- Konuyu başlatan
bende sana hıııııııııııhhhhhhhhhhh :* :*alicia dedi ki:küstüm herkese hıh
ilk sen diyince ben küsemiyormuyum yani... buda mı Forum kuralıalicia dedi ki:ahahahayyyy ilk once ben dedim
kız arkadaşım gibi konuştun şimdi..alicia dedi ki:benim kuralım ahaha sıkıyosa cigne
ne olcak bakım?alicia dedi ki:tamam bu lafından sonra olacaklara karısmıyorum![]()
bekliyorum çok merak ettim şimdialicia dedi ki:cok yakın emu bey bekle![]()
hadi hadi söyle biseyler siz kızlar dayanamazsınızalicia dedi ki:cıxxxxxxx cıxxxxx yok![]()
o kadar emin konusma çok duydum kızların ağzından bu laflarıalicia dedi ki:ben dayanırım walla surundururum yerlerde pes etmem![]()
bide hep böyle derler böyle söyleyince hehealicia dedi ki:ben o kızlar gibi degilim
emubaltaci dedi ki:
saol kanki buyur gel diyecem ama biz bitirdik muhabbetipatrick dedi ki:emubaltaci dedi ki:
![]()
muhabbetiniz bol olsun
ahh Tom un konusu bu bırak taşınsın tepelereSaner Apaydın dedi ki:yeter şu konuya mesaj yazmayın tepelere taşınmasınhadi bu son
ne kötü yazı yazacan.. herkes biliyo zaten tom un nasl biri oldugunu bundan daha kötüsü de olmaz herhaldealicia dedi ki:tasınsın nolcak kıskanmayın yeter kotu yorum yazmasın kimse toma
evet Tomu biliyoruz Jerrye az kötülük yapmadıemubaltaci dedi ki:ne kötü yazı yazacan.. herkes biliyo zaten tom un nasl biri oldugunu bundan daha kötüsü de olmaz herhaldealicia dedi ki:tasınsın nolcak kıskanmayın yeter kotu yorum yazmasın kimse toma![]()
o da kim :SJojoba dedi ki:evet Tomu biliyoruz Jerrye az kötülük yapmadıemubaltaci dedi ki:ne kötü yazı yazacan.. herkes biliyo zaten tom un nasl biri oldugunu bundan daha kötüsü de olmaz herhaldealicia dedi ki:tasınsın nolcak kıskanmayın yeter kotu yorum yazmasın kimse toma![]()
puahahhaha :}
emubaltaci dedi ki:o da kim :SJojoba dedi ki:evet Tomu biliyoruz Jerrye az kötülük yapmadıemubaltaci dedi ki:ne kötü yazı yazacan.. herkes biliyo zaten tom un nasl biri oldugunu bundan daha kötüsü de olmaz herhaldealicia dedi ki:tasınsın nolcak kıskanmayın yeter kotu yorum yazmasın kimse toma![]()
iol dedi ki:emubaltaci dedi ki:o da kim :SJojoba dedi ki:evet Tomu biliyoruz Jerrye az kötülük yapmadıemubaltaci dedi ki:ne kötü yazı yazacan.. herkes biliyo zaten tom un nasl biri oldugunu bundan daha kötüsü de olmaz herhaldealicia dedi ki:tasınsın nolcak kıskanmayın yeter kotu yorum yazmasın kimse toma![]()
tom ve jerry diyeceğim(kedi-fare)
ölmedi mi onlar dahaiol dedi ki:emubaltaci dedi ki:o da kim :SJojoba dedi ki:evet Tomu biliyoruz Jerrye az kötülük yapmadıemubaltaci dedi ki:ne kötü yazı yazacan.. herkes biliyo zaten tom un nasl biri oldugunu bundan daha kötüsü de olmaz herhaldealicia dedi ki:tasınsın nolcak kıskanmayın yeter kotu yorum yazmasın kimse toma![]()
tom ve jerry diyeceğim(kedi-fare)