TimeShift %100 Bitirilmiş Save Game

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
pc_timeshift.jpg

Arkadaşlar uzun bir uğraşın sonucunda TimeShift'i bitirmiş bulunmaktayım.Geçemediğiniz, zorlandığınız, hay ben böyle oyunun dediğiniz durumlarda yardımınızda koşucak bir save game artık var ;D Oyun 19 bölümden oluşmakta.Her bölümün başlangıç save'leri var.Ve en son bölümün son dakikalarına girdiğiniz anların bir save'i daha var...

İyi oyunlar...

TimeShift %100 Bitmiş Save Game

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
kardeş ben bu oyunu bir türlü almaya fırsat bulamadım vasat faland a dediler sence alınır mı alınmaz mı? birde easyde mi bitrdin?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Join ME dedi ki:
kardeş ben bu oyunu bir türlü almaya fırsat bulamadım vasat faland a dediler sence alınır mı alınmaz mı? birde easyde mi bitrdin?

Oyun bence harika.Bulmacaları olsun, grafikleri olsun çok tatmin edici ve sürükleyici.Konusu biraz eksik işlenmmiş tek eksiği o.Hele bide zamanla dans edercesine kontrol etmeniz insana bambaşka duygular yasatıyor...

Şu ana kadar bütün oyunları hard seviyede bitrmiş bir profesyonel oyuncu var karsında :) Crysis'i önce Delta seviyesinde sonra dusman askerlerının turkce konusmalarını dınlemek ıcın deltanın bır alt sevıyesınde oynadım.TimeShift crysis'den kat kat daha kolay bır oyun.Kesinlikle öneririrm...

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
dikkate alıcağım sağol ;)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Klasik öldür ilerle tipi bir oyun olmasına rağmen.. Zamanı durdurma yavaşlatma olayı benim cok hoşuma gitmişti. Aldığım gün bitti ama :D

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Oyun Çok Süper Hele Zamanı Durdurma Geri Alma gibi seçeneklerin olması oyunu dahada zeka kullandırıyo..Ekran Bakımındada çok gerçekci olmuş.ne ayzıkki bir yerde kaldım ve geçeemedim hemen indirecem Valla çok saol (A)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
nerde kaldıgını söyle yardımcı olalım dostum :)

yaren_70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş sağol bu save dosyasını nereye atacaz?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
harika bi oyun kendimi o kadar kaptırmıştım ki 2 günde bitirmiştim geçen 15 tatilinde :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
son mesajı ben yazmışım tekrar yazıyorum az önce tekrar bitirdim :D

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Arkadaşlar acillll !! Yardim bekliyorum 4. Bolumde bi kol var onu indirdim zamani durdurup tyeşittim ve dier tarafa gectim ama dier trafta kutular var yan yana oradada kol var indiriyom kutular geliyor bana doğru kaldiriyom tekrar geri gidiyor nasil bitiricemmmmm :cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar çatıdayıım dev bir robet elektrik gibi mavi lazerler falan atıp duruyor ne yapmam lazım acil yardım...