Terim Dönemi Sona Erdi!

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fatih Terim milli takımla daha önce imzalamış 5 milyon TFF+4 milyon sponsorlar 4 yıllık

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu nedir Allah aşkına daha Fatih Terim'le ilgili resmi karar açıklanmadan tüpçünün açıklamalarını kulüp kanalında yayınlamak...

BU8cEDACIAAknxR.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Saat gibi işleyen takımın içini her türlü yolla oydular ama hocayla başkan arasını yinede açamadılar ama en son teknik milli takım bahanesiyle devam ettiler ve sonunda amaçlarına ulaştılar.

Hiç şaşırmadım 1 aydır bu sefer başaracaklarını biliyordum daha öncede yazmıştım. En çok üzüldüğüm ortada başarısızlık için hiçbir neden yokken bu 1 yıl gitti, bu sene ligden ve şampiyonlar liginden bişey beklemiyorum artık. Hatta toparlanmamız daha uzunda sürebilir.

Dandik ligimizin şampiyonluğu umrumda değil beşiktaş mı olur kim olursa olsun hiç olamasak 2 yılda bir yine şampiyon oluruz zaten ama şampiyonlar liginden bir defa uzaklaşınca tekrar dönmemiz uzun sürüyor malesef. Avrupada yokkende maçları bile izlemek istemiyor insan.

Bu son olaylarda Fatih Terimi hatalı buluyorum şahsi görüşüm, başkan doğru olanı yaptı.

semihx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başkan sende yolcu gözüküyorsun yaptığın iş mi şimdi ne güzel gidiyorduk bu sonu haketmedik. Sezon sonu karar verilirdi ne acelesi vardı başkanın anlamıyorum. Başkan ağır liseli çıktı(!)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Jupp Heynkens ve Roberto Mancin'in menejeri aynı kişiymiş,ünal başkan manciniyi istiyormuş, diyorlar.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
2 yıllık sözleşmeyi kabul etme ,telefonları acma ,TFFye 3+1 için söz ver yolun acık olsun Fatih Terim.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Heynkens gelse cok iyi olur fatih terimin yerini dolduramaz ama :/

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_17991_sportifasB.jpg

Kamuoyuna Duyuru

Son günlerde Profesyonel Futbol Tamımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray Sportif A.Ş.(Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim hissedarı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek değerlendirilmiştir. Yönetim Kurullarımızın sözleşmesini iki yıl uzatma kararı almasına cevaben Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’in kendisine yapılan yeni sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması Yönetim Kurulumuza yeni çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.

Yaşanan gelişmeler Galatasaray’ın tüm sportif başarılarının temelinde yer alan Galatasaray değerlerine zarar verecek aşamaya gelmiştir. Yönetim Kurulumuz her şeyden önce bu değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğu altındadır.Galatasaray’ın tarihsel süreçte oluşmuş yönetim şekli gerek kurum içi hiyerarşi bakımından gerekse görev, sorumluluk ve yetkilerin dağıtımı bakımından kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.

Bu sorumluluğun gereği olarak camiamızın daha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terim’in sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.

Bu kararın Şirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terim’e Kulübümüze verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Milli Takım’ın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızı gururlandıracağının bilinmesini isteriz.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu

http://www2.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/17991.php

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Getiren de gönderen de ünal aysal. Takımın başına bence kaliteli bir teknik adam getirirler. Hem milli takım hem Galatasaray olmazdı olmadıda zaten daha işin başından gördük.

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fatih terim deseki suana kadar aldığım kupalarıda alıp gidiyorum müzedeki kupa sayısıs yarıya düşer ****

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Hızmet Veren Bır Insana Bunu Yapmak Haınlıktır..

magex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Terim in TFF ile sözleşme yaptığına mı inanıyosunuz hadi onu geçtim GS TV nin haberine mi inandınız? Bravoo.
Fatih Terim kac kez soyledi benim galatasarayla sözleşme yapmama gerek yok ben zaten çağırıldığımda burdayım diye. Zaten 2013-14 sezonuna kadar sözleşmesi var şuan yeni sözleşmeye gerek yok kaldı ki Fatih Terim in sözleşmesi bittiğinde yeni sözleşmeyi 2 ay sonra teklif eden yönetimin şimdi ne acelesi var:hammer::hammer:

Reaksiyon puanı
16,128
başkan son dönemini yaşıyor yakında oda gider güle güle başkan tüpkafa sana yemek ısmarlıcak.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bence sadece ünal başkan gönderdi demek doğru olmaz, fatih hocada sıkıldımı ne yaptı hep şampiyon olmaktan. :D

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Araları gergındı zaten Ünal Aysal la en son ELEMAN meselesi bardagı tasırdı...

Fatih terim de o olaydan sonra gitmek istiyodu açıkcası bunu anlamayan kalmamıstır zaten...

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Galatasaray Fatih Terimi , Trabzonsporda Şenol Güneşi Çok ararlar bu kafayla

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu nerden çıktı arkadaş.bu saatte kimi getirecek bunlar böyle saçma sapan bir iş yapıyorlar anlaşılır gibi değil....

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben anlamıyorum bu işi hocam millet bir teknik direktör le 10 sene çalışır 20 sene çalışır biz en fazla bir 3 senede değiştiririz.Vallahi herkez suçlu bu işte bence.Kim kime ne derse desin Galatasaray çıkarları düşünülmeden yapılan işler bunlar.Tüpçü ise havalardadır şimdi..

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[TABLE="class: marginB altaBG, width: 100%"]
[TR]
[TD]TFF'den açıklama!

NoImgThumbM.gif

Medyada bu akşam saatlerinde "A Milli Takımımız ve Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim'in Galatasaray Spor Kulübü ile mevcut sözleşmesinin sonlandırıldığına" yönelik haberler yer almıştır.

Bu haberlerden kısa bir süre sonra bazı basın-yayın organlarında, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e atfen "Fatih Terim ile yeni bir sözleşme imzalanacağı" ve hatta bazı spor yorumcuları tarafından iddia edildiği üzere "Sözleşmenin yarın imzalanacağı" şeklinde değerlendirmelere yer verildiği görülmektedir.

Tüm bu haber ve değerlendirmeler gerçeği yansıtmamakta olup, Türkiye Futbol Federasyonu olarak gelişmeleri yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz.

Türkiye Futbol Federasyonu

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=19024

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
keşke sezon sonu beklenseydi daha sezonun başındayız bu sene şampiyonluğu zor görürüz inşallah takım için hayırlısı olsun bu ayrılık bazı çekemeyenleri rahatlattıysa ne hala

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fatih terim eleman lafını çok yadırgadı film burda kopmaya başladı aslında başkanı takmamaya başladı nasıl olsa elinin altında milli takım'da var başarı hat safhada işsiz de kalmayacağına göre çok daha fazla rahat davrandı.