Torrent Paylaşımında Kral - Demonoid.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
scorrick dedi ki:
arkadaşlar bi film lazım ödev için sinema öğrencisiyim bana bi davetiye yollarmısınız..yeni üye oldum ama ihtimalleri deniyorum

Bende davetiye olsa ilk sana verirdim,ama önce sitede biraz daha dolaş bence,çünkü ilk mesajı olanlara biraz soğuk bakıyorlar ;) Ama eminim alırsın bi davetiye :]

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
lucifer dedi ki:
scorrick dedi ki:
arkadaşlar bi film lazım ödev için sinema öğrencisiyim bana bi davetiye yollarmısınız..yeni üye oldum ama ihtimalleri deniyorum

Bende davetiye olsa ilk sana verirdim,ama önce sitede biraz daha dolaş bence,çünkü ilk mesajı olanlara biraz soğuk bakıyorlar ;) Ama eminim alırsın bi davetiye :]
havalar da soğudu ondan

CoNTeCAu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar Torrent nedemek? 3 Yıldır sanal alemdeyim bi torrentir geziyor :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
CoNTeCAu dedi ki:
BitTorrent
BitTorrent internet üzerinden dosya paylaşım yazılımına ve aynı tekniği kullanan dosya takas sistemine verilen isimdir.
Doğrudan indirmekten farklı olarak, dosyayı indirirken diğer kullanıcılara da sunarsınız.

Torrent indirebilmek için Flashget, Azureus, BitTorrent, µTorrent vb istemci yazılımlara ihtiyaç vardır. Ayrıca dosyaları indirebilmek-paylaşabilmek için tracker (izleyici) denen 30-40Kb büyüklüğünde dosyaları indirmeniz gerekmektedir. Birçok bittorrent sitesinden bu dosyalara ulaşabilirsiniz.

kaynak: Babylonun içindeki vikipedi sözlüğü

CoNTeCAu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Jojoba dedi ki:
CoNTeCAu dedi ki:
BitTorrent
BitTorrent internet üzerinden dosya paylaşım yazılımına ve aynı tekniği kullanan dosya takas sistemine verilen isimdir.
Doğrudan indirmekten farklı olarak, dosyayı indirirken diğer kullanıcılara da sunarsınız.

Torrent indirebilmek için Flashget, Azureus, BitTorrent, µTorrent vb istemci yazılımlara ihtiyaç vardır. Ayrıca dosyaları indirebilmek-paylaşabilmek için tracker (izleyici) denen 30-40Kb büyüklüğünde dosyaları indirmeniz gerekmektedir. Birçok bittorrent sitesinden bu dosyalara ulaşabilirsiniz.

kaynak: Babylonun içindeki vikipedi sözlüğü

Teşekkürler. ;)

alihoney34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acil acil demonoid arkadaşalr rica minnet ara ara bu forumu buldum rica etsem davetiye yollarmsız bende davetiyemi bu forumda kullanıcam tabi üye olursak bi ihtimal

alihoney34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hatasız kul olmaz ne yapalım hata ettik işte aceleden unutmuşuz atlamışız allahım ağlıcam şimd......... şaka bir yana kıvrandırıcaksınız kozlar sizin elinizde açmışınız bir safya daveiye verip vermediğinizde bellli değil bizde neeler düşünüyorduk... bizde paylaşırız davetetiyelerimizi davetiye portalı olur burası ...... vermzseniz vermeyinnn

speedfreak

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İlk sayfayı okuyup doğru şekilde mesajını gönderdiğinde verdiklerine emin olabilirsin(bana verdiler ama bende davetiye yok)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
arkadaşlar ben okul dolayısıyla bu tür paylaşım işleriyle fazla ilgilenemiyorum diğer dağıtan arkadaşları göz önünde bulundurarak istek yapın

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jojoba dedi ki:
arkadaşlar ben okul dolayısıyla bu tür paylaşım işleriyle fazla ilgilenemiyorum diğer dağıtan arkadaşları göz önünde bulundurarak istek yapın

Sen 4 gb kotalı kullanıyodun dimi? Bu davetiye bolluğun nerden geliyrdu ;D Okul internettinden otlanıyodun galiba ;D :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
lucifer dedi ki:
Jojoba dedi ki:

Sen 4 gb kotalı kullanıyodun dimi? Bu davetiye bolluğun nerden geliyrdu ;D Okul internettinden otlanıyodun galiba ;D :)
okulda torrent programı kurulmuyor olsa bir ton davetiyem olurda hahaha :}
rapidshare kullanıyorum okulda direkt erişim yasak olsa da :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Jojoba dedi ki:
lucifer dedi ki:
Jojoba dedi ki:

portable olanları yok mu onlarında ???
Portable azureus= http://kmbb.org/downloads/apps/AzureusPortable.zip
PortableApps'tan buldum.U3 belleğe direk kurunca çalışıyor mu diye deneyeceğim şimdi.
düzenleme:evet çalışıyor hatta doğrudan harddisk üzerindende açılabiliyor.Tek sorun firewall'u atlatmak.O da bizim için sorun değil çünkü windows kullanıcı adı olarak administrator yazınca tüm kapılar açılıyor :D

realfactor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu demonoide ne yüklemek istesem zaten var.
bende olupta onlarda olmayan hiçbir şey yok ki :D

zaten yazmışlar yükleme yapmadan önce arama yapın diye...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
m1903 dedi ki:
Jojoba dedi ki:
lucifer dedi ki:
Jojoba dedi ki:

PortableApps'tan buldum.U3 belleğe direk kurunca çalışıyor mu diye deneyeceğim şimdi.
düzenleme:evet çalışıyor hatta doğrudan harddisk üzerindende açılabiliyor.Tek sorun firewall'u atlatmak.O da bizim için sorun değil çünkü windows kullanıcı adı olarak administrator yazınca tüm kapılar açılıyor :D
tek sorun güvenlik duvarı herkes kendi kullanıcı adı ile oturum açıyor yani kısıtlı portable programlar işe yaramıyor (flashget hariç :D )

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar banada bir davetiye gönderirseniz çok memnun olurum.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tuskilidi dedi ki:
Arkadaşlar banada bir davetiye gönderirseniz çok memnun olurum.

No invitation codes found %(

davetiye kazanırsam göndereceğim ;)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Jojoba dedi ki:
m1903 dedi ki:
Jojoba dedi ki:
lucifer dedi ki:
Jojoba dedi ki:

tek sorun güvenlik duvarı herkes kendi kullanıcı adı ile oturum açıyor yani kısıtlı portable programlar işe yaramıyor (flashget hariç :D )
e herkes kendi adıyla oturum açıyor diyorsun administrator yaz büyük ihtimalle girecek.bizdede öyle(ydi taki ben bu yolu bulana kadar,daha doğrusu hatırlayana kadar :) )Genelde oturupta her bilgisayarın administrator şifresini değiştirmeye üşeniyorlar.

ronnierqvy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyesi olan arkadaşlardan biri de bana yollayabilir mi? Teşekkürler.

Güçlü Aydoğdu: Davetiyeniz size özel mesajla gönderilmiştir. Güle güle kullanın, bol bol paylaşın.

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu konu iyice popülerleşmiş durumda. Lakin kuralları okumayanlar da bir o kadar çok. Bir süredir ilgilenemiyordum ama sağolsun paylaşımcı arkadaşlarımız hiç boş bırakmamış. Bugünden itibaren elimdeki davetiyelere paylaşmaya devam edeceğim. :) Hayırlı uğurlu olsun...

...ve işte bir kez daha
DEMONOID DAVETIYE DAGITIM KURALLARI:

1) Mesajlarınızda e-posta adresi belirtmenize gerek yoktur!! Davetiyeler forum içinde özel mesaj atılarak gönderilir.
2) Sadece davetiye istemek için foruma üye olmak faydasızdır zira davetiyeler özel mesaj ile yollandığından bir daha asla uğramamak üzere üye olduğunuz forumda aldığınız mesajı da görmeniz düşük bir ihtimal. :) Forumu kullanacaksanız üye olun, davetiye isteyin.
3) Elimizdeki davetiyeler sınırsız değildir, belirli bir miktar üretme hakkına sahibiz ve o miktar dolduktan sonra tekrar davetiye verebilmemiz için bir süre beklememiz gerekiyor.
4) Çok eski ve aktif üyelerimizin davetiye talepleri yeni üye olmuş kullanıcıların taleplerinden önce gelebilir. Lütfen kimse kızmasın, darılmasın. İnisiyatif kullanma hakkı davetiyeyi verendedir.
5) Buradan davetiye alıp daha sonra davetiye üretme hakkına sahip olduğunda gelip burada bizimle dağıtmaya başlayan üyelerimiz takdir edilir, sevilir, sevdirilir. :) Maksat Türk paylaşımı artsın.
6) 13 Ağustos 2007 tarihi, saat 10:30'dan sonra bu maddeleri okumadığı başlığa attığı mesajdan anlaşılan davetiye taliplerinin mesajları görmezden gelinecektir.

ustatasarimci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyeden bir tane de ben alabilir miyim?
İgili arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...

Güçlü Aydoğdu: Davetiyeniz size özel mesajla gönderilmiştir. Güle güle kullanın, bol bol paylaşın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...