TESV:Skyrim-Wyrmstooh Türkçe Çeviri Çalışması (%50)

'shooter'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wyrmstooth Türkçe Çeviri Çalışması (%50)
25704-1-1352558406.jpg

Açıklama
Falskaar kadar büyük ve detaylı bir mod olmasada hatırı sayılabilecek cinsten olan Wyrmstooth modunu şuan için %50 oranında çevirdik ve zor olan kısımları (Kitap,not,yükleme ekranı vs.) bitirdik, kalan kısımlar fazla zorlamayacağı için en kısa zamanda bitmiş olacaktır.

Modun Konusu

Doğu Krallığı Şirketi Ejderdoğana ticaret yollarında sorun çıkartan bir ejderhayı öldürmesi için görev verir. Fakat ejderhanın sorun çıkartmasının başka sebepleri vardır, işte burada ejderdoğan devreye girer ve bu gizemi çözmek için yola koyulur.
Bu sürükleyici yeni göre dizisi sizi skyrimden alıp büyük bir adaya götürür. Wyrmstooth savaşların , yeni zindan, mağara ve daha birçoğunun bulunduğu bir gayri-resmi eklenti paketididir.

Görev karakter 10. seviyeye ve kırsakallar tarafından çağırıldıktan sonra başlayacak. Bir İmpratorluk ulağı olan Theodyn Bienne sizi Akçayda, Sancaklı Kısrak taraflarında yakalayıp,
önemli bir mesajı olduğunu söyleyip size içinde rahatsız edici bir ejderhayı öldürmeniz istenilen ve kolay olduğu söylenilen bir mektup verecek,
fakat göreve başlayınca o kadar da kolay olmadığını anlayacaksınız...​

Özellikler
Seslendirilmiş NPC
17 yeni görev; 2 ana, 15 yan görev
30+ yeni NPC
Yeni bir harita
Yeni bir düzenlenebilir ev
Yerleştirilebilir ayı tuzakları
Çalınabilir ozan enstrümanları
Ve daha birçok yenilik...​

Çevirmenler
shooter
Zephyr

Sorularınız ve Detaylı Bilgi İçin:
http://www.elderscrollsturk.com/forum/turkce-modlar/wyrmstooth-turkce-ceviri-calismasi-(50)/

Mamikqn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu oyunu bilmiyorum ama burda takildim 'seslendirilmis npc' türkçe mi seslendirdiniz ben mi yanlis anladim :)

'shooter'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen yanlış anladın. :) Skyrim'e yapılan modlarda genellikle seslendirme yoktur sadece diyalog vardır, çünkü bunu yapanlarda senin benim gibi insanlar oldukları için. Tabi bunların arasında bir ekiple oluşturulmuş (bu mod gibi) modlar seslendirmeli oluyor genelde. Türkçe değil yani ingilizce seslendirme var, bizde altyazıları çeviriyoruz.

'shooter'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme: 12.08.2014
Çeviri Durumu: %60

'shooter'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme: 13.08.2014

Çeviri Durumu: %70

'shooter'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme: 16.08.2014

Çeviri bitmiş test aşamsı başlamıştı, test aşamasında bitince yayınlanacaktır.

'shooter'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çeviri yayınlanmıştır. Yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.