Temel ve Tren

hallo

Asistan
Katılım
16 Nisan 2009
Mesajlar
192
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
Temel makinist olmuş ve birgünde yolda önüne bir çocuk çıkmış ve temel der bu sırada düdüğe asılı vermiş çocuk da raydan çıkmıyor temel de 401yolcuya sormuş rayda bir çocuk var onammı vurim yoksa treni raydan mı çıkarim yolcular canının kıymetini bilir çocuğa çarp derler ve sonra gazetelerde çıkar temel 401 kişinin canına kıydı sonra bizim temel mahkemeye çıkar hakim sorar nasıl oldu temel hakim bey herşey çocuğun tarlaya kaçmasıyla başladı.
 

Peter

Dekan
Emektar
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
8,051
Reaksiyon puanı
88
Puanları
0
Hahahah :D
Süperdi :D
 

sahan2106

Asistan
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
457
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
Süper yaa, eline sağlık, iş yerındekılere de okudum, güle güle başladık işe :)
 

mned

Doçent
Katılım
9 Mart 2009
Mesajlar
715
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Ben de bu fıkrayı pazar yeri olarak okumuştum.Arkadaşımızın paylaşımına destek olsun yazayım diğer versiyonunu; Temel kamyonla yük taşırken freni patlar,karşısına pazar yeri çıkar arabayı sağa çeviremez duvar vardır solda da bir çocuk ayun oynamaktadır,ileri gitse pazara dalacak onlarca kişi ölecektir,kararını verir çocuğa vurayım pazarda onca insana yazık olmasın der.ertesi gün gazetelerde haber başlıklaru "trafik canavarı pazar yerine girdi xxx kadar ölü, hakim davada temele sorar niye pazara girdin ."aslında hakim bey herşey çocuğun pazar yerine kaçmasıyla başladı"
 

yzeyir9802

Öğrenci
Katılım
13 Ağustos 2009
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ben bunun başka bir versiyonunu duydum. bu fıkrada mantık hataları var bir tren raydan çıkartma makinistemi bağlı ikinciside trendeki 401 yolcu ölüyor ama temele birşey olmuyor. benim bildiğim fıkra ise

bir gün temel kamyonu ile eşya taşır. şehre yaklaşırken firenleri boşalır ve tutmaz. bakar ki şehrin bir yoluna pazar kurulmuş diğer yolunda da bir çocuk oyun oynuyor. temel durmam imkansız pazara dalacağıma çocuğa çarparım daha iyi olur der. ertesi gün gazete manşetlerinde kamyon pazara daldı 10 ölü 20 yaralı. temele hastanede sorarlar ne oldu. temel herşey çocuğun pazara kaçması ile başladı.

ben yazana kadar mned arkadaş yazmış
 
Üst