mininovadır o...mozasur dedi ki:arkadaşım demonoid iyidir şuan yükselen bir yıldız daha var demonoide kafa tutuyor minova harika bir torrent sitesi herşey mevcut torrent sıralamasını istediğin gibi ayarlayabiliyorsun ben çok memnunum ayrıca emeğin için teşekkürler
mozasur dedi ki:arkadaşım demonoid iyidir şuan yükselen bir yıldız daha var demonoide kafa tutuyor minova harika bir torrent sitesi herşey mevcut torrent sıralamasını istediğin gibi ayarlayabiliyorsun ben çok memnunum ayrıca emeğin için teşekkürler
arkadasıım demonoid kapatıldıdadya dedi ki:Arkadaşlar bir demonoid davetiyeside ben alabilirmiyim.
Lütfen............... Şimdiden teşekkürler.
gunaydemir@hotmail.com
cemal1587 dedi ki:
Aynen.heyecanlanmıştım bi ama sonraregedit dedi ki:bende uzun zamandan sonra bu yazının aktif olduğunu görünce tekrar çıldı zannettim :}
Talha Ertunç dedi ki:
Demonoid dedi ki:The site is currently down.
If you wish to visit the forum created to keep the community together, click here to continue.
Please note that the forum is NOT FILE SHARING RELATED IN ANY WAY.
Please read the rules before posting.
Bir kerede doğru duy...Talha Ertunç dedi ki:
Yalan diyemeyecem Torrent konularındasın diyonda zaten 2 tane torrent konusuna girip çıkıyorum mesaj geldikçeTuningMert dedi ki:Of be melik ne zaman baksan hep torrent konularındasın.tamam abi ne güzel sınırsıze geçmişsin hayatı bulmuşsun.amma abarttımm aa :} ;D bu arada talhayada cephe almışın :#