Sana yok.Neden diye soracaksın e-postan nerde???bedel dedi ki:BAnsa bir davetiye göndeiriseniz sevinirim
sen lütfen en baştaki mesajı okur musun? Asıl epostasını yazanlara gönderilmemeli !!!Talha Ertunç dedi ki:Sana yok.Neden diye soracaksın e-postan nerde???bedel dedi ki:BAnsa bir davetiye göndeiriseniz sevinirim
Talha Ertunç dedi ki:Sana yok.Neden diye soracaksın e-postan nerde???bedel dedi ki:BAnsa bir davetiye göndeiriseniz sevinirim
m1903 dedi ki:sen lütfen en baştaki mesajı okur musun? Asıl epostasını yazanlara gönderilmemeli !!!Talha Ertunç dedi ki:Sana yok.Neden diye soracaksın e-postan nerde???bedel dedi ki:BAnsa bir davetiye göndeiriseniz sevinirim
berkemm dedi ki:Merhaba,
Bende sıradaydım. Atlanmışım galiba. Lütfen bir davetiye kodu da ben alabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler.. Kolay gelsin herkese..
Jojoba dedi ki:berkemm dedi ki:Merhaba,
Bende sıradaydım. Atlanmışım galiba. Lütfen bir davetiye kodu da ben alabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler.. Kolay gelsin herkese..
bilakis atlamadım uygun şartları taşıyor musun*[sup]bkz: sayfa 1[/sup] hiç kendi kendine bu soruyu sordun mu?
yukarı yazı yazdık okumadın mı ö.m. at yollim sanadatheaga dedi ki:Merhabaar, bu davetiyeleri aramadığım yer kalmadı. Gerçekten çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum..
bekir.topuz@gmail.com
gönderildiSwordBreaker dedi ki:kurallar çerçevesinde mail adresi belirtmiyorum.
rica etsem bir arkadaş banada özel mesajdan gönderebilir mi? ne zamandır arıyorum bulamadım ;(
m1903 dedi ki:gönderildiSwordBreaker dedi ki:kurallar çerçevesinde mail adresi belirtmiyorum.
rica etsem bir arkadaş banada özel mesajdan gönderebilir mi? ne zamandır arıyorum bulamadım ;(
Anlaşılan daha önce yazılmış mesajları okumadınız bu yüzden size davetiye yollayamıyoruz!cftyhn dedi ki: