Terim Dönemi Sona Erdi!

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray'da 2 yıldır süren Fatih Terim devri resmen sona erdi.

terim3.jpg

Galatasaray yönetimi bugün yaptığı bugün yaptığı toplantının ardından Fatih Terim ile yollarını ayrıma kararı aldı.

Galatasaray yönetimi bu akşam 17.00′de yaptığı toplantıda Terim’in görevine son verdi. Gerekçe olarak da ‘Başkanlık makamına saygısızlık ve bunu sürekli devam ettirme’ olarak gösterildi.

Yarım saat içerisinde kulüp konu ile ilgili resmi İnternet sitesinden açıklama yapacak.

KAYNAK

B_17991_sportifasB.jpg

Kamuoyuna Duyuru

Son günlerde Profesyonel Futbol Takımımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray Sportif A.Ş. (Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim hissedarı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek değerlendirilmiştir. Yönetim Kurullarımızın sözleşmesini iki yıl uzatma kararı almasına cevaben Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’in kendisine yapılan yeni sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması Yönetim Kurulumuza yeni çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.

Yaşanan gelişmeler Galatasaray’ın tüm sportif başarılarının temelinde yer alan Galatasaray değerlerine zarar verecek aşamaya gelmiştir. Yönetim Kurulumuz her şeyden önce bu değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğu altındadır. Galatasaray’ın tarihsel süreçte oluşmuş yönetim şekli gerek kurum içi hiyerarşi bakımından gerekse görev, sorumluluk ve yetkilerin dağıtımı bakımından kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.

Bu sorumluluğun gereği olarak camiamızın daha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terim’in sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.

Bu kararın Şirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terim’e Kulübümüze verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Milli Takım’ın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızı gururlandıracağının bilinmesini isteriz.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu

[video=youtube;uBWlWxVekPo]http://www.youtube.com/watch?v=uBWlWxVekPo[/video]

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bir kaç gündür spor programlarında bahsediliyordu,
Mancini İstanbula gelecek bu hafta filan deniliyordu, inanmıyordum.

Güya Fatih Terim Ünal Aysalın telefonlarına filan çıkmıyormuş..
İnanılır gibi değil.
Şaşırdım açıkçası.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
eeeee şimdi mou'yumu getirecek bu başkan :/

Tüpçü muradına ermiştir şimdi

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] yi gectigin icin tebrikler kadir :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İlk hoca adayı Jupp Heynckes

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Herşey Elaman demesiyle Başladı Elaman demesi Fatih Terim zoruna gitti Kabullenemedi bir birilerine zıt gittiler ikisi. Hayırlı olsun önemli olan Galatasaray

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Fatih TERİM'in bu kaçıncı gönderilişi. 3-4 sene sonra herşey unutulur tekrar çağırılır

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fatih terimin altında ezildik diyemediler:)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Böyle bir sebepten dolayı bir Teknik adamın görevine son verilmesini de ilk kez duyuyorum açıkçası.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Türk takimlari adam olacakta bizde görecegiz.. bu kafayla daha cook yol aliriz.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Her iki taraf içinde Hayırlı olsun. Fatih Hoca' ya da bir teşekkür etmek lazım. Onca başarıdan sonra.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu Takım başarısız olsa İmparatordan sonra Bilki Ünal Aysal sıra sende olur bu Taraftar senide gönderir.

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Türk takimlari adam olacakta bizde görecegiz.. bu kafayla daha cook yol aliriz.

Birisi bacak bacak üstüne attı diye futbolcu kovar takımdan. Diğer tahammül edemediği için teknik adamı gönderir. Türkiye'de futbol gerçekten yasaklasın. Rezillikten başka birşey değil.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Fatih Terimin G.S yi nekadar sevdiği belli oldu. TFF 30milyon verince anında sattı G.S.yi
Adam için mis gibi fırsat yılda 3 5 maça çık zaten maks 2 yıl görev yapıp kovulur ama tffden 4-5yıllık paranın tamamını alır.
Hayat terime güzel.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bu saatten sonra Fatih Terim gibi bir adamın parayı düşüneceğini zannetmiyorum.
Adamın zaten kendi ve çocuklarının hayatını garantiye alacak birikimi vardır.

Olay Ünal Aysal & Fatih Terim anlaşmazlığı gibi görünüyor.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
la oğlum bırakın insanları kendiniz gibi görmeyi terimin parayı ihtiyacı mı var ?

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Üstelik bu karar alınırken Fatih Terim Florya'da antrenmandaydı.Terim'in bu kararı internet yoluyla öğrendiği söyleniyor

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Terim gitti! İşte yeni hoca!
G.Sarayda Fatih Terim dönemi sona erdi. İşte ilk hoca adayı!

Fatih Terim’in görevine son verilmesinin ardından sarı-kırmızılılarda teknik direktörlük görevi için adı geçen ilk isim ise geçtiğimiz yıl Bayern Münih’le tüm kupaları toplayarak adeta tarih yazan tecrübeli teknik adam Jupp Heynckes.
Tecrübeli Alman hocanın yardımcılığına, bir dönem G.Saray futbolcu ve yardımcı antrenör olarak görev yapan Erdal Keser’in getirileceği öğrenildi.

http://amkspor.com/2013/09/24/terim-gitti-iste-yeni-hoca-196339/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fatih Terimin G.S yi nekadar sevdiği belli oldu. TFF 30milyon verince anında sattı G.S.yi
Adam için mis gibi fırsat yılda 3 5 maça çık zaten maks 2 yıl görev yapıp kovulur ama tffden 4-5yıllık paranın tamamını alır.
Hayat terime güzel.

işte başka bir Takımın Taraftarı ancak böyle yorum yapar.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
yav bu türk medyası habermi bulamıor Heynckes'miş

adam birakti ne teknik adamlıgı.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
o yaştan sonra ne arası hazır ferguson boş onu getirsinler.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Üzüldüm , farklı bir hava katıyordu takıma, süper hocaydı, çok farklı planlar vardı... egosu yüzünden gitti...

hayırlısı,...

Milli Takım olayı durumu sadeleştirdi...

Başkan 2 yıllık sözleşme teklif ederek mayısa kadar işin sürüncemede gitmesini engellemek istedi..
Terimde sözleşmeyi rededince, olay bitti...

bu nedenle yönetime birşey diyemiyorum...adamlar haklı..

ama bu olayı büyütmemek lazım , abartmamak lazım...

gelmekte var gitmekte...

birkaç yıl sonra tekrar gelir... muhtemelen bu sefer farklı olur manager tarzı bişi olur... tepğede o onun altında hocalar...

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ünal aysal artık galatasaraya zarar verecek gibime geliyor

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Medyadan duydugumuz olaylar doğruysa baskanın yapabilecegi baska bişey yoktu sözleşme önerdi kabul etmedi sözde telefonlarına falan cıkmıyormuş milli takımdanda teklif gelince olaylar böyle gelişti demek cok üzüldüm dersem yalan olur. R.Mancini diyorlardı o gelirse iyi olur Man City'de oynattıgı sistemi oynayacak oyuncularımız var hayırlısı olsun.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yönetim emniyetten hem Florya'ya hem Arena'ya güvenlik istemiş