Terim Dönemi Sona Erdi!

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
di matteo gelse kümeye düşeriz adam 11 savunma dişinda bişey bilmiyor :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Ahahah iyi gün taraftarları elemanın kovuluşunu Aziz Yıldırım ve Demirören'e bağlamış. :-D Birde yükselen demişler. Borç batağında olduğunuzun bir farkına varın. :) Size yeni bir eleman alırlar unutursunuz. :)

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Konunun Demirörenle alakasını çözemedim.Bence kızılacak bir yer varsa yönetimdir.Daha önce kaç kez kovulduğu tekrar takımın başına ve görevini çatır çatır yaptı.Ayrıca kulüp için her fırsatta çok değerli olduğu söylenen Terimin, sözleşmesinin fes edildiğini kızından öğrenmesi vahim.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Ben Fenerliyim, Galatasaray'ı taraftarları kadar takip edemem. Ancak TV programları ve gazetelerden bildiğim kadarı ile Ünal Aysal, Terim'i zaten düşünmüyordu. Bize Lise okutur ama Üniversite okutamaz gibi ipe sapa gelmez şeyler söylüyordu. Yaptıkları sözleşme yenileme teklifi ise göz boyamak içindi. Fatih Terim'i suçlayanlar, Galatasaray'lılığına laf edenler olmuş. Kimsenin içini bilemeyiz tabi ki, ancak bence işlerin bu hale gelmesinin sebebi Terim'den kaynaklanmıyor. Biraz özeleştiri yapın. Siz bir yerlerde çalışmıyor musunuz? Eğer sizden mevki olarak üstteki bir kişi size kafayı taktıysa, size, inanmıyorsa eminim siz de orayı sevseniz bile çıkış yolu ararsınız. Bence Fatih Terim, sonuna kadar haklı, yönetim ise haksızdır. Ayrıca Fatih Terim'in yeri dolmaz. En büyük başarılar bu hoca ile geldi. Bu saatten sonra Mourinho ve ya Ancelotti bile gelse Galatasaray'dan hiç bir şey olmaz. :D GS'nin bu kadar büyük bir futbol kulübü olmasında en büyük pay sahiplerinden birisidir. Ancak bir kaç yıl sonra başkan değişince yine Terim'i alırlar. Her zaman yaptıkları gibi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=105866]Paramore[/MENTION] Kesinlikle sana katılıyorum Fatih Terim gitmesine sevinenler cok yakında görecekler o Sevinme Boşuna olduğunu Yönetim Cok Büyük Bir Hata yaptı bakın demedi demeyin 3 ay sonra bu yönetimde istifa eder Bir Basın Sözcüsü cıkmış Galatasarayın Neymiş Fatih Terim klübe zarar veriyormuş ulan sen kimsin senin ne katkın var Klübe 16 tane kupayı sen mi kazandırdın UEFA kupasını senmi getirdin bu kadar şampiyonluğu senmi getirdin birde cıkmış terbiyesiz terbiyesiz konuşuyor Basın Sözcüsüymüş.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Ahahah iyi gün taraftarları elemanın kovuluşunu Aziz Yıldırım ve Demirören'e bağlamış. :-D Birde yükselen demişler. Borç batağında olduğunuzun bir farkına varın. :) Size yeni bir eleman alırlar unutursunuz. :)

Konunun Demirörenle alakasını çözemedim.Bence kızılacak bir yer varsa yönetimdir.Daha önce kaç kez kovulduğu tekrar takımın başına ve görevini çatır çatır yaptı.Ayrıca kulüp için her fırsatta çok değerli olduğu söylenen Terimin, sözleşmesinin fes edildiğini kızından öğrenmesi vahim.

Konunun Aziz Yıldırım ve Demirören'le alakasını göremeyenler onların ne mal olduğunu bilemeyenler ya da bilip te işlerine gelmeyenlerdir. Adamın yazdıklarının ciddiyeti konuya verdiği sulu mesajdan belli, o yüzden cevap vermek istemiyordum ancak bazı saftirikler bunlara inanabilir diye yazmak zorunda kaldım.

1. Beşiktaş'ın başında bulunurken kulubü borç batağına sürükleyip şike ile suçlandığı dönemde Tüpçü başta değilmiydi?
2. Keza aynı şekilde Aziz Yıldırım ve ekibi şikeden hapis yattığı dönemde Demirören ondan icazet alıp Federasyon başkanı seçilmedi mi?
3. Federasyon başkanı seçildiğinde ilk iş şike yapılmıştır ancak sahaya yansımamıştır kararını vererek Fenerin şampiyonluğunu tescil etmedi mi?
4. Kadıköydeki şampiyonluk maçında kupanın kadıköyde verilmesi kararını almış. Galatasaray kazanınca çark etmiş vermemek için gelinden geleni yapmış ancak ucube de olsa kupa törenini yapılmasına engel olamayan şahıs kendisi değilmidir?
5. Galatasaray kupa kazanınca yüzünden bin parça düşen fener kazanınca yüzünde güller açan kendisi değilmidir?
6. Sözleşmesi devam eden Abdullah Avcıya kumpas hazırlayıp, Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Fatih Terime teklif götürme terbiyesizliğini yapan ve bu günlerin hazırlayan kendisi değilmidir.

Şimdi bu çok bilmişlere soruyorum. Eğer Fatih Terim Milli takım ile sözleşme yapmamış olsaydı görevine son verilirmiydi?

Bu tamamen Aziz Yıldırım ve Demirören'in Galatasaray'ı yıkmak için hazırladıkları tezgahın son bulmuş halidir. Buna muhalefet edeceklere yukarıda sorduğum soruyu tekrar tekrar okumalarını ve cevabını vermeleri rica ediyorum.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
konuyu abartmaya sulandırmaya gerek yok...

öncelikle hocanın gönderildiğini yönetimden önce başkalarından öğrenmesi hoş olmamış.. bu birazda Terim'in Galatasaray'daki gücünden kaynaklı .. heryere uzanabiliyor. başka bir hoca olsa ruhu duymazdı.. ama sonuçta hoş bir görüntü olmadı ..

iyi, kötü anlaşıp ilerliyordu teknik ekip ile yönetim... iki tarafta yeri gelimce ödün veriyordu...

ama birkaç kırılma noktası oldu..

- Milli takım hocalığı.. başkanın görüşme izni vermesi filan hikaye,önce Terimin fikri alındı sonra başkandan izin alındı sonra resmi teklif yapıldı.. ve Terim herzaman hem milli takımı hem kulübü çalıştırmak istiyordu, bunuda açıklamıştı...

- Terim ve TFF arasında yapılan anlaşma ile ilgili detayların GS ile paylaşılmaması... Galatasaray TFF den istedi vermeyiz dediler... ve acıdır ki Terimde açıklama yapmadı TFF yi destekledi (yada o pozisyona düştü...)

- Anlaşmayı örenemeyen GS çapraz bir hamle yaptı 2 yıllık sozleşme önerdi.. imzlanırsa milli takım hikayesi 4 maçlık olduğu kesinleşecek, imzalanmaz ise mayıstan sonra Terim'in milli takıma geçeceği ihtimali güçlenecekti...

- Teklif hoca tarafından red edildi...

- 3-4 gün hoca başkanın telefonuna cevap vermedi, mesajını yanıtlamadı..

- Terim başkanın gönderdiği sportif direktörü başka bir güne salladı..

sadece bu olaylara bakılırsa yönetimin yapacağı başka birşey yok...

hepimiz çalışıyoruz şöyle düşünün,

Müdür arıyor cevap vermiyorsun, mesaj atıyor cevap vermiyorsun, müdür yardımcısını gönderiyor yarın konuşuruz diyorsun.. bu durumda ne olur :)

son söz,

Herşey için teşekkürler İmparator...
hayat devam ediyor...
Aslolan Galatasaraydır...

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
:P

641663.jpg

Demirören istifa Aysal istifa Yılmaz Hoca Gs'ye yumruk havaya

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şu basın sözcüsü denen kişi Şükrü Ergün Terim göndermesine Bize teşekkür eden ve sevinen var diyor geri kafalı kalmış o sevinenler senin takımın rakiberi insan bunu almayacak kadar sallak olması lazım

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Biz bu filmi Oktay Mahmuti'yle de gördük.Önce resmi siteden sözleşmesini uzattık diye açıkla sonra sözleşmesini feshet sonra medya yoluyla itibarsızlaştır.(Küfür etti falan)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Adam Milyon Defa Dedi... Ben Sözleşme yapılacak adam değilim.. Benim GALATASARAY ile sözleşmem kağıt ve imza ile değil GÖNÜL BAĞI iledir... Ama paşalarımız hâlâ vay efendim niye imzayı atmamış, niye telefonlarımıza bakmamış.. Hay sana da telefonlarına da smslerine be..

Rize ve Juventus maçları öncesi bu rezilliklerin gereği var mıydı.. Herşey güzel giderken ortalığı böyle b*ka sarmanın mantığı neydi.. Albayrak'ı bir çırpıda harcayıp Terim'i de böyle alelacele kovmanın esprisi nedir..bir türlü anlam veremiyorum..

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Terim'den ilk açıklama geldi

Galatasaray'da görevine son verilen Fatih Terim, isim vermeden yönetime tepki gösterdi.

fft64_mf1666014.Jpeg

Yönetimin sürpriz kararı sonrası dün gece Galatasaray taraftarının evine kadar gittiği Fatih Terim ile evinin önünde ayak üstü konuşma fırsatı bulduğunu belirten Bugün TV Spor Müdürü Selim Bayer, tecrübeli çalıştırıcının "İnşallah Galatasaray çok ama çok başarılı olur" dediğini söyledi.

"Galatasaray benim yuvam. Mutlaka geri döneceğim" diyen Terim, Bayer'in "Artık başkan olarak mı dönersiniz?" sorusuna ise gülümsemekle yetindi.

"ARTIK BEN KONUŞACAĞIM"

"Taraftarın hissettiklerini anlıyorum. Hepsine teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler" sözleriyle sarı-kırmızılı taraftarlardan helallik isteyen Terim, önemli açıklamalar yapacağını vurgulayarak, "Bugüne kadar hep ben sustum, birileri konuştu. Galatasaray zarar görmesin diye sustukça, onlar daha da çok konuştular. Şimdi artık ben de konuşacağım ve gerçekleri anlatacağım. Benim hakkımda 'TFF ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı' diyenlere de, o imzalanan basit ve sadece 4 maçlık protokolü de göstereceğim. Herkes bunu da bilecek" ifadelerini kullandı.

http://www.radikal.com.tr/spor/fatih_terimden_ilk_aciklama-1152436

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
NoImgThumbM.gif

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'le ilgili olarak bugün bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

TFF'nin İstinye'deki binasında gerçekleştirilecek basın toplantısı saat 13.30'da başlayacak.

TFF

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Terim açıklamasını yapsın artık bir işler dönüyor ama bakalım.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fatih Terim Galatasaray'ı sattı milli takıma gitti diyenler burda mı??????

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Başkanlık sürem boyunca takımın başında Fatih Terim olacak diyen Sn. Aysal, size sözünüzün arkasında durmayı öğretmediler mi?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Demirören: Fatih Terim artık serbest olduğu için önümüzdeki hafta, sözleşme için görüşmelere başlayacağız. 1+3 yıl olacak.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bütün olayın eleman lafıyla başladığı son olarakta telefonu açmamasına sinirlenen başkanın olayı bitirdiği anlaşılmış oldu.... iki egosu yüksek adam beraber çalışamadılar olan yine ASOLAN GALATASARAY'a oldu...
Ne zaman bi ivme yakalsak zaten hep aynı şeyler olur bu yüzden hiçbir Türk takımı kalıcı başarı sağlayamadı sağlayamayacak profesyonellik kanımızda yok.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray'da Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra sarı-kırmızılı ekipte flaş gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala da görevlerinden istifa etti. İkili şu sıralarda Florya'da gözyaşları içinde futbolcular ile vedalaştı.

Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah idmanına çıkmayarak kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi. Golcü oyuncu Burak Yılmaz da bu toplantıya katıldığı için idmanın ilk yarım saatini kaçırdı. İdmanda takımın başında kondisyoner Scoot Piri yer aldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Toplantı sonrasında Hasan Şaş ve Ümit Davala gözyaşları içinde futbolcular ile vedalaştı. Taffarel'in son kararı henüz bilinmiyor...
Yaşananlar ile ilgili olarak ilerleyen saatlerde resmi siteden açıklama yapılması bekleniyor. (KAYNAK)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Tek profesyonel taffarel çikti desene. Gerçi o da tek kalmaz heralde

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ünal Aysal demirören'in söylediklerini söylemedim diye aciklama yapmis. Ortalik karman çorman oldu biri de çikip doğrulari söylemiyor arkadas, herkes başkasini hedef gösteriyor. Ne düşüneceğimizi şasırdik

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_17996_B_9057_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’dan Açıklama

Bugün yapılan basın toplantısında TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in yanlış bilgilere ve anımsamalara dayanan açıklamalarını dinledik. Kendisini brif eden arkadaşlarının özensizliğine ve dikkatsizliğine bağladığımız bu açıklamalar kamuoyu ve camiamız açısından yanıltıcı olabileceği için aşağıdaki gerçekleri bir kez daha tekrarlamakta ve hatırlatmakta yarar görüyoruz.
1. Sayın Fatih Terim’le profesyonel ilişkimizi sonlandırma kararımızı TFF ile yapmış olduğu anlaşmaya dayandırmadığımız, dün Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basın Sözcümüz Sayın Şükrü Ergün’ün sözlü ve yazılı açıklaması dikkatle okunduğu takdirde açıkça anlaşılacaktır.

2. Kendisi ile yapmış olduğum yegane telefon görüşmesinde Sayın Yıldırım Demirören’e Teknik Direktörümüzle Ocak ayında yollarımızı ayırabileceğimiz şeklinde bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır. Öncesinde mutabakata varmış olduğumuz koşulları paylaştığımız ve bunun üzerine düşünmek için bir süre istedikleri bu telefon konuşması sırasında Sayın Fatih Terim’in de yanımda olduğu düşünülürse, böyle bir ifade kullanılmış olsa idim herhalde Terim’in dünkü Yönetim Kurulları kararını beklemesi değil konuşma bitiminde istifası gerekirdi.

3. Teknik Direktörümüze yapılmış ya da yapılacak teklif konusunda bilgimiz olduğu andan itibaren kararımız ve açıklamamız net olmuştur: 4 maç için Milli Takımımıza teknik direktörlük ve Mayıs ayı sonuna kadar danışmanlık yapma izni verilmiştir. Bunun dışında bir duruma izin vermeyeceğimizi hem telefonda kendisine bizzat ifade etmiş hem de resmi yayın organlarımızdan yayınlamış ve tüm kamuoyuna duyurmuş idik. Hemen ertesi gün tüm basında yer alan bu deklarasyonumuz da herhalde Sayın Demirören’in gözünden kaçmış olsa gerek.

4. Sayın Yıldırım Demirören’in henüz biz alınan kararı Sermaye Piyasası Kurulu’na ve basına bildirmediğimiz bir aşamada “biz Terim ile anlaştık şimdi 1+3 yıllık anlaşma imzalamak için bir araya geleceğiz” açıklamasını bizler de herkes gibi Doğan Haber Ajansı’nın yayınından öğrenmiş bulunuyoruz ve bunu zamanlama açısından TFF ve Sayın Fatih Terim için bir talihsizlik olarak değerlendiriyoruz. Haberin kaynağında bir sorun varsa bunun muhatabının Galatasaray olmadığı açıktır.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17996.php

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Terim gitti! İşte yeni hoca!
G.Sarayda Fatih Terim dönemi sona erdi. İşte ilk hoca adayı!

Fatih Terim’in görevine son verilmesinin ardından sarı-kırmızılılarda teknik direktörlük görevi için adı geçen ilk isim ise geçtiğimiz yıl Bayern Münih’le tüm kupaları toplayarak adeta tarih yazan tecrübeli teknik adam Jupp Heynckes.
Tecrübeli Alman hocanın yardımcılığına, bir dönem G.Saray futbolcu ve yardımcı antrenör olarak görev yapan Erdal Keser’in getirileceği öğrenildi.

http://amkspor.com/2013/09/24/terim-gitti-iste-yeni-hoca-196339/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

işte başka bir Takımın Taraftarı ancak böyle yorum yapar.

Yalan mı?. Milli takım Romanya çaını kaybetseydi, F.T. erkeklenebilir miydi, Ünal Aysala.
Vakti zamanıda sen elemanımsın dediğinde,kuyruğunu kıvırıp oturmadımı, baktı TFF yağlı bir teklif sundu, erkekliği tuttu beyfendinin.