Terim Dönemi Sona Erdi!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Fatih Terimde her türlü özellik var ama adamın kanında profesyönellik yok eleman demişse ne olmuş hani aslolan galatasaray'dı ee o zaman futbolcusundan yönetime herkes elemandır tabi. Sözleşme önermekte kötü olan ne var onu birisi bana izah etsin bende tamam anladım diyeyim. Benim bildiğim sözleşme senden memnunuz devamını istiyoruz demektir.
Diğer takım taraftarlarının sevinmelerini görünce olayın ne kadar kötü olduğu ve yapılanın Galatasarayı saha dışında durdurma planı ortaya çıkıyor.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Yeni bir Aziz Yıldırım mı doğuyor?

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fazla büyütmemek gerekir, tamam başarılı bir teknik direktördü fakat, asla yeri doldurulamayacak biri de değildir..
Asla kimsenin yeri doldurulamayacak değildir..
Biz bu kafayı atmadığımız, kişi sultanlığına fazla önem verdiğimiz ölçüde avrupa başarı falan hayal...
Öyle bir hava oluşturuldu ki, sanki dünyada, Türkiye'de, özellikle de Galatasaray'da ilk kez bir teknik direktör gönderiliyormuş havası...

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
demir ören artık rahat rahat uyusun eee nede olsa istediği oldu terimin hayrını görsün

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Fabrika yönetir gibi klüp yönetirsen böyle olur sonunda, egonuz batsın sizin. Herşeye ne karışırsın be adam.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Valla kimse kusura bakmasın ben burda Terimi daha fazla kabahatli görüyorum. Başkan eleman meleman der. Milli takıma hiç gitmemeliydi zaten. Son maçlardaki performansı da belli zaten. Madem GS sevgin çok 2 yıllık sözleşmeyi imzalasaydın. Milli takımka milyon dolarlara anlaşırsa işte o zaman biter Terim.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Tüpçü deyip deyip durmuşsunuz Tüpçü mü menajer oldu bu Milli takıma ?
imzayı atan parayı alan fatih Terim.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben dediydim haftalar önce bı yerde bu tupcunün eli varsa Fatih Terim yolcu diye bak oldu...

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Gondermek isterlerse direnirim diyen Terim, 2 yıllık sözleşmeye hayır diyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
fatih terim milli takımdan para almıyor şuanda, sözleşme bile yaptığını sanmıyorum.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ah uln ünal başgan, seni bi elime geçirirsem
sinirli-2.gif

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Galatasaray'ı da Fatih Terim'i de fazla sevmem ama kulüp büyük saygısızlık yaptı bence

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Heynckes ve Mancini'nin menajerleriyle görüşülüyormuş şu anda.Yedekler Di Matteo ve Lippi

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Galatasaray'ı da Fatih Terim'i de fazla sevmem ama kulüp büyük saygısızlık yaptı bence

Hocam Galatasaray'ı da İmparator'u da sevmemeniz bırakın size kalsın bence..
Konuyla ilgili bir fikrinizi bunları dile getirmeden de söyleyebilirdiniz diye düşünüyorum.. Aksi halde bizde her lafımıza tıpkı başkanınız gibi "feneri de renklerini de hiç sevmem ama..." ile başlarsak işin içinden çıkamayız..

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Feneri bitiren Aziz Yıldırım ve ekürüsi Beşiktaşı bitiren Tüpçü el birliği edip Türk futbolunun katletmeye yemin etmişler gibi Galasarayın yükselişini durdurmak için sözleşmesi devam eden Abdullah Avcı'nın arkasından gizli bir taktikle adamı yerinden edip Fatih Terim'e teklif götürdüler.

Burada amaç ne milli takım, ne milli menfaat. Sadece egolarını tatmin edip koltuklarında biraz daha kalarak bu işlerden nemalanmak.

Fatih Terime ilk teklif götürüldüğün de yani yaklaşık bir, bir buçuk ay önce arkadaşlarla konuşuyorduk. şöyle bir şey söylemiştim. Demirören bir takımda sözleşmesi devam eden Teknikdirektöre teklif götürmenin ahlak dışı olduğunu bilmiyormu? Aynı şeyi örneğin Morihno'ya yapabilirmi? Yapsalar, Chealse klubü Demirören hakkında ne düşünür. Kardeşim bu adam sözleşmeli size ne oluyorda teklif yapma cesaretini gösteriyorsunuz? Aynı soruyu eminim Ünal başkan da böyle bir soruyu sormuştur gizliden giziiye.

Terime, teklif yapıldığında Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Aykut Kocaman boştaydılar bu adamlar boşta iken Galatasaray ile sözleşmesi devam eden Fatih Terim'e teklif götürmek de neyin nesi?

Bu teknik adamların hepsi kendini ispat etmiş çeşitli başarılara imza atmış insanlar. Türkiyede teklif götürülecek boşta olan hocaların hepsine resmen koca bir hakarettir bu.

Ama dediğim gibi Aziz Yıldırım ve Ekürisi Demirören'in yaptığı plan çok güzel bir şekilde tuttu. Yükselişte olan Galatasaray'ı durdurup olası bir milli takım başarısında kendilerine pay çıkarmak ve koltuklarını sağlamlaştırmak. Ama böyle çirkin tuzak hazırlayanların sonu da son derece çirkin olur inşaallah.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Beklenen oldu hasan şaş, ümit davala ve taffarel de istifa etti, taffarel dışında üzülmedim gerçi.

Reaksiyon puanı
16,128
fatih terimi gönderenleri eşekler kovalasın...
yalayınca ne yaparsa yapsın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fatih terimi gönderenleri eşekler kovalasın...
yalayınca ne yaparsa yapsın.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, sözleşmesinin feshedildiğini yönetimden değil, kızı Buse Terim'den öğrendiği ortaya çıktı.

buseterim_413I2.jpg

Galatasaray yönetiminin karar aldığı sırada Fatih Terim, Sarı-kırmızılı takımla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmandaydı. Çalışma bittikten sonra deneyimli teknik adam, kızı Buse'yi telefonla arayıp, günlerinin nasıl geçtiğini soruyor. Bu görüşme sırasında Buse Terim, babasına görevine son verildiğini aktarıyor.

Lig TV Genel Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka'nın oğlu Hazar Büyüka, bu durumu twitter hesabından "İşin en acı tarafı idmandan sonra Fatih hoca kızını arıyor, "napıyorsunuz?" diye ve ondan işine son verildiğini öğreniyor. Sözün bittiği nokta" sözleri ile paylaştı.

Buse Terim de, Hazar Büyüka'nın bu mesajını takipçileri ile paylaşarak, olayın gerçek olduğunu doğrulamış oldu.

ntvspor

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
AÇIKLAMA !

uamanset2.jpg

Bu akşam itibarıyla Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Teknik Direktörümüz İmparator Fatih TERİM ile yolların ayrılması kararının çıktığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Galatasaray ne zaman başarılı olsa, ne zaman ivmesini yukarıya doğru çevirse harekete geçen hastalıklı kafatasçı zihniyetin uzun süredir devam eden operasyonu da bu hareketle ne yazık ki kendi açılarından başarıya ulaşmış, Galatasaray'ımızı ise derin bir kaosun ortasına itmiştir.

ultrAslan olarak son yaptığımız koreografide dahi armamızın doğduğu Mekteb-i Sultani ile gurur duyduğumuzu dünyaya ilan etmiş, ve tüm Galatasaray camiasını bir arada omuz omuza olmaya davet etmiştik. Ancak camianın köşe başlarını tutmuş bu kafatasçı ve Galatasaray Lisesi kültürü ile alakası olmayan hastalıklı zihniyet, Mekteb-i Sultani kimliklerinin arkasına saklanarak entrikalarını hayata geçirmiş, göreve geldiği günden bugüne Başkanımızı yanlış yönlendirmiş ve halen de yönlendirmektedir. Ne yazık ki Başkanın düştüğü bu tuzak bugün Galatasaray’ın gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden birine çok büyük bir vefasızlık örneği sergilemesine neden olmuştur.

Biz Hocamızın söylediği gibi “Aslolan GALATASARAY’dır” felsefesini benimsemiş GALATASARAY taraftarları olarak takımımızın her zaman yanında olacağız.
Ancak Hocamıza yapılan bu ayak oyunlarını unutmayacağımızı ve bunun kamuoyunda gayet iyi bilen sorumlularının enselerinde

GALATASARAY taraftarının nefesini daima hissedeceklerini kamuoyuna kararlılıkla bildiririz!

ultrAslan

http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=3029

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
her defasında galatasaray'ı düşündüğünü söyleyen bir kişinin 3+1 yıllık sözleşmeyi kabul etmesi gerekirdi başka düşünceleri var sanırım (milli takım). tamam başkanla sorunların varsa bazen alttan almak gerekir ama nerdeee.. çok sevdiği kulube şimdi daha çok zarar verdi 1 haftada kim gelir ne yapar muamma...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Olaya Ünal Aysal açısından bakıyorsun haksız diyemiyorsun, lakin gönderiliş biçimi üzücü oldu. Yanlış mı doğru mu yorum yapması güç, ama üzücü.

Ünal Aysal hep holdingsel bir şekilde şahıslara göre keyfi değil kurumsal bir yapıda kulubü yöneteceğini dile getirmişti, Fatih Terim'le bu yüzden pek anlaşamadılar. Çünkü duygusal biriydi kendisi, belli başlı oyuncuları çok kolladı, bazı oyuncuların hakkı yendi. Ama sonuç olarak başarı eksik olmadı bu büyük bir şey.

Herhalde çoğu taraftarın diyeceği şey budur, " bu şekilde olamasaydı.."