Toplama Bir Site 10 Numara

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni Bir Site Olmasına Rağmen Hemde Baya Bi Yeni Site , Toplama Programlar , Oyunlar Vs.. Bir Sürü Şeyin Bilgisini Topluyorlar , Her Hangi Bir Programın Veya Oyunun Videolu Anlatımını Yapıyorlar O Yüzden Bu Siteyi Seviyorum :))

www.mexeforum.tk

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Daha 10 kişi kayıtlı.. Bide üye toplasınlar , sonra bakalım daha neler topluyacaklar. Eleştireyede, övgüyede daha erken.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Birde işi ciddiye alsaymış. bedava diye tk. domain alması bile bir dezavantaj. Büyük bir ücrette değil. yıllık 10 dolar ver com al, org al değilmi?

Hostingde hostinger den ücretsiz paket. Valla bedavaya getirmiş toplaya toplaya :)

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet Arkadaşlar Site O Günden Bugüne Şuanda Kendini İyiiice Bir Toparladı .Sitenin Amacı Bulabildiği Bütün Altarnetifleri Sitelerden Toplayıp Birleştirmektir .Host Bedava Evet Ama Normalde Paralı Bir Yerden Sonra Deneme Süresi Bitiyor O Zaman Alıcaz Ayrıca Bedava Almamızın Amacı Acaba Başarabilcezmi Başaramıycazmı Diyeydi Hafiften Yapıyoruz İlerleyer Zamanlarda .com Alıcağız .

ambient

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
domain boşta bakında başkası kapmasın

mousz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site online rekorunu kırmış 22 :)

Deirseir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Yeni Bir Blog Açtım Sizlere Göstermek İstedim Vaktiniz Varsa Bloguma Bakabilirmisiniz teknolojiyle ilgili haberler var sitede www.teknolojiyesor.blogspot.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sitem Sizce Nasıl ? Yorumunuzu Bekliyorum ilerde belki çok kullanıcı sayısı artarsa bende com domaini alıcam

Deirseir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın Alan Adındanda Şimdi Com Alıpta Kimse Girmezse işte :D

mousz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biraz saçma olmamışmı sencede biraz araştırma yap. yada hazır bişeyler yapacaksan opencart ve joomla gibi şeyler kullan kurcalayarak bile bişeyler çıkarabilirsin ..

Deirseir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakarım daha yeni açtım aslında baya önceden açtım siteye şifre koydum kapattım daha geçen kaldırdım şifreyi siteden 600 kişi fln girdi 2 - 3 gün önce actım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada Önerdiğiniz ucuza Com Domaini Vercek Şirketler Biliyormusunuz ?

mousz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyaz yalan sınırını aşmayalım istiyosan :) neyse bi nebze fikir verebildiysem güzel en azından kafanda bi görsellik şekillenmiş olur

Deirseir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok sag tarafta 600 bilmem ne yazıo ben ona gore yazdım :D

mousz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rekorunun bi kısmını foruma borçlusun diye düşünüyorum :) istediğin hit e sahip olman dileğiyle diyelim ^^

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mexeforum.com Yaptık Siteyi Artık Temasını Felanda Düzenledik :)) Şimdi Nasıl Olmuş :)

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kötü Yönlerini Felan Belirtirseniz Arkadaşlar Daha İyi Yaparız O Yüzden Size Soruyorum :))
Nasıl Olmuş ?

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence forum degilde film sitesi aç reklamdan para geliyor hiç degilse
botlarla felan çek filmleri forum ne amaçla açtin bilmiyorum yürümez bu zamanda
arka plandaki resimi kaldir forumun açılma süresi daha iyi olur işaretçi degişmesi iyi degil bebeler yapiyor genelde alinma ama:laugh:
böyle forumlara girilmez zaten işi bilen adam girmez sitene sonuç bu:laugh:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Site bomboş, eleman reklam yapmış. :P

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Reklam Değil Sadece Fikirlerinizi Almak İstedim :) Reklam Yapmak İstesem Bütün Bilindik Sitelere Konu Açarım Sadece Burda Açılmış Bir Konu :) İmlecide Ben Değiştirmedim Diğer Admin Değiştirdi :D O Kadar Değiştirme Saçma Dedimde Nafile :p Para Kazanmak Değil Zaten Amaç :)