- Reaksiyon puanı
- 159
O kadar önemli değilde orda olmaması görüntü bozukluğu![]()
Amannn Firefox,Chrome filan varken İe'ye ne gerek var.

O kadar önemli değilde orda olmaması görüntü bozukluğu![]()
Bırak gitsinBendeki ie10 metro da gitti @re13el
Tüm uygulamalarını mağazaya koymuşlar ie 10 dışındaBırak gitsinAma geri getirmeyi öğrensek iyi olurdu. Gerçi İnterner explorer 10 setup olsa silip baştan yüklesek gelir herhalde.
Zaten sdn de enter tuşu ile alt satıra geçmiyordu . Firefox metro app yapıcaktı o gelsin ona bakarız![]()
Baktım yabancı sitelerede biraz baktım ama yok şimdilik . Belki sonra koyarlar ben FF yi bekliyorum zatenTüm uygulamalarını mağazaya koymuşlar ie 10 dışında![]()
Saolasın işe yaradı@re13el Neden kaybolduğunu ben biliyorum...
Şimdi yeni bi tarayıcı yüklüyorsunuz sonra o tarayıcıyı varsayılan yaptığınız için İE nin metro simgesi kayboluyor..
Geri getirmek için İE yi default varsayılan browser yapın olay çözülecektir...
Denetim masası / Programlar / Varsayılan programlar işte oradaki link varsayılan programları ayarlar İE yi varsayılan yapın...
@re13el Neden kaybolduğunu ben biliyorum...
Şimdi yeni bi tarayıcı yüklüyorsunuz sonra o tarayıcıyı varsayılan yaptığınız için İE nin metro simgesi kayboluyor..
Geri getirmek için İE yi default varsayılan browser yapın olay çözülecektir...
Denetim masası / Programlar / Varsayılan programlar işte oradaki link varsayılan programları ayarlar İE yi varsayılan yapın...
bi sitede kaybetmek için shell32.dll yi hex editör ile düzenleyin yazıyodu. anlatıldığı gibi yaptım dosyayı da değiştirdim sonra pc'yi yeniden başlattım veeeeZenciler bişey sorcam..
Sağ alttaki yazıyı kaybedebiliyor musunuz??...
Zenciler bişey sorcam..
Sağ alttaki yazıyı kaybedebiliyor musunuz??...
Enter yerine önce alt'a basın sonra numpad ile 013 yazın alt satıra geçer.Bırak gitsinAma geri getirmeyi öğrensek iyi olurdu. Gerçi İnterner explorer 10 setup olsa silip baştan yüklesek gelir herhalde.
Zaten sdn de enter tuşu ile alt satıra geçmiyordu . Firefox metro app yapıcaktı o gelsin ona bakarız![]()
programı kullandım deneme amaçlı tüm bilgileri silmedim. Windows 8 Release Preview yazısı kaldı. programı tekrar çalıştırmak istiyorum Windows 8 beta kullandığınıza emin misiniz diye soruyo :S denemek isteyenler tek seferde tüm bilgileri kaldırsınConsumer Preview'da şunu kullanmıştım, belki bunda da işe yarar.
http://www.thewindowsclub.com/remove-windows-8-watermark
3 bölüm varYok sorun olmaz diskiniz kaç bölümden oluşuyor??.. Bende şuanda 5 işletim sistemi aynı anda..
3 Bölüm varsa c/ sürücüsünde w7 var d/ sürücüsüne w8 i kurarız E/ sürücüsünü ise dosya deposu olarak kullanırız yanii ben olsam böyle yaparım.. Kurmak istiyorsan D/ sürücüsüne kur..3 bölüm var
Çok teşekkürler Eren sen bu işi biliyon.. Orası ilk günkü gibi tertemiz oldu.. Yoksa sinirimi bozuyordu o yazı.. Seni bi likelamak lazım şimdi...Consumer Preview'da şunu kullanmıştım, belki bunda da işe yarar.
http://www.thewindowsclub.com/remove-windows-8-watermark
Çok teşekkürler Eren sen bu işi biliyon.. Orası ilk günkü gibi tertemiz oldu.. Yoksa sinirimi bozuyordu o yazı.. Seni bi likelamak lazım şimdi...![]()
yardımlarınız için teşekkür ederim kardeşim.3 Bölüm varsa c/ sürücüsünde w7 var d/ sürücüsüne w8 i kurarız E/ sürücüsünü ise dosya deposu olarak kullanırız yanii ben olsam böyle yaparım.. Kurmak istiyorsan D/ sürücüsüne kur..
Kurarken başta özel gelişmiş kurulumu seçip D/ sürücüsünü seçip kuruluma devam edersin.. Böylelikle 2 işletim sistemi olur ancak en son w8 i kurduğun için default sistem w8 oluyor dolayısıyla ilk açılışta w8 in bot ekranıyla karşılaşıyorsun bende bu w8 in bot ekranını sevemediğim için EasyBCD programı yardımıyla default varsayılan işletim sistemi olarak w7 veya xp yi seçiyorum böylelikle w8 in bot ekranından kurtuluyorum..
Takıldığın sormak istediğin noktalar olursa 7/24 her zaman..
evetKey istiyor mu dvd den kurarken ?
Key istiyor mu dvd den kurarken ?
Ben arkadaşın verdiği linkten indirdimde. (Konunun 2. mesajı)Ürün Anahtarı: TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF
Aslında iso dosyasını indirdiğiniz yerde yazıyor ama bakmayanlar çok herhalde![]()
Üstte ürün anahtarını verdim aslında ama site istiyorsan al vereyimBen arkadaşın verdiği linkten indirdimde. (Konunun 2. mesajı)
Bahsettiğiniz yerin linkini verebilir misiniz ?
kurdum ve format atıp win 7 yükledimKuran arkadaşlardan yorumlarını bekliyoruz![]()