Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saat gibi işleyen takımın içini her türlü yolla oydular ama hocayla başkan arasını yinede açamadılar ama en son teknik milli takım bahanesiyle devam ettiler ve sonunda amaçlarına ulaştılar.
Hiç şaşırmadım 1 aydır bu sefer başaracaklarını biliyordum daha öncede yazmıştım. En çok üzüldüğüm ortada başarısızlık için hiçbir neden yokken bu 1 yıl gitti, bu sene ligden ve şampiyonlar liginden bişey beklemiyorum artık. Hatta toparlanmamız daha uzunda sürebilir.
Dandik ligimizin şampiyonluğu umrumda değil beşiktaş mı olur kim olursa olsun hiç olamasak 2 yılda bir yine şampiyon oluruz zaten ama şampiyonlar liginden bir defa uzaklaşınca tekrar dönmemiz uzun sürüyor malesef. Avrupada yokkende maçları bile izlemek istemiyor insan.
Bu son olaylarda Fatih Terimi hatalı buluyorum şahsi görüşüm, başkan doğru olanı yaptı.
başkan sende yolcu gözüküyorsun yaptığın iş mi şimdi ne güzel gidiyorduk bu sonu haketmedik. Sezon sonu karar verilirdi ne acelesi vardı başkanın anlamıyorum. Başkan ağır liseli çıktı(!)
Son günlerde Profesyonel Futbol Tamımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray Sportif A.Ş.(Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim hissedarı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek değerlendirilmiştir. Yönetim Kurullarımızın sözleşmesini iki yıl uzatma kararı almasına cevaben Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terimin kendisine yapılan yeni sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması Yönetim Kurulumuza yeni çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.
Yaşanan gelişmeler Galatasarayın tüm sportif başarılarının temelinde yer alan Galatasaray değerlerine zarar verecek aşamaya gelmiştir. Yönetim Kurulumuz her şeyden önce bu değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğu altındadır.Galatasarayın tarihsel süreçte oluşmuş yönetim şekli gerek kurum içi hiyerarşi bakımından gerekse görev, sorumluluk ve yetkilerin dağıtımı bakımından kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.
Bu sorumluluğun gereği olarak camiamızın daha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terimin sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.
Bu kararın Şirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terime Kulübümüze verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Milli Takımın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızı gururlandıracağının bilinmesini isteriz.
Getiren de gönderen de ünal aysal. Takımın başına bence kaliteli bir teknik adam getirirler. Hem milli takım hem Galatasaray olmazdı olmadıda zaten daha işin başından gördük.
Terim in TFF ile sözleşme yaptığına mı inanıyosunuz hadi onu geçtim GS TV nin haberine mi inandınız? Bravoo.
Fatih Terim kac kez soyledi benim galatasarayla sözleşme yapmama gerek yok ben zaten çağırıldığımda burdayım diye. Zaten 2013-14 sezonuna kadar sözleşmesi var şuan yeni sözleşmeye gerek yok kaldı ki Fatih Terim in sözleşmesi bittiğinde yeni sözleşmeyi 2 ay sonra teklif eden yönetimin şimdi ne acelesi var:hammer::hammer:
Ben anlamıyorum bu işi hocam millet bir teknik direktör le 10 sene çalışır 20 sene çalışır biz en fazla bir 3 senede değiştiririz.Vallahi herkez suçlu bu işte bence.Kim kime ne derse desin Galatasaray çıkarları düşünülmeden yapılan işler bunlar.Tüpçü ise havalardadır şimdi..
Medyada bu akşam saatlerinde "A Milli Takımımız ve Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'in Galatasaray Spor Kulübü ile mevcut sözleşmesinin sonlandırıldığına" yönelik haberler yer almıştır.
Bu haberlerden kısa bir süre sonra bazı basın-yayın organlarında, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e atfen "Fatih Terim ile yeni bir sözleşme imzalanacağı" ve hatta bazı spor yorumcuları tarafından iddia edildiği üzere "Sözleşmenin yarın imzalanacağı" şeklinde değerlendirmelere yer verildiği görülmektedir.
Tüm bu haber ve değerlendirmeler gerçeği yansıtmamakta olup, Türkiye Futbol Federasyonu olarak gelişmeleri yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz.
keşke sezon sonu beklenseydi daha sezonun başındayız bu sene şampiyonluğu zor görürüz inşallah takım için hayırlısı olsun bu ayrılık bazı çekemeyenleri rahatlattıysa ne hala
Fatih terim eleman lafını çok yadırgadı film burda kopmaya başladı aslında başkanı takmamaya başladı nasıl olsa elinin altında milli takım'da var başarı hat safhada işsiz de kalmayacağına göre çok daha fazla rahat davrandı.