aynen cracklisi güzel oluyorTamam neyse ben kurunca bakarım. Zaten sonuç ne olursa olsun Kasperskydan vazgeçmem ama merak işte![]()
Ben iş yerinde bu Windows 8'i Flash diske indirsem evde kurmak için ne gibi bir işlem yapmam gerekir ? İSO VS gibi şeylerden pek anlamam![]()
indirilen şeyin mb ı çok az. 1 saniye sürmedi indirmem. ama açdıkdan sonra çok uzun sürüyor.Ben iş yerinde bu Windows 8'i Flash diske indirsem evde kurmak için ne gibi bir işlem yapmam gerekir ? İSO VS gibi şeylerden pek anlamam![]()
Crackmi ? O da neaynen cracklisi güzel oluyor
crack dediğim kraker ya. hani şu peynirli olanCrackmi ? O da ne![]()
Herkes bunu Win 7 yi silip mi kuruyor anlamadım ?![]()
Bazıları 7 nin yanına kuruyor ama 7 ile uğraşmak istemeyenler benim gibi sadece windows 8 kuruyor.
Sözleşmeyi kabul edip gelişmiş yüklemeyi seçtikten sonra c ve ya d seçebiliyorsun .Oraya gelmediysen bilmem ama7 nin yanına nasıl kuruluyor ? Ben ISO yu açtım daemon ile direk kurulma başladı D falan diye seçemedim ileride falan mı soruyor ? Dosyalar gitmesin çok önemli
7 nin yanına nasıl kuruluyor ? Ben ISO yu açtım daemon ile direk kurulma başladı D falan diye seçemedim ileride falan mı soruyor ? Dosyalar gitmesin çok önemli
Sözleşmeyi kabul edip gelişmiş yüklemeyi seçtikten sonra c ve ya d seçebiliyorsun .Oraya gelmediysen bilmem ama
Bu arada IE 10 SDN forumda hala enter tuşuna basınca bir alt satıra inmiyor yorum yazarken![]()
Daemon tools ile değilde usb den yada DVD den yükle o zaman ben Windows 7 usb-dvd tool ile usbye attım iso dosyasını sonra kurdum.
Ekim ayında galiba.Kararlı sürüm ne zaman çıkacak ?
Daemon tools ile değilde usb den yada DVD den yükle o zaman ben Windows 7 usb-dvd tool ile usbye attım iso dosyasını sonra kurdum.
Hava atmak değil amacım ttnet kullanıyorum. Bu yüzden çok şaşırdım 8 alamazken normalde pcde 6 alırken wifi ile 7 alıyorum .16/17 aldıysanız ss bekleriz hocamdostum biz de az evvel 16 mbit tarife ile 17 mbit hızda indirdik ama burada gelip yazmadık(şimdi yazmış olduk ama neyse
)