Torrent Paylaşımında Kral - Demonoid.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

8600GTS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üyelik alımı yine kapanmış.Davetiyeniz olursa bir tanede bana yollar mısınız

Reaksiyon puanı
0
Şu anda elimdeki davetiyeler tükenmiş görünüyor arkadaşlar. Ancak 1 hafta sonunda diğer üyelerimize göndermiş olduğum davetiyeler kullanılmazsa (şu anda kullanılmamış 3 adet var), o davetiyeleri size gönderirim... Bu başlığı kontrol etmeye devam edin lütfen.

yippa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merak ettiğim birşey var.Üye olmadığımız halde bazı torrentleri indirebiliyoruz.Bunun sırrı nedir?

8600GTS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En yeni torrentleri indirmemize izin veriyorlar sadece Daha eskilerini sadece kayıtlı üyeler görebiliyor

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
eğer kaldıysa bende rica edecektim. Malum internetimiz hızlandı. Paylaşalım paylaştıralım bu dünya kimseye kalmas.

hvns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar, bunca zamandan sonra, biraz çıkar amaçlı bir ilk mesaj olacağı için utana sıkıla da olsa bir davetiye istesem ve alabilsem ne de güzel olur:)

ocekmegeli@gmail.com

- bu arada yarı konu dışı bir ekleme yapayım; http://www.leecherslair.com/ bir süredir doğrudan üyelik kabul ediyor haberiniz olsun.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
9 kişi davetiye istiyor; 1 kullanılmamış toplamda 3 adet davetiye var daha fazla davetiye verme hakkımda tükendi
şimdi ilk mesajlarında bu üyelerimiz davetiye istediğini varsayarsak ben onlara özel mesaj atarsam da görmeyecekler
bu konunun bu kadar hit aldığını düşünürsek ön eleme gibi birşey yapmalıyız sanki yoksa ben mi çok taş kalpliyim :^)
o.O

Fahd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk mesajımda istedim ama takip ediyorum siteyi.Es geçmeyiniz lütfen...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
8600GTS ve Fahd
yufka yürekliyim dayanamadım ikinize de özel mesajla yolladım çaktırmayın ;)

adminser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende davetiye alabilirmiyim :(
isteyen varsa www.torrentturk.com dan davetıye gonderebılırım 12 adet davetıyem var
ırtıbat serhan.ozcan@gmail.com simdiden gonderenlere tesekkurler

Güçlü Aydoğdu: Davetiyeniz size özel mesajla gönderilmiştir. Güle güle kullanın, bol bol paylaşın.

Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
Talep bir anda arttı. Aslında Jojoba'nın "eleme" fikrine katılmamak elde değil zira önceki mesajımda gönderdiğim 3 davetiyenin 2'si hala beklemekte. Nedeni ise foruma sırf davetiye almak için üye olup mail adresini bırakarak davetiyesini yollamamızı bekleyen "geçici" üyelerimiz. :) Davetiyeleri özel mesaj ile yolluyoruz! Bu nedenle o arkadaşlar davetiyelerine muhtemelen asla ulaşamayacaklar. Zaten önceki mesajda belirttiğim 1 hafta sürenin dolmasına 4 gün kaldı sadece.
Eğer bu 4 günün sonunda göndermiş olduğum davetiyeler hala kullanılmamış olursa yeni sahipleriyle buluşacaklar. :)
Ancak bu yeni sahiplerin ilk isteyenler arasından mı yoksa forumdaki mesaj sayısına bakılarak mı yollanması gerektiğinde kararsızım. Sen ne dersin jojoba? 25 mesaj filan gibi bir sınırlama mı koysak acaba? En azından davetiyesini buraya gelip de görebilecek insanlara göndermiş oluruz.

Dipnot 1: Leecherslair.com üyelik alımını yine kapatmış, üyemizin verdiği bilgi maalesef artık geçerli değil.

Dipnot 2: Torrenturk.com davetiyesi dağıtacak arkadaşımız adminser, bu davetiye için farklı bir başlık açabilirsin. Güzel olur, daha çok insan duyar. Ben de talip olurum. :)

steward

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende davetiye alabilirmiyim?
is01.net[at]gmail.com
Teşekkürler

Güçlü Aydoğdu: Davetiyeniz size özel mesajla gönderilmiştir. Güle güle kullanın, bol bol paylaşın.

steward

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güçlü Aydoğdu dedi ki:
Merhaba Arkadaşlar,
Talep bir anda arttı. Aslında Jojoba'nın "eleme" fikrine katılmamak elde değil zira önceki mesajımda gönderdiğim 3 davetiyenin 2'si hala beklemekte. Nedeni ise foruma sırf davetiye almak için üye olup mail adresini bırakarak davetiyesini yollamamızı bekleyen "geçici" üyelerimiz. :) Davetiyeleri özel mesaj ile yolluyoruz! Bu nedenle o arkadaşlar davetiyelerine muhtemelen asla ulaşamayacaklar. Zaten önceki mesajda belirttiğim 1 hafta sürenin dolmasına 4 gün kaldı sadece.
Eğer bu 4 günün sonunda göndermiş olduğum davetiyeler hala kullanılmamış olursa yeni sahipleriyle buluşacaklar. :)
Ancak bu yeni sahiplerin ilk isteyenler arasından mı yoksa forumdaki mesaj sayısına bakılarak mı yollanması gerektiğinde kararsızım. Sen ne dersin jojoba? 25 mesaj filan gibi bir sınırlama mı koysak acaba? En azından davetiyesini buraya gelip de görebilecek insanlara göndermiş oluruz.

Dipnot 1: Leecherslair.com üyelik alımını yine kapatmış, üyemizin verdiği bilgi maalesef artık geçerli değil.

Dipnot 2: Torrenturk.com davetiyesi dağıtacak arkadaşımız adminser, bu davetiye için farklı bir başlık açabilirsin. Güzel olur, daha çok insan duyar. Ben de talip olurum. :)

haklsın aslında bende üyeliği bu konu için tekrardan açtım. Ama şu var sınırlama getirilirse 25mesaj gibi ozamanda kullanıclar sağda solda 25 mesaj atacaktır gereksiz yere forum kirletilebilecektir. Türk mantığında ilk buna çalışır kafalar.
Tabiki seçim sizin.
kolay gelsin

Fahd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üyeliği yaptım, tekrar teşekkür ederim; lakin bir sorum olacak: Upload yapmazsak üyeliğin silinmesi gibi bir şey söz konusu olabilir mi?Eğer upload yapmak zorunlu ise, torrent oluşturmak ve seed yapmak ile ilgili bir döküman verebilir misiniz?Kaynak olarak bir-iki yazı okudum ama beceremedim.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Fahd dedi ki:
Üyeliği yaptım, tekrar teşekkür ederim; lakin bir sorum olacak: Upload yapmazsak üyeliğin silinmesi gibi bir şey söz konusu olabilir mi?Eğer upload yapmak zorunlu ise, torrent oluşturmak ve seed yapmak ile ilgili bir döküman verebilir misiniz?Kaynak olarak bir-iki yazı okudum ama beceremedim.
Gerek yok benim üyeliğim 1,5 seneye yakın öyle fazla birşey indiridiğim de söylenemez
pratikte bir dosyayı indirirken eğer uplaodınızı kapamadıysanız (ki paylaşım sonuçta niye kapatıyorsunuz)hemen hemen indirdiğiniz oranda uploadınız oluyor.
Davetiye olayı da aklımı karıştırdı eleme iyi de steward üyemizin de dediği gibi mesaj sayısını arttırıp istekte bulunacaklardır; aklımda bir fikir daha var (üyelik tarihine göre davetiye) ama yeni üyelerimiz o zaman davetiye alamazlar.
Neyse hafta sonunu atlatıp elimizdeki kodları özel mesaj ile değerlendiriz hiç değilse arada bir siteye uğrayanlara haksızlık etmemiş oluruz.

8600GTS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demonoid Sitesinde FAQ(Sıkça Sorulan Sorular) okudum.Eğer Upload/Download oranı düşükse uyarı alıyormuşuz.5 kere uyarı aldıkmı üyeliğimiz siliniyormuş.O yüzden upload yapmamız gerekiyormuş.Eğer siteye her ay 5$ gibi bir bağış yaparsak banlamayacaklarını söylüyorlar.Ben 2-3 gb bişey indirdim baktım oran çok düşük bugün hemen download hızını kıstım ve upload a öncelik verdim.

Birde sorum olacak.Ratio(oran) en az kaç olmalıki uyarı almayalım

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
8600GTS dedi ki:
Demonoid Sitesinde FAQ(Sıkça Sorulan Sorular) okudum.Eğer Upload/Download oranı düşükse uyarı alıyormuşuz.5 kere uyarı aldıkmı üyeliğimiz siliniyormuş.O yüzden upload yapmamız gerekiyormuş.Eğer siteye her ay 5$ gibi bir bağış yaparsak banlamayacaklarını söylüyorlar.Ben 2-3 gb bişey indirdim baktım oran çok düşük bugün hemen download hızını kıstım ve upload a öncelik verdim.

Birde sorum olacak.Ratio(oran) en az kaç olmalıki uyarı almayalım
tek tük torrent kullanıyorum ama o ratio oranı hiç değişmiyor, 1gb yakın upload yaptım geçen hafta o yansımadı bile kafana takma üyeliğine birşey olmaz.

holy_warrior

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar banada davetiye yollamanız mumkunmu (A)

Reaksiyon puanı
0
Başlığın ilk mesajını düzenledim, bazı açıklamalar yaptım. Başlığı takip eden arkadaşlar lütfen okusun.

8600GTS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye istemek için foruma üye olunuyor.Sonra bi e posta adresi verilip çıkılıyor.
Yakında benimde davetiye verme hakkım olacak.Ben davetiyemi en çok mesajı olan foruma yararlı olan daha önce hiç davetiye almamış birisine göndermeyi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...