Torrent Paylaşımında Kral - Demonoid.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BAnsa bir davetiye göndeiriseniz sevinirim

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Talha Ertunç dedi ki:
bedel dedi ki:
Sana yok.Neden diye soracaksın e-postan nerde???

bilip bilmeden cevap yazmazsan sevinirim, sen dağıtım yapıyormuş gibi yok diyorsun kendinde bu hakkı nasıl görüyorsun?

m1903 dedi ki:
Talha Ertunç dedi ki:
bedel dedi ki:
sen lütfen en baştaki mesajı okur musun? Asıl epostasını yazanlara gönderilmemeli !!!

işte doğru cevap

TOLGA_39, libarak, mgungor üyelerimize davetiyeleri özel mesaj ile iletildi 3 gün içinde kullanılmaması halinde uygun şartları taşıyan diğer üyelere verilecektir.

!!! E-mail adresinizi belirtmenize gere[size=12pt]N[/size]k [size=12pt]yoktur[/size] !!!

berkemm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Bende sıradaydım. Atlanmışım galiba. Lütfen bir davetiye kodu da ben alabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler.. Kolay gelsin herkese..

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
berkemm dedi ki:
Merhaba,
Bende sıradaydım. Atlanmışım galiba. Lütfen bir davetiye kodu da ben alabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler.. Kolay gelsin herkese..

bilakis atlamadım uygun şartları taşıyor musun*[sup]bkz: sayfa 1[/sup] hiç kendi kendine bu soruyu sordun mu?

keyfedeğer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

mesajını dikkate alarak göndermiştim istek mesajımı. Ayrıca mesajı gönderen üyenin "mesaj sayısıda" etken oldu inanmamda.

Bu hususta bir hata yaptımsa afedersiniz.

Eğer mümkünse demonoid.com davetiyesi alabilir miyim?

Teşekkür ederim,,,

berkemm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jojoba dedi ki:
berkemm dedi ki:
Merhaba,

bilakis atlamadım uygun şartları taşıyor musun*[sup]bkz: sayfa 1[/sup] hiç kendi kendine bu soruyu sordun mu?

Evet taşıdığımı zannediyorum o şartları. Ben sadece bu forumu demonoid.com şifresi ararken ilk defa gördüğümü belirtmek istedim ve üye olduüumdan bu yanada forumu kullanıyorum. Sizde biliyorsunuz ki google da demonoid die arattığımızda ilk sırada bu forum çıkıyor. Bu sayede aktif veya pasif onlarca üyeniz oldu. Bu reddedilemez bir gerçek. Ben de foumu bu sayede bulduğumu söyledim.

Ya şartları taşıdığını söylediğiniz arkadaşlar. Onlar bir mesaj atmışlar ve yoklar ortada. Ayrıca inatla ilk mesajı okumadan eposta adresi yzmılar. Ben 16 sayfyı da okuduğum için mi şartlara uymuyor olarak görüldüm. Bu mu sizin şartları kontrol anlayışınız?

Şimdi lütfen tekrar gözden geçirin ve bir davetiye kodu da bana gönderin lütfen.anlayışınız için teekkürler..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
davetiye isteyenler ö.m. ulaşsınlar ;)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar davetiyelerim bitmiştir.. seed edip sizler için davetiye kazanmaya çalışacam ;)

SwordBreaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurallar çerçevesinde mail adresi belirtmiyorum.

rica etsem bir arkadaş banada özel mesajdan gönderebilir mi? ne zamandır arıyorum bulamadım ;(

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
SwordBreaker dedi ki:

rica etsem bir arkadaş banada özel mesajdan gönderebilir mi? ne zamandır arıyorum bulamadım ;(
gönderildi

SwordBreaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
m1903 dedi ki:
SwordBreaker dedi ki:

gönderildi

teşekkür ederim ama kayıttan sonra aktivasyon kodu mailime hala gelmedi.çok gecikirmi bu mail yoksa boşa mı gitti benimki :(

archis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş ! adet davetiye banada yolluya bilirmisin eger ellinde var ise.sana söz sana dönüşüm muhteşem olacak siteye ellime gecen her davetiyeyi vercem. 4 gözle bekliyom saol !!!!!!!!!!

keyfedeğer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu meşhur demonoide bir ben giremedim ..

Eğer mümkünatı varsa bir tanede ben davetiye alabilirmiyim?

odeladre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de bir davetiye alabilir miyim?

Torrentleech de oranim 1.328
Down=168GB
Up = 223 Gb

Tesekkurler

SwordBreaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
henüz aktivasyon kodunu almış ama kayıt yapmamış arkadaşların dikkatine! sitede de belirtildiği gibi hotmail hesabınıza aktivasyon kodu gönderilemeyebiliyor.bizzat yaşadım boşa gitti benimki sizinkide gitmemesi için uyarmak istedim.mümkünse başka bir mail adresinizi belirtin.

scorrick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bi film lazım ödev için sinema öğrencisiyim bana bi davetiye yollarmısınız..yeni üye oldum ama ihtimalleri deniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...