re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
Tamam neyse ben kurunca bakarım. Zaten sonuç ne olursa olsun Kasperskydan vazgeçmem ama merak işte 

aynen cracklisi güzel oluyorTamam neyse ben kurunca bakarım. Zaten sonuç ne olursa olsun Kasperskydan vazgeçmem ama merak işte![]()
Ben iş yerinde bu Windows 8'i Flash diske indirsem evde kurmak için ne gibi bir işlem yapmam gerekir ? İSO VS gibi şeylerden pek anlamam![]()
indirilen şeyin mb ı çok az. 1 saniye sürmedi indirmem. ama açdıkdan sonra çok uzun sürüyor.Ben iş yerinde bu Windows 8'i Flash diske indirsem evde kurmak için ne gibi bir işlem yapmam gerekir ? İSO VS gibi şeylerden pek anlamam![]()
Crackmi ? O da neaynen cracklisi güzel oluyor
crack dediğim kraker ya. hani şu peynirli olanCrackmi ? O da ne![]()
Herkes bunu Win 7 yi silip mi kuruyor anlamadım ?![]()
Bazıları 7 nin yanına kuruyor ama 7 ile uğraşmak istemeyenler benim gibi sadece windows 8 kuruyor.
Sözleşmeyi kabul edip gelişmiş yüklemeyi seçtikten sonra c ve ya d seçebiliyorsun .Oraya gelmediysen bilmem ama7 nin yanına nasıl kuruluyor ? Ben ISO yu açtım daemon ile direk kurulma başladı D falan diye seçemedim ileride falan mı soruyor ? Dosyalar gitmesin çok önemli
7 nin yanına nasıl kuruluyor ? Ben ISO yu açtım daemon ile direk kurulma başladı D falan diye seçemedim ileride falan mı soruyor ? Dosyalar gitmesin çok önemli
Sözleşmeyi kabul edip gelişmiş yüklemeyi seçtikten sonra c ve ya d seçebiliyorsun .Oraya gelmediysen bilmem ama
Bu arada IE 10 SDN forumda hala enter tuşuna basınca bir alt satıra inmiyor yorum yazarken![]()
Daemon tools ile değilde usb den yada DVD den yükle o zaman ben Windows 7 usb-dvd tool ile usbye attım iso dosyasını sonra kurdum.
Ekim ayında galiba.Kararlı sürüm ne zaman çıkacak ?
Daemon tools ile değilde usb den yada DVD den yükle o zaman ben Windows 7 usb-dvd tool ile usbye attım iso dosyasını sonra kurdum.
Hava atmak değil amacım ttnet kullanıyorum. Bu yüzden çok şaşırdım 8 alamazken normalde pcde 6 alırken wifi ile 7 alıyorum .16/17 aldıysanız ss bekleriz hocamdostum biz de az evvel 16 mbit tarife ile 17 mbit hızda indirdik ama burada gelip yazmadık(şimdi yazmış olduk ama neyse
)