28 Haziran 2009 #1 S sakral Öğrenci Katılım 27 Ocak 2009 Mesajlar 47 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar oyum başlar başlamaz ilk bölümü geçmedim daha oynamış veya billen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim çıldırıçam yoksa .....
Arkadaşlar oyum başlar başlamaz ilk bölümü geçmedim daha oynamış veya billen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim çıldırıçam yoksa .....
28 Haziran 2009 #2 S Slokr Profesör Katılım 17 Mayıs 2009 Mesajlar 2,842 Reaksiyon puanı 33 Puanları 228 tam çözümlere bak
28 Haziran 2009 #3 M m1903 Profesör Katılım 15 Ağustos 2007 Mesajlar 2,870 Reaksiyon puanı 8 Puanları 218 Youtube'a girebiliyorsanız youtubeda videolu çözümleri vardır. Örneğin benim yaptığım arama: YouTube - terminator salvation walkthrough Youtube'da istediğiniz oyunun çözümlerini aramak için "oyun adı+walkthrough+bölüm adı" şeklinde arama yapın.
Youtube'a girebiliyorsanız youtubeda videolu çözümleri vardır. Örneğin benim yaptığım arama: YouTube - terminator salvation walkthrough Youtube'da istediğiniz oyunun çözümlerini aramak için "oyun adı+walkthrough+bölüm adı" şeklinde arama yapın.