Test Hazırlama Programı

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar ücretsiz bir test hazırlama programına ihtiyacım.
Çeşitli kaynaklardan bilgisayara tarttığım soruları kes yapıştır yapıp testler hazırlayabileceğim bir programa ihtiyacım var.

İngilizce de olabilir Türkçe'de fark etmez.

Ücretsiz yada öm ile bana ulaşabileceğiniz adres olursa tşk ederim.

Biraz acil : )

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Test,Anket Hazırlama Programı
Wondershare QuizCreator Eğitim kategorisinde oldukça popüler programlardan biridir. Wondershare QuizCreator ile Flash tabanlı testler,quizler,anketler hazırlayıp öğrencilerinizin başarı durumunu denetleyebilirsiniz.Program hem interaktiviteyi artırıyor hem de video, ses ve animasyonlu sorular hazırlamanıza izin veriyor.
link http://uploaded.to/file/tl2uxidb

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
tşk ediyorum programa şimdi bakıcam flash tabanlı diyor umarım aradığım gibidir ben daha ziyade soru bankası hazırlama programı gibi birşey arıyorum : )

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Microsoft Office Word veya Libre Office Writer işini görecektir.
İstersen denklemleri yine bu programlar yardımıyla (Libre Office Math) kendinde yazabilirsin ve bunları belge içine kolayca yerleştirebilirsin.

Screenshot-65.png

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
microsoft Office Word veya Libre Office Writer işini görecektir.
İstersen denklemleri yine bu programlar yardımıyla (Libre Office Math) kendinde yazabilirsin ve bunları belge içine kolayca yerleştirebilirsin.

Denklemleri vs. yazmakta problem yok istediğim program tarayıcıdan taradıüım dökümanları hızlı bir şekilde copy-paste yapıp soru bankası oluşturmak

İlgi için tşk ederim..

Evet yeni mezunum bir Dershane'de matematik öğretmeniyim : )

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yardımcı olmayın, o bir öğretmen :D:D:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sıcaklığın birimi santigrat derece (C°)dır da ne alakası var bunun
:huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh:

hakansancak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hazır soruların olduğu soru bankası, hazır testler ile online test hazırlama çok kolay. Yetenek / IQ testleri, İngilizce seviye testleri, deneme testleri, tarama testleri ve daha fazlasını Test Invite'da bulabilir, süre sınırlı testler yapmak için Test Invite’ı ücretsiz deneyebilirsiniz.