Teşekkürler Logitech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xCode
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Mouse'un sağ butonu sert basmazsam çalışmıyordu internetten üzerinten logitech ile iletişime geçtim 1 haftalık mailleşmeden sonra hollanda üzerinden yenisini yolladılar.
önceki mouse'ta halen duruyor. "bi gönderin inceleyelim" vs. bile demeden yenisini yolladılar.

teşekkürler logitech ??

Son düzenleme:

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Mouse'un sağ butonu sert basmazsam çalışmıyordu internetten üzerinten logitech ile iletişime geçtim 1 haftalık mailleşmeden sonra hollanda üzerinden yenisini yolladılar. önceki mouse'ta halen duruyor. "bi gönderin inceleyelim" vs. bile demeden yenisini yolladılar. teşekkürler logitech

Bakın ben de DH forumdan copy paste yaptım benimkine link gömmemişler. Ne biçim taktiktir bu anlamadım gitti...

Logitech kraldır.

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Mouse'un sağ butonu sert basmazsam çalışmıyordu internetten üzerinten logitech ile iletişime geçtim 1 haftalık mailleşmeden sonra hollanda üzerinden yenisini yolladılar. önceki mouse'ta halen duruyor. "bi gönderin inceleyelim" vs. bile demeden yenisini yolladılar. teşekkürler logitech

Bakın ben de DH forumdan copy paste yaptım benimkine link gömmemişler. Ne biçim taktiktir bu anlamadım gitti...

Logitech kraldır.
hem dh'de paylastım hemde burada. ordaki mesajı copy paste yaptım buraya o yüzden link atmış anlam veremediğim bir şekilde.

ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. inanmayan varsa mail yazışmalarını koyabilirim

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
hem dh'de paylastım hemde burada. ordaki mesajı copy paste yaptım buraya o yüzden link atmış anlam veremediğim bir şekilde.

ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. inanmayan varsa mail yazışmalarını koyabilirim
Hayır size bir şey demiyorum.
DH Forum bunu hep yapıyor. Son zamanlarda çok fazla önüme gelmeye başladı bu taktik.

Logitech konusuna gelince ise Logitech'i severim. Yıllardır kullandığım mouse'um hiç sıkıntı çıkarmadığı için servisi nasıldı bilmiyordum. Harikaymış. :)