• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tom

valla ben ilk goruste erkek oldugunu anladım bana cok cekici geliyor :P

eneee kız daha baya küçükmüş bu yaşta buralara gelmesi takdir edilicek bişi elbette ama tipini bi gözden geçirsin :D demi

haa pardon o zaman :P :D zevkler ve renkler tartışılmaz dabe ;) :)

şapkayı yan takanlara uyuz olurum .... alicia adres verde baş göz edelim seni arkadaşla forum rahatlasın :p

arkadaşlar;

konuyu dağtmayalım ve toparlıyalım.. konu ile ilgili -ekleyen kişiye saygı sevgi çerçevesinde- yorum eklemek isteyeler var ise eklesin(olumlu yada olumsuz) yok ise gereksiz yorum yapılmasın... ekleyenlerin yorumları silinecektir.

imza
kötü ve pis magazin moderatörü :)

yakışıklı ama o küpeler den 1 alıyor

alıntı yapılan foto kaldırıldığı için yorumun bu kısmı silinmiştir

neyse şaka bi yana mantıklı düşünebilen birine çekici geleceğini sanmıyorum, çocukça bir heves bence bu Tom a aşık olduğunu zannedenler, popüler kültürün etkisindeki gençlik, vakitlerini ve zihinlerini böyle mantıksız ve boş şeylerle dolduruyorlar, bazılarının hayatlarında o kadar çok yer kaplıyorki bu ünlüler hayret ediyorum. Esas değer vermeleri gereken şeyleri unutup bunlara kapılıyorlar.

mantıklı degilim işte suan mantıksız biride herseyi soyleyebilir ustune alınma :)
bana gore suan bu yaptıgın gercekten buyuk saygısızlık senin sevdigin bazı seylerde belki bana sacma gelir ama ben cocukca dusuncelere sahip oldugum halde buna saygı duymam gerektiginide bilirim :)

Tam zibidi ya.Görün erkeklik ne hallere düştü.Kızlarda butipleri seviyor bunun neresiyle aşk yaşanacaksa.. ;)

arkadaşlar gerilime gerenk yok ;) zevk meselesi saygı lütfen... ;)
kimseyi kırmaya lüzum yok

mavinok.ta dedi ki:
arkadaşlar gerilime gerenk yok ;) zevk meselesi saygı lütfen... ;)
kimseyi kırmaya lüzum yok

anlasalar bunu bi begenmedim der gecersin mantıksızlık falan filan bu ne anlamadım

alıntı yapılan foto kaldırıldığı için yorumun bu kısmı silinmiştir

zuahgagag

[size=7pt]Not: o nasıl gülme beaa.. ahhahahahaaa[/size]

ya şimdi doru konusalım cocq coqq seker allah için (S) yani yuh diorum nassı kkız mı belli diil dersini yha :D tom (L)umy :$

Ne Tom muş ya 15 sayfadır Tom Tom :) Abi hadi tmm ben beğenmiyorum dikkate almayayım diyorum.Böle girip msg yazınca da kıskanıyor muyum ya ben gibi sorular soruyorum kendime :)
Ne ya bu antipatim sempatiye mi dönüşüyor...

ben bu elemanı tanımıyorum abi. nedir necidir? musikişinas bir yapısı var ama yaptığı müziğin rock olmadığı kanısındayım kanımca herhalde gibi yani.
biri bana bu çocuksu varlığın ne yaptığını söyleyebilir mi acaba yada aranızda ülker çokonat sevmeyen var mı??? :D :D

ıy üstü başı dökülüyo be >X< ticki gençlik