Haber Ticaret Bakanlığı'ndan IBAN uyarısı: IBAN kiralayanlara Hapis cezası kapıda

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
1234121-2053920943.jpg

Geçen hafta Ticaret Bakanlığı'nın IBAN kiralama konusunda yaptırımlar getireceği haberleri ortaya çıkmıştı. Bugün Ticaret Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı ve vatandaşlara çeşitli uyarılar yapıldı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,616
Ekli dosyayı görüntüle 189398

Geçen hafta Ticaret Bakanlığı'nın IBAN kiralama konusunda yaptırımlar getireceği haberleri ortaya çıkmıştı. Bugün Ticaret Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı ve vatandaşlara çeşitli uyarılar yapıldı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Doğru karar, iş ilanı gördüm Facebook iş sayfalarının birinde, Messenger'dan dönüş yaptı bana, IBAN'ını bize kirala günlük 5 bin lira kazanç sağla dedi, bende yok teşekkürler diyip engelledim.

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Doğru karar, iş ilanı gördüm Facebook iş sayfalarının birinde, Messenger'dan dönüş yaptı bana, IBAN'ını bize kirala günlük 5 bin lira kazanç sağla dedi, bende yok teşekkürler diyip engelledim.
Yıllardır görüyorum sonunda el attılar bu konuya. Papara kiralama gibide binlerce ilan çıkıyordu...