Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konuyu dağtmayalım ve toparlıyalım.. konu ile ilgili -ekleyen kişiye saygı sevgi çerçevesinde- yorum eklemek isteyeler var ise eklesin(olumlu yada olumsuz) yok ise gereksiz yorum yapılmasın... ekleyenlerin yorumları silinecektir.
alıntı yapılan foto kaldırıldığı için yorumun bu kısmı silinmiştir
neyse şaka bi yana mantıklı düşünebilen birine çekici geleceğini sanmıyorum, çocukça bir heves bence bu Tom a aşık olduğunu zannedenler, popüler kültürün etkisindeki gençlik, vakitlerini ve zihinlerini böyle mantıksız ve boş şeylerle dolduruyorlar, bazılarının hayatlarında o kadar çok yer kaplıyorki bu ünlüler hayret ediyorum. Esas değer vermeleri gereken şeyleri unutup bunlara kapılıyorlar.
mantıklı degilim işte suan mantıksız biride herseyi soyleyebilir ustune alınma
bana gore suan bu yaptıgın gercekten buyuk saygısızlık senin sevdigin bazı seylerde belki bana sacma gelir ama ben cocukca dusuncelere sahip oldugum halde buna saygı duymam gerektiginide bilirim
Ne Tom muş ya 15 sayfadır Tom Tom Abi hadi tmm ben beğenmiyorum dikkate almayayım diyorum.Böle girip msg yazınca da kıskanıyor muyum ya ben gibi sorular soruyorum kendime
Ne ya bu antipatim sempatiye mi dönüşüyor...
ben bu elemanı tanımıyorum abi. nedir necidir? musikişinas bir yapısı var ama yaptığı müziğin rock olmadığı kanısındayım kanımca herhalde gibi yani.
biri bana bu çocuksu varlığın ne yaptığını söyleyebilir mi acaba yada aranızda ülker çokonat sevmeyen var mı???