesajını okuyunuz...!!!

realite07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
editör abi haklısın ama ne yapalım o siteye girmek çok zor sende adamlara böle bi fırsat vermişin e doğal olarakta böle vakalar olacak tabi yani şimdi senden bişi isteyecem ama ayıp olcak eğer davetliye kazanırsan yollarmısın sana zahmet biliorum davetliye kazanmak zor ama eline geçrse görürsün bizi şimdiden sağol kolaygelsin (fernoo_kenan_666@hotmail.com)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
realite07 benim sorunum değil ama sen konunun ilk mesajını okuma zahmeti gösterir misin lütfen !!!

realite07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tm anladım yok bize bişe 12 agustos 2007 onu diosanız tm yoksa ben başka bişey göremdeim 11 agustosta benim doğum günüm dü kaçırmışız neyse sağol

Reaksiyon puanı
0
12 Ağustos mu? Ne Ağustos'u dostum. Ta Mayıs'ta yazıldı o mesaj, daha sonra düzenlendi... Başlığın ilk mesajını bulamadığı (!) için kuralları okuyamayanlara ir güzellik yapıyor ve aşağıya aynen yapıştırıyorum. Lütfen dikkate alınız.

DAVETİYE DAĞITIMINDA KURALLAR:

1) Mesajlarınızda e-posta adresi belirtmenize gerek yoktur!! Davetiyeler forum içinde özel mesaj atılarak gönderilir.
2) Sadece davetiye istemek için foruma üye olmak faydasızdır zira davetiyeler özel mesaj ile yollandığından bir daha asla uğramamak üzere üye olduğunuz forumda aldığınız mesajı da görmeniz düşük bir ihtimal. :) Forumu kullanacaksanız üye olun, davetiye isteyin.
3) Elimizdeki davetiyeler sınırsız değildir, belirli bir miktar üretme hakkına sahibiz ve o miktar dolduktan sonra tekrar davetiye verebilmemiz için bir süre beklememiz gerekiyor.
4) Çok eski ve aktif üyelerimizin davetiye talepleri yeni üye olmuş kullanıcıların taleplerinden önce gelebilir. Lütfen kimse kızmasın, darılmasın. İnisiyatif kullanma hakkı davetiyeyi verendedir.
5) Buradan davetiye alıp daha sonra davetiye üretme hakkına sahip olduğunda gelip burada bizimle dağıtmaya başlayan üyelerimiz takdir edilir, sevilir, sevdirilir. :) Maksat Türk paylaşımı artsın.
6) 13 Ağustos 2007 tarihi, saat 10:30'dan sonra bu maddeleri okumadığı başlığa attığı mesajdan anlaşılan davetiye taliplerinin mesajları görmezden gelinecektir.

DİPNOT: Gün itibariyle 3 adet yeni davetiyem var. Eski mesajlara bakarak sıradan dağıtıma başlıyorum yine. Vatana millete hayırlı olsun... :)

pesimistyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyelerden ben de almak istiyorum aldığım davetiyeyle kazandığım davetiyeleri yine bu forumda dağıtacağımdan emin olabilirsiniz=) gönderirseniz çok sevinirim=)

O.z.X

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bir tane alabilirmiyim? Yeni üye oldum kusura bakma :)

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
banada davetiye gönderirsen sevinirim.

yeni üyelerin davetiye hakları olmuyor mu? buradan davetiye alanlar hiç geri dönüş yapmadı herhalde!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
regedit dedi ki:
banada davetiye gönderirsen sevinirim.

yeni üyelerin davetiye hakları olmuyor mu? buradan davetiye alanlar hiç geri dönüş yapmadı herhalde!
%98 böyle hatta 100 de diyebilirim ama ufak bir olasılık da olsa dönebiliyorlar.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
elektr10 dedi ki:
Davetiye hakkı kazanmak için ne yapmak gerekiyor ???
Kontrol paneline giriyorsun orada eğer hakkın varsa "create invitation codes" tuşu beliriyor, biraz paylaşım yapmalısın belki de o hakkı edebilmek için ben de arada bir gözüküyor şuan aktif değil mesela.

karaatli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaslar bu sayfanin iyi oldugunu duydum ama davet gerekiyormus banada bir davet gonderirseniz cok memnun olurum yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...