Tıkla Windows 8 Release Preview İndir

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bendeki ie10 metro da gitti [MENTION=126564]re13el[/MENTION]

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bendeki ie10 metro da gitti @re13el
Bırak gitsin :D Ama geri getirmeyi öğrensek iyi olurdu. Gerçi İnterner explorer 10 setup olsa silip baştan yüklesek gelir herhalde.
Zaten sdn de enter tuşu ile alt satıra geçmiyordu . Firefox metro app yapıcaktı o gelsin ona bakarız :D

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bırak gitsin :D Ama geri getirmeyi öğrensek iyi olurdu. Gerçi İnterner explorer 10 setup olsa silip baştan yüklesek gelir herhalde.
Zaten sdn de enter tuşu ile alt satıra geçmiyordu . Firefox metro app yapıcaktı o gelsin ona bakarız :D
Tüm uygulamalarını mağazaya koymuşlar ie 10 dışında :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tüm uygulamalarını mağazaya koymuşlar ie 10 dışında :)
Baktım yabancı sitelerede biraz baktım ama yok şimdilik . Belki sonra koyarlar ben FF yi bekliyorum zaten:) Metro tarayıcıları tam ekranda güzel oluyor.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@re13el Neden kaybolduğunu ben biliyorum...

Şimdi yeni bi tarayıcı yüklüyorsunuz sonra o tarayıcıyı varsayılan yaptığınız için İE nin metro simgesi kayboluyor..

Geri getirmek için İE yi default varsayılan browser yapın olay çözülecektir...

Denetim masası / Programlar / Varsayılan programlar işte oradaki link varsayılan programları ayarlar İE yi varsayılan yapın...

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Şimdi yeni bi tarayıcı yüklüyorsunuz sonra o tarayıcıyı varsayılan yaptığınız için İE nin metro simgesi kayboluyor..

Denetim masası / Programlar / Varsayılan programlar işte oradaki link varsayılan programları ayarlar İE yi varsayılan yapın...
Saolasın işe yaradı

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
metrodaki İE10 la başlattaki İE10 farklı diye biliyorum.ikisi aynı şey deyil....

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Teşekkürler. Fazla kullanmasakta pc de eksik birşey olmasını tercih etmiyordum :D Eminim başkalarının başına da gelicektir bu çözüm bulundu ama :)

Not: Metro arayüzünde iken spacebar(uzun tuş) 2 kez üst üste basmayın sakın . İlkinde bir programı seçiyor, ikinci tıklamada metrodan kaldırıyor. Bende onun yüzünden kalkmıştı.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenciler bişey sorcam..
Sağ alttaki yazıyı kaybedebiliyor musunuz??...
bi sitede kaybetmek için shell32.dll yi hex editör ile düzenleyin yazıyodu. anlatıldığı gibi yaptım dosyayı da değiştirdim sonra pc'yi yeniden başlattım veeee :D:D:D ilk mavi ekran hatası :) bilgisayarınız sorunla karşılaştı falan yazdı iki kez yeniden başladı sonra onarımlar deneniyor dedi ama nafile. son çare ubuntu cd'si ile boot edip shell32.dll yi tekrar eski haline getirdim..

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Bende yeni kurdum usb den 64 bit kurulumun tamamlanması tam olarak 15 saniye sürdü.
Enter yerine önce alt'a basın sonra numpad ile 013 yazın alt satıra geçer.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
3 Bölüm varsa c/ sürücüsünde w7 var d/ sürücüsüne w8 i kurarız E/ sürücüsünü ise dosya deposu olarak kullanırız yanii ben olsam böyle yaparım.. Kurmak istiyorsan D/ sürücüsüne kur..

Kurarken başta özel gelişmiş kurulumu seçip D/ sürücüsünü seçip kuruluma devam edersin.. Böylelikle 2 işletim sistemi olur ancak en son w8 i kurduğun için default sistem w8 oluyor dolayısıyla ilk açılışta w8 in bot ekranıyla karşılaşıyorsun bende bu w8 in bot ekranını sevemediğim için EasyBCD programı yardımıyla default varsayılan işletim sistemi olarak w7 veya xp yi seçiyorum böylelikle w8 in bot ekranından kurtuluyorum..

Takıldığın sormak istediğin noktalar olursa 7/24 her zaman..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sürekli sorun verdi bende alet ilk 10 dk sorunsuz çalışıyor git gide yavaşlıyor 15 dk içinde kullanılmaz hale geliyor :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Dün kurdum pencere hatası aldım 1 hadi onu geçelim ekran kartını tanımadı. Win7 sürücüsünü yükleyeyim dedim onu da tanımadı hatta yüklememiş bile defalarca denememe rağmen. Program ekle kaldırda yoktu.

Microsoft .NET Framework gerektiren uygulamalarda da hata veriyor. Yüklediğiniz halde.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Net Framework gerektiren uygulamaları en başta özellikle denedim. Net Framework yükledikten sonra hiç sorun olmadı. Sürücü hatalarını neden verdi bilmem ama. Ben sadece ekran kartı ve dokunmatik yüzey driverını yükledim diğerlerini ellemedim hiç.
Dokunmatik driverını yükleme sebebimde klavyede yazı yazarken oraya elim değdiği için oroayı kapatıyorum yazılımı sayesinde :D
Antivirüs dahi yüklemedim daha windows defender "MSE" yerine geçmiş zaten.

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
3 Bölüm varsa c/ sürücüsünde w7 var d/ sürücüsüne w8 i kurarız E/ sürücüsünü ise dosya deposu olarak kullanırız yanii ben olsam böyle yaparım.. Kurmak istiyorsan D/ sürücüsüne kur..

Kurarken başta özel gelişmiş kurulumu seçip D/ sürücüsünü seçip kuruluma devam edersin.. Böylelikle 2 işletim sistemi olur ancak en son w8 i kurduğun için default sistem w8 oluyor dolayısıyla ilk açılışta w8 in bot ekranıyla karşılaşıyorsun bende bu w8 in bot ekranını sevemediğim için EasyBCD programı yardımıyla default varsayılan işletim sistemi olarak w7 veya xp yi seçiyorum böylelikle w8 in bot ekranından kurtuluyorum..

Takıldığın sormak istediğin noktalar olursa 7/24 her zaman..
yardımlarınız için teşekkür ederim kardeşim.:)

Nötr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ürün Anahtarı: TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF

Aslında iso dosyasını indirdiğiniz yerde yazıyor ama bakmayanlar çok herhalde :)
Ben arkadaşın verdiği linkten indirdimde. (Konunun 2. mesajı)
Bahsettiğiniz yerin linkini verebilir misiniz ?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
zor kurtuldum win 8 den. win 7 nin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum