Torrent Paylaşımında Kral - Demonoid.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uur207

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Fazla davetiyeniz varsa ben de bir tane rica ediyorum.

Benbecker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
b0go4acvsexd87895tsabdjcb9avbxu8mk

Ben 3 tane buldum,3 ayri hesap actim,ilk kim okursa onun bu.iyi sanslar.

mozasur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım demonoid iyidir şuan yükselen bir yıldız daha var demonoide kafa tutuyor minova harika bir torrent sitesi herşey mevcut torrent sıralamasını istediğin gibi ayarlayabiliyorsun ben çok memnunum ayrıca emeğin için teşekkürler

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
mozasur dedi ki:
arkadaşım demonoid iyidir şuan yükselen bir yıldız daha var demonoide kafa tutuyor minova harika bir torrent sitesi herşey mevcut torrent sıralamasını istediğin gibi ayarlayabiliyorsun ben çok memnunum ayrıca emeğin için teşekkürler
mininovadır o...

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
mozasur dedi ki:

Mininova üyelik istemediği için tehlikeli paylaşımları olabiliyor ;)

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bence bu konu artık kilitlensin ,paylaşıma devam etmeyen bir sitenin davetiyesi olamayacağına göre ;)

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende uzun zamandan sonra bu yazının aktif olduğunu görünce tekrar çıldı zannettim :} o.O

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
regedit dedi ki:
bende uzun zamandan sonra bu yazının aktif olduğunu görünce tekrar çıldı zannettim :} o.O
Aynen.heyecanlanmıştım bi ama sonra :(

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Talha Ertunç dedi ki:
http://www.subdemon.com/forum/index.php

duyduğuma göre site burada devamlılığını gösterecekmiş.

Sadece forum sitesi. Paylaşım ağı olarak devam etmeyecek maalesef. Zaten www.demonoid.com adresine girerseniz uyarıyı görürsünüz.

Demonoid dedi ki:
The site is currently down.
If you wish to visit the forum created to keep the community together, click here to continue.

Please note that the forum is NOT FILE SHARING RELATED IN ANY WAY.
Please read the rules before posting.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Of be melik ne zaman baksan hep torrent konularındasın.tamam abi ne güzel sınırsıze geçmişsin hayatı bulmuşsun.amma abarttımm aa :} ;D bu arada talhayada cephe almışın :#

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
TuningMert dedi ki:
Of be melik ne zaman baksan hep torrent konularındasın.tamam abi ne güzel sınırsıze geçmişsin hayatı bulmuşsun.amma abarttımm aa :} ;D bu arada talhayada cephe almışın :#
Yalan diyemeyecem :) Torrent konularındasın diyonda zaten 2 tane torrent konusuna girip çıkıyorum mesaj geldikçe :D

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi demonoid.com maalesef kapandı. Kanada'da yaşadıkları bazı yasal sorunlar ve büyük firmaların avukatlarından gelen tehditler nedeniyle bu işi daha fazla sürdürmemeye karar verdiler. Hepimize geçmiş olsun... :)

Daha fazla karışıklık yaşanmaması için bu başlığı kilitliyorum. Farklı başlıklarda, farklı paylaşımlarla görüşmek üzere... Esen kalın! ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...