Tıkla Windows 8 Release Preview İndir

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tamam neyse ben kurunca bakarım. Zaten sonuç ne olursa olsun Kasperskydan vazgeçmem ama merak işte :D

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ben iş yerinde bu Windows 8'i Flash diske indirsem evde kurmak için ne gibi bir işlem yapmam gerekir ? İSO VS gibi şeylerden pek anlamam :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben iş yerinde bu Windows 8'i Flash diske indirsem evde kurmak için ne gibi bir işlem yapmam gerekir ? İSO VS gibi şeylerden pek anlamam :)

Windows 7 usb-dvd tool ile isoyu usb ye yazdır. Sonra pcni başlangıçta usb görücek şekilde ayarla ve usbden kur.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
indirilen şeyin mb ı çok az. 1 saniye sürmedi indirmem. ama açdıkdan sonra çok uzun sürüyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Okulun farkı :) tıkladım 5dk ya iniyor.
XC8Mt.jpg

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sanal bilgisayara kuruluyor mu bu ? :) Veya D ye kursam D deki dosyalar silinir mi ? D ye kurarsam istersem win 8 i silebilir miyim ?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
indirip kuranlar performansı test etsinler lütfen.windows 7 ile Windows 8 i açılış hızını ram kullanımı kopyalama hızlarını vb.. filan.3 milenyum faciası diyenlere çercevelettirecek bir kapak olsun.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Çoğu işlemde zaten hızlı. Ben yeni kurdum ve hazır gelen metro uygulamaları artmış. Metro arayüzüne daha çok renk seçeneği gelmiş ve Windows teması çok sade ve güzel olmuş :)(Klasörlerde ileri geri gitme tuşlarına bakınca daha rahat görürsünüz) :P

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kasperskydan önce Microsoft security esentials kurayım dedim. Windows yüklemedi çünkü onun yerini alan windows defenderin gelişmişi yüklü dedi.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Açılır açılmaz masaüstünü görmek istiyorum win7 deki gibi önceki win8 sürümünde kaldıramamıştım o menüyü.Bunda öyle bi seçenek varmı? Yoksa yüklemeyeceğim

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bazıları 7 nin yanına kuruyor ama 7 ile uğraşmak istemeyenler benim gibi sadece windows 8 kuruyor.

7 nin yanına nasıl kuruluyor ? Ben ISO yu açtım daemon ile direk kurulma başladı D falan diye seçemedim ileride falan mı soruyor ? Dosyalar gitmesin çok önemli

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
7 nin yanına nasıl kuruluyor ? Ben ISO yu açtım daemon ile direk kurulma başladı D falan diye seçemedim ileride falan mı soruyor ? Dosyalar gitmesin çok önemli
Sözleşmeyi kabul edip gelişmiş yüklemeyi seçtikten sonra c ve ya d seçebiliyorsun .Oraya gelmediysen bilmem ama :)

Bu arada IE 10 SDN forumda hala enter tuşuna basınca bir alt satıra inmiyor yorum yazarken :cool:

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ne kadar alan kaplıyor d ye kursak mı iyi c ye kursak mı kaldırmak sorun oluyormu birde

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben Win7 çökerse XP ye dönecem diye planlar yapıyorum. Millet canavar gibi Win7 yi daha tamamlanmamış sistem için feda ediyor :D Allah iyiliğinizi versin emi

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Tıkla Windows 8 Release Preview İndir

Bu başlık nedir abi :lol:

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Daemon tools ile değilde usb den yada DVD den yükle o zaman ben Windows 7 usb-dvd tool ile usbye attım iso dosyasını sonra kurdum.

Bilgisayarın usb den destekleyip desteklemeyeceğini anlamamnı bir yolu var mı laptop kullanıyorum

cihaankurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acil yardım windows 8 kurdum ancak ses cıkmıyor leptoptan sag alttakı ses ısaretının ustunde carpı var tıklayıp sorun gıder dedıdgımdede Çevre aygıtı takılı gözükmüyor. Bağlantıyı denetleyin. Bitirmek için sonraki adıma ilerleyin. diyor ne yapmam lazım.

sa_fenomen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam Windows 8 Release Preview dün indirdim denemek amacıyla 64 bit yükleme tamamlanıyorda artık bir türlü yükleme bitmiyor ekran sade bir şekilde kalıyor 1 saat yüklenmesine bekledim yüklenmedi sonra windows 7 ultimate 64 bit yükledim böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş varmı microsoft sitesinden indirdim iso olarak nero burning rum ile yazdım gayet başarılı iso olarak yakıldı sorun nerde arkadaşlar
saygılarımla
Notebook özelliği
[TABLE="align: center"]

[TR="class: seccolor"]
[TD="class: aciklama"]VESTEL NB ONYX PLUS 156X-İ5243-E50-B7[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD="class: helpIcon"][/TD]

[TD="class: baslik"]Ürün Kodu[/TD]

[TD="class: aciklama"]20282045[/TD]
[/TR]

[TD="class: baslik"]Ekran[/TD]

[TD="class: aciklama"]15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD="class: baslik"]İşlemci[/TD]

[TD="class: aciklama"]Intel® Core ™ i5 İşlemci i5-2430M , İşlemci hızı 2.40 GHz. , 3MB
Intel® Akıllı Bellek [/TD]
[/TR]

[TD="class: baslik"][/TD]

[TD="class: aciklama"][/TD]
[/TR]

[TR]

[TD="class: baslik"]Ram Bellek[/TD]

[TD="class: aciklama"]6 GB DDR3 Bellek[/TD]
[/TR]

[TD="class: baslik"]Hard Disk Bellek[/TD]

[TD="class: aciklama"]500 GB SATA Harddisk[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD="class: baslik"]Wireless LAN[/TD]

[TD="class: aciklama"]Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n[/TD]
[/TR]

[TD="class: baslik"]Ekran Kartı[/TD]

[TD="class: aciklama"]2 GB DDR3 Nvidia GT520M Optimus Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış
Bellek)[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD="class: baslik"]Optik Sürücü[/TD]

[TD="class: aciklama"]DVD RW DUAL Optik disk sürücü[/TD]
[/TR]

[TD="class: baslik"]Kart Okuyucu[/TD]

[TD="class: aciklama"]Multi Kart Okuyucu[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD="class: baslik"]DİĞER[/TD]

[TD="class: aciklama"]1 X HDMI , 4 X USB 2.0 port , 6 Cell Batarya[/TD]
[/TR]

[TD="class: baslik"]Web Kamera[/TD]

[TD="class: aciklama"]1.3MP[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
dostum biz de az evvel 16 mbit tarife ile 17 mbit hızda indirdik ama burada gelip yazmadık :D (şimdi yazmış olduk ama neyse :D)
Hava atmak değil amacım ttnet kullanıyorum. Bu yüzden çok şaşırdım 8 alamazken normalde pcde 6 alırken wifi ile 7 alıyorum .16/17 aldıysanız ss bekleriz hocam :)