TMUI hızlı tanıtım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pain_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
İlk öncelikle TMUI ben ve ekibimin geliştirdiği bir ROM dur. Şimdi ise bu ROM ne avantajlar sağlıyor haydi bir bakalım!

1.Terminal
Linux terminali

2.Ios emülatörü
Evet içinde ios uygulamalarını test edebileceğiniz veya iphone u deneyimleyeceğiniz bir emülatör bulunuyor

3.UI paketleri
Diyelim ki eski kullandığınız arayüzü ve sistem uygulamalarını özlediniz çok basit bir işlemde değiştirebilirsiniz

4.Dinamik Kilit Ekranı
Tüm dinamik kilit ekranı servisleri bir arada!
Tüm markaların dinamik kilit ekranındaki fotoları aldık tek bir yerde birleştirdik 1 haftada 1 fotolar güncellenir

5.Her zaman güncel kalın!
Her cihaz 1 ayda 1 güvenlik güncellemesi alır ve 5 büyük android güncellemesi alır gizliliğinize önem veririz

6.Wifi kırma
Kendi sorumluluğunuzda kullanınız ROM yayınlandıktan sonra kullanım gidişatına bakılarak ya devre dışı bırakılacak yada kalacak

7.Düşük boyut
Kurulum sırasında hangi özelliğin olup olmayacağını siz belirlersiniz! ROM kurulum sırasında tüm herşeyi tiklerseniz 5gb olur

8.Youtube Premium 1 ay ücretsiz
Bu kampanya ROM çıktıktan 1 hafta sonraya kadar geçerlidir

9.Spotify Premium 1 ay ücretsiz

10.Netflix UHD paket

11.Wideline L1 sertifikası
Netflix de HD dizi veya film izlemeyi özlediniz mi? ROM içinde Wideline L1 sertifikası var(eğer cihazınız çok ısınıyorsa wideline L1 i tikleyin)

12.Hazır Anime İzleme Uygulaması
Reklam yok rahat rahat izleyin

13.DeX
Her cihaz için DeX i getireceğiz

14.2 tuşlu navigasyon çubuğu
2 tuşlu navigasyon çubuğu anlatacak birşey yok

15.İnanılmaz Batarya Optimizasyonu
ROM u kullanırken farkı anlayacaksınız

16.Anti-Virus
İçinde kendi geliştirdiğimiz T-Security bulunuyor her hafta tarama yapar gözünden birşey kaçmaz

17.Özelleştirebilir bildirim çubuğu
Her markanın paneli içinde bulunuyor 3 dokunuşla değiştirebilirsiniz

18.T-Browser
Gizliliğinize önem veririz o yüzden bir tarayıcı geliştirdik! DuckDuckGo dan güç alan tarayıcı içinde dahili AdBlocker ve VPN ile şaşırtıyor

19.Güncelleme desteği
8 yıl güncelleme desteği sunarız

20.Oyun
ROM muzda güç planı seçeneği vardır eğer oyun u seçerseniz telefon max performans çalışacak

21.İşlemci overclock
İşlemciyi ocleyebilirsiniz

Eee bu kadar dı daha fazla özelliği anlatacağım küçük bir ekibiz

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Bir profesyonellik kokmuyor. Nasıl bir ekip bu :D?
6 kişilik küçük bir ekibiz aslında daha özelliklerin birkaçını söyledim ve şuan daha rom çıkmadı cihazları teker teker test ediyoruz şuan kararlı sürüm mevcut değil

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,508
6 kişilik küçük bir ekibiz aslında daha özelliklerin birkaçını söyledim ve şuan daha rom çıkmadı cihazları teker teker test ediyoruz şuan kararlı sürüm mevcut değil
Hangi telefona, hangi taban rom çıkıyor?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,645
Rom telefona yüklemek için hazır olmasa bile Android Studio üzerinde denemeleri yapabiliyorsunuzdur. Bu yüzden telefona yüklemeye gerek kalmadan bilgisayar üzerinden görüntüsü alınıp paylaşılabilir.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Rom telefona yüklemek için hazır olmasa bile Android Studio üzerinde denemeleri yapabiliyorsunuzdur. Bu yüzden telefona yüklemeye gerek kalmadan bilgisayar üzerinden görüntüsü alınıp paylaşılabilir.
Konuyu yazmaya başladığımda bilgisayar güncelleniyordu

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,645
Konuyu yazdığınızda saat gece 02:08 idi. Şu ana kadar güncelleme çoktan bitmiştir. Yani an itibariyle bilgisayar üzerinden görüntü paylaşabilecek bir durumda olma ihtimaliniz oldukça yüksektir.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Konuyu yazdığınızda saat gece 02:08 idi. Şu ana kadar güncelleme çoktan bitmiştir. Yani an itibariyle bilgisayar üzerinden görüntü paylaşabilecek bir durumda olma ihtimaliniz oldukça yüksektir.
Diyorsun ki sen ROM geliştirmiyorsun

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Bu cümlede ROM geliştirmiyorsun diye bir anlam çıkarmak zorlama olur. Diyorum ki madem geliştiriyorsunuz android studio üzerinde önizleme görüntülerinden bir iki tane paylaşabilmeniz mümkündür.
Paylaşacam ama şimdi değil

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,645
Paylaşacam ama şimdi değil
Peki neden şimdi değil? İlk seferinde bilgisayar güncelliyordu dediniz sonra ise şimdi değil diyorsunuz. Bu durumda bu konuyu okuyan üyeler ya böyle bir ROM olmadığını ya da troll bir konu olduğunu düşünebilirler hatta yazabilirler. Ben baştan söyleyeyim sonrasında neden böyle yazıyorlar demeyin.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,508
Peki neden şimdi değil? İlk seferinde bilgisayar güncelliyordu dediniz sonra ise şimdi değil diyorsunuz. Bu durumda bu konuyu okuyan üyeler ya böyle bir ROM olmadığını ya da troll bir konu olduğunu düşünebilirler hatta yazabilirler. Ben baştan söyleyeyim sonrasında neden böyle yazıyorlar demeyin.
Nanopatta bir ara Door OS yapacağım diyen biri vardı. Ciddi ciddi adama yardım ediyorduk. Yani yönlendirme falan yapıyorlardı.
Adam yok şimdi ortalıkta.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Benden şüpheleniyor musun?! Tane diyorsun ki sen Troll hesapsın bence 2 kişi hariç kimse bana güvenmiyor haksızmiyim? Bakın hesabımı deaktivate etmek için bir sebep dah@!

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,645
Benden şüpheleniyor musun?! Tane diyorsun ki sen Troll hesapsın bence 2 kişi hariç kimse bana güvenmiyor haksızmiyim? Bakın hesabımı deaktivate etmek için bir sebep dah@!
Sizden şüphelendiğim yok. Troll hesapsın diye bir cümlem bile olmadı. Bu konu hakkında troll konu olduğunu veya böyle bir ROM olmadığını düşünen üyeler çıkıp buraya yazarsa diye önden uyarıyorum sizi. Zorlama anlamlar çıkarmaya çalışmayın.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
@Fakehero, ben bu arkadaşın trol olduğunu düşünüyorum. Daha önceden de sunucu konusu açmıştı ve 1,5 milyon $ gibi yüksek bir rakamdaydı bütçesi. Bu kadar yüksek rakamlarda sunucu toplamak istiyorsan forumdakilere sormaman gerektiğini bilirsin.

Ek olarak 2012'de katıldım yazmış ama sıradan, tanımadığı bir üyenin Moderatör olmasını istiyor. Hesabımı kaybettim diyor, hesabının nickini (e-postayı da geçtim) bile hatırlamıyor.

E hadi 9 yıllık üyesin diyelim, daha aldığın cezanın mantığını kavrayamayıp konu açıyorsun. :D

Tüm bunları geçtim, 5 Steam random premium key hediye edeceğim diyordu ama reaksiyon bile atmadı ki trol olduğu bariz.

Son düzenleyen moderatör:

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,902
HTC Desire 626

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
@Fakehero, ben bu arkadaşın trol olduğunu düşünüyorum. Daha önceden de sunucu konusu açmıştı ve 1,5 milyon $ gibi yüksek bir rakamdaydı bütçesi. Bu kadar yüksek rakamlarda sunucu toplamak istiyorsan forumdakilere sormaman gerektiğini bilirsin.

Ek olarak 2012'de katıldım yazmış ama sıradan, tanımadığı bir üyenin Moderatör olmasını istiyor. Hesabımı kaybettim diyor, hesabının nickini (e-postayı da geçtim) bile hatırlamıyor.

E hadi 9 yıllık üyesin diyelim, daha aldığın cezanın mantığını kavrayamayıp konu açıyorsun. :D

Tüm bunları geçtim, 5 Steam random premium key hediye edeceğim diyordu ama reaksiyon bile atmadı ki trol olduğu bariz.
Bana troll mu diyorsun o zaman kanıtla

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,645
Hiç mi bir görsel yok. Sonuçta sıfırdan bir kernel veya ROM yazmıyorsunuz. Mevcut android stock rom'una modifikasyonlar ve eklemeler yapacaksınız. Bunu da android studio ile denerken ekran görüntülerini alabilirsiniz.