Windows NT Server 4.0
Asistan
Tiktok benim iznim olmadan şarjımı bitiriyor yani telefon boş hiçbir uygulma açık değil greenifyi açtığım zaman tiktok açık diyor ayarlarda durmaya zorld diyor neden olabilir?
Sil gitsin.Tiktok benim iznim olmadan şarjımı bitiriyor yani telefon boş hiçbir uygulma açık değil greenifyi açtığım zaman tiktok açık diyor ayarlarda durmaya zorld diyor neden olabilir?
abi telefonuma kardeşim kurdu (kardeşim bakmıyor ablam bakıyor) şimdi silersem ablam beni fena yakarSil gitsin.
O abladan hayır gelmez boşver.abi telefonuma kardeşim kurdu (kardeşim bakmıyor ablam bakıyor) şimdi silersem ablam beni fena yakar![]()
bunu izlet onlaraabi telefonuma kardeşim kurdu (kardeşim bakmıyor ablam bakıyor) şimdi silersem ablam beni fena yakar![]()
Bu arada önyargı yapıp izlemeden geçme videoyu. Boş beleş şeyler söylemiyor işte tiktok kullanan maldır gibisinden bir şey değil söylediği. Bolca veri kaçırdığını, ırkçılık yaptığını kanıtlarla anlatıyor.bunu izlet onlara
Gizliden bilgi sızdırıyor Facebook'tan daha beter bir program . Facebook ta bilgi kaçırıyor ama TikTok her bilgiyi çalıyor.Bu arada önyargı yapıp izlemeden geçme videoyu. Boş beleş şeyler söylemiyor işte tiktok kullanan maldır gibisinden bir şey değil söylediği. Bolca veri kaçırdığını, ırkçılık yaptığını kanıtlarla anlatıyor.
Hiç yoktan facebook sadece özel reklam için kullanıyor ve sadece kendi uygulaması çapında veri depoluyor (depoluyor dedim çünkü bunu izinsiz yapmıyor). Tiktok ise telefona tam erişim alıp ne var ne yok kaçırıyor.Gizliden bilgi sızdırıyor Facebook'tan daha beter bir program . Facebook ta bilgi kaçırıyor ama TikTok her bilgiyi çalıyor.
Benim iznim olmadan ne demek ya bu uygulama telefonun da yüklü olması bir zorunluluk değil ki sil gitsinTiktok benim iznim olmadan şarjımı bitiriyor yani telefon boş hiçbir uygulma açık değil greenifyi açtığım zaman tiktok açık diyor ayarlarda durmaya zorld diyor neden olabilir?
Engellenmiyor ki. Telefon Samsung note 5Arka planda çalışmasını engelle.
durduruyoorum, sonra bakıyorum tekrar açılmış diyor.Uygulama'dan çıktığın zaman tiktok'u greenfy'de durdur sorun olmaz
Sil gitsin. Senin gibi bir Linuxer’a uymuyor zaten. ablan da kendi telefonunu kullansın bir zahmet.Engellenmiyor ki. Telefon Samsung note 5
Mesaj otomatik birleştirildi:
durduruyoorum, sonra bakıyorum tekrar açılmış diyor.
Zaten benim yeni telefonum var: Nokia 6303i classicSil gitsin. Senin gibi bir Linuxer’a uymuyor zaten. ablan da kendi telefonunu kullansın bir zahmet.
Bilgileri satıyor falan öyle şeyleri var tiktokun birde çook saçma videolar var .Bu arada önyargı yapıp izlemeden geçme videoyu. Boş beleş şeyler söylemiyor işte tiktok kullanan maldır gibisinden bir şey değil söylediği. Bolca veri kaçırdığını, ırkçılık yaptığını kanıtlarla anlatıyor.