Güçlü Aydoğdu dedi ki:Merhaba Arkadaşlar,
Talep bir anda arttı. Aslında Jojoba'nın "eleme" fikrine katılmamak elde değil zira önceki mesajımda gönderdiğim 3 davetiyenin 2'si hala beklemekte. Nedeni ise foruma sırf davetiye almak için üye olup mail adresini bırakarak davetiyesini yollamamızı bekleyen "geçici" üyelerimiz. Davetiyeleri özel mesaj ile yolluyoruz! Bu nedenle o arkadaşlar davetiyelerine muhtemelen asla ulaşamayacaklar. Zaten önceki mesajda belirttiğim 1 hafta sürenin dolmasına 4 gün kaldı sadece.
Eğer bu 4 günün sonunda göndermiş olduğum davetiyeler hala kullanılmamış olursa yeni sahipleriyle buluşacaklar.
Ancak bu yeni sahiplerin ilk isteyenler arasından mı yoksa forumdaki mesaj sayısına bakılarak mı yollanması gerektiğinde kararsızım. Sen ne dersin jojoba? 25 mesaj filan gibi bir sınırlama mı koysak acaba? En azından davetiyesini buraya gelip de görebilecek insanlara göndermiş oluruz.
Dipnot 1: Leecherslair.com üyelik alımını yine kapatmış, üyemizin verdiği bilgi maalesef artık geçerli değil.
Dipnot 2: Torrenturk.com davetiyesi dağıtacak arkadaşımız adminser, bu davetiye için farklı bir başlık açabilirsin. Güzel olur, daha çok insan duyar. Ben de talip olurum.
Gerek yok benim üyeliğim 1,5 seneye yakın öyle fazla birşey indiridiğim de söylenemezFahd dedi ki:Üyeliği yaptım, tekrar teşekkür ederim; lakin bir sorum olacak: Upload yapmazsak üyeliğin silinmesi gibi bir şey söz konusu olabilir mi?Eğer upload yapmak zorunlu ise, torrent oluşturmak ve seed yapmak ile ilgili bir döküman verebilir misiniz?Kaynak olarak bir-iki yazı okudum ama beceremedim.
tek tük torrent kullanıyorum ama o ratio oranı hiç değişmiyor, 1gb yakın upload yaptım geçen hafta o yansımadı bile kafana takma üyeliğine birşey olmaz.8600GTS dedi ki:Demonoid Sitesinde FAQ(Sıkça Sorulan Sorular) okudum.Eğer Upload/Download oranı düşükse uyarı alıyormuşuz.5 kere uyarı aldıkmı üyeliğimiz siliniyormuş.O yüzden upload yapmamız gerekiyormuş.Eğer siteye her ay 5$ gibi bir bağış yaparsak banlamayacaklarını söylüyorlar.Ben 2-3 gb bişey indirdim baktım oran çok düşük bugün hemen download hızını kıstım ve upload a öncelik verdim.
Birde sorum olacak.Ratio(oran) en az kaç olmalıki uyarı almayalım