Torrent Paylaşımında Kral - Demonoid.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dağıtılmayı bekleyen 3 adet yeni davetiyem var!!! :*
İlgilenenler lütfen önce başlığın ilk mesajını düzenlemesiyle birlikte okusun sonra burada talebini belirtsin. Talebini belirten arkadaşlara 24 saat içinde davetiye gönderilecektir...

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Rica etsem bende bir davetiye alabilir miyim?(ilk mesajıda okudum hatta ezberledim :) )

Güçlü Aydoğdu: Davetiyeniz size özel mesajla gönderilmiştir. Güle güle kullanın, bol bol paylaşın.

kcekmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam henüz çiçeği burnunda üye olmam ilk msj belirtildiği şekilde davetiye istememde bir engel teşkil etmelimi bilmiyorum ancak ben yinede ricada bulunmakta bir sakınca görmedim eğer bir davetiyede bana gönderirseniz çok memnun olurum.Kolay Gelsin

Güçlü Aydoğdu: Davetiyeniz size özel mesajla gönderilmiştir. Güle güle kullanın, bol bol paylaşın.

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hatırlatma:

1) Mesajlarınızda e-posta adresi belirtmenize gerek yoktur!! Davetiyeler forum içinde özel mesaj atılarak gönderilir.
2) Sadece davetiye istemek için foruma üye olmak faydasızdır zira davetiyeler özel mesaj ile yollandığından bir daha asla uğramamak üzere üye olduğunuz forumda aldığınız mesajı da görmeniz düşük bir ihtimal. Forumu kullanacaksanız üye olun, davetiye isteyin.
3) Elimizdeki davetiyeler sınırsız değildir, belirli bir miktar üretme hakkına sahibiz ve o miktar dolduktan sonra tekrar davetiye verebilmemiz için bir süre beklememiz gerekiyor.
4) Çok eski ve aktif üyelerimizin davetiye talepleri yeni üye olmuş kullanıcıların taleplerinden önce gelebilir. Lütfen kimse kızmasın, darılmasın. İnisiyatif kullanma hakkı davetiyeyi verendedir.
5) Buradan davetiye alıp daha sonra davetiye üretme hakkına sahip olduğunda gelip burada bizimle dağıtmaya başlayan üyelerimiz takdir edilir, sevilir, sevdirilir. Maksat Türk paylaşımı artsın.
6) 13 Ağustos 2007 tarihi, saat 10:30'dan sonra bu maddeleri okumadığı başlığa attığı mesajdan anlaşılan davetiye taliplerinin mesajları görmezden gelinecektir

8600GTS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buradan yeni üye olan arkadaşlara sesleniyorum.Her daim herkesin birşey indirken kaynağa ihtiyacı olur.Paylaşmaktan çekinmeyin.Paylaşmak kutsaldır.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İlk mesajı okumadığınız çok belli!Hatta onu bırakın 2 mesaj yukarısını bile okumamışsınız!

maral44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir davetiye alabilir miyim ... lütfenn:)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
maalesef davatiye kodu hakkım yok Güçlü'yü beklemeniz gerek...

Reaksiyon puanı
0
Maalesef benim de elimdeki davetiye kodları bitti. :(
Bundan sonra isteyeceklerin 2-3 hafta beklemesi gerekecek gibi görünüyor. Jojoba ya da bana yeni davetiye üretme hakkı verilir verilmez bunu sizlerle paylaşacağımıza emin olabilirsiniz. Şimdiye kadar davetiye almış olan arkadaşlar da arada sırada siteden "Control Panel" kısmını kontrol etsinler lütfen. Davetiye üretme hakkı olanlar buradan paylaşırsa seviniriz...

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hehe ben aldım :D

Düzeltme:İlk upload'ımı da yaptım,ama maalesef download yapamıyoruz mağlum 4 gb kota.Arttık sınırsız adsl i olan birisini bulmam gerek :D :D

Haber için çok teşekkürler Güçlü Aydoğdu :)

iwannammm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinizde davetiye olduğunda bende alabilirmiyim.gerçekden çok minnetdar olurum.şimdiden teşekkürler...

vamosallez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben siteye bu davetiye için üye olmadım ama görünce ilgimi çekti.. Lugatsoft u takip ederken sitenizle tanıştım bir haberin kaynağı vasıtasıyla paylaşırsanız sevinirim ama aksini düşünüyorsanız vermeyin. Teşekkürler.

Reaksiyon puanı
0
vamosallez dedi ki:
Ben siteye bu davetiye için üye olmadım ama görünce ilgimi çekti.. Lugatsoft u takip ederken sitenizle tanıştım bir haberin kaynağı vasıtasıyla paylaşırsanız sevinirim ama aksini düşünüyorsanız vermeyin. Teşekkürler.

Yeni davetiye hakkımız olduğunda eğer hala buralarda olursanız davetiyenizi elinizde bilin! ;)

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Güçlü Aydoğdu dedi ki:
vamosallez dedi ki:

Yeni davetiye hakkımız olduğunda eğer hala buralarda olursanız davetiyenizi elinizde bilin! ;)

Bakalım belki ilerde bende davetiye dağıtabilirim :L :) Gerçi okullar başlayınca biraz zor girerim nete ama ;D

Güçlü,Jojoba abi sizi bu yükten kurtaracam !!! Açın önümü,lucifer geliyooor :D ;D

Reaksiyon puanı
0
lucifer dedi ki:
Bakalım belki ilerde bende davetiye dağıtabilirim :L :) Gerçi okullar başlayınca biraz zor girerim nete ama ;D

Güçlü,Jojoba abi sizi bu yükten kurtaracam !!! Açın önümü,lucifer geliyooor :D ;D

Sana güveniyoruz lucifer! :D
Yürü beee...! :P

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. ShiftDelete zaten sık kullanılanlar listemde hep ilk sıralarda olacak bir site. Hergün istisnasız giriyorum.
Sınırsız a geçtiğim andan beri torrent dünyasında sayılırım. Genelde mininova ve torrentz.com 'dan torrent'leri buluyorum. ama dediğiniz site davetiyeli olduğu için daha profesyonel bir paylaşım sunuyor benimde buna ihtiyacım var.

Günlerce torrent yapıp sonuçta fake çıkmasının verdiği acıyı hepimiz az çok biliriz.

Umarım bu kardeşinize de bir davetiye gönderirsiniz. Şimdiden teşekkürler

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
muratcanberber dedi ki:
Merhaba arkadaşlar. ShiftDelete zaten sık kullanılanlar listemde hep ilk sıralarda olacak bir site. Hergün istisnasız giriyorum.
Sınırsız a geçtiğim andan beri torrent dünyasında sayılırım. Genelde mininova ve torrentz.com 'dan torrent'leri buluyorum. ama dediğiniz site davetiyeli olduğu için daha profesyonel bir paylaşım sunuyor benimde buna ihtiyacım var.

Günlerce torrent yapıp sonuçta fake çıkmasının verdiği acıyı hepimiz az çok biliriz.

Umarım bu kardeşinize de bir davetiye gönderirsiniz. Şimdiden teşekkürler

Çok damardan girmişsin %( :D :D :D

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bahsettiğiniz sitelerin daha pek çok örneği var. Elbette bol paylaşımı olan, aradığınız çoğu şeyi bulabileceğiniz türde siteler. Ancak aradaki fark bunun üyelik sistemiyle çalışıyor olmasından insanların sahte dosya göndermemesi ve birbirinin paylaşım oranlarına bakarak kıyak geçebilmesi (örneğin artık seed'lenmeyen bir dosyayı tekrar paylaşıma açmak gibi). Bu ve bunun gibi etkenler demonoid'i bir kaç adım ileri taşıyor emin olun. Farkı kullanan bilir en iyi... ;)
Bireysel cevaplara gelince.

@muratcanberber: Davetiye kodu elime geçer geçmez yollayacağıma emin olabilirsin. Yeter ki buralarda ol.

@@DN@N: Davetiyeleri zaten birer birer dağıtıyoruz. :P Sıranız gelince burada olursanız neden olmasın. ;)

@SalihYalınız: Dükkanın önünü kapamayalım lütfen... :P

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Abi ne diyeyim . Çok iyi olur. Turktorrent'ten indiriyorum şu an . O da güzel bir site.

Demonoid.com 'u ben çok önce duymuştum. Ama bir türlü davetiye bulamamıştım. İnşallah kısa zamanda eline geçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...