Lütfen ilk mesajı okuXtreme 512 dedi ki:bende alabilirmiyim bir davetiye lütfen???
atikba@gmail.com
Lütfen ilk mesajı okuXtreme 512 dedi ki:bende alabilirmiyim bir davetiye lütfen???
atikba@gmail.com
8600GTS dedi ki:Lütfen ilk mesajı okuXtreme 512 dedi ki:bende alabilirmiyim bir davetiye lütfen???
atikba@gmail.com
vamosallez dedi ki:Ben siteye bu davetiye için üye olmadım ama görünce ilgimi çekti.. Lugatsoft u takip ederken sitenizle tanıştım bir haberin kaynağı vasıtasıyla paylaşırsanız sevinirim ama aksini düşünüyorsanız vermeyin. Teşekkürler.
Güçlü Aydoğdu dedi ki:vamosallez dedi ki:Ben siteye bu davetiye için üye olmadım ama görünce ilgimi çekti.. Lugatsoft u takip ederken sitenizle tanıştım bir haberin kaynağı vasıtasıyla paylaşırsanız sevinirim ama aksini düşünüyorsanız vermeyin. Teşekkürler.
Yeni davetiye hakkımız olduğunda eğer hala buralarda olursanız davetiyenizi elinizde bilin!
lucifer dedi ki:Bakalım belki ilerde bende davetiye dağıtabilirim :L Gerçi okullar başlayınca biraz zor girerim nete ama ;D
Güçlü,Jojoba abi sizi bu yükten kurtaracam !!! Açın önümü,lucifer geliyooor ;D
muratcanberber dedi ki:Merhaba arkadaşlar. ShiftDelete zaten sık kullanılanlar listemde hep ilk sıralarda olacak bir site. Hergün istisnasız giriyorum.
Sınırsız a geçtiğim andan beri torrent dünyasında sayılırım. Genelde mininova ve torrentz.com 'dan torrent'leri buluyorum. ama dediğiniz site davetiyeli olduğu için daha profesyonel bir paylaşım sunuyor benimde buna ihtiyacım var.
Günlerce torrent yapıp sonuçta fake çıkmasının verdiği acıyı hepimiz az çok biliriz.
Umarım bu kardeşinize de bir davetiye gönderirsiniz. Şimdiden teşekkürler
lucifer dedi ki:Çok damardan girmişsin %(
muratcanberber dedi ki:lucifer dedi ki:Çok damardan girmişsin %(
Bu bir evet demek mi ?