Tembel Üyeler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0ReiS0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1 ay Giriş Yapmayan Üyelerin Üyeliği Silinsinmi?

• Silinsin Bi Faydası Yoksa

Kullanılan: 17 16.3%
  • Hiç Giriş Yapmıyorsa Silinsin

Kullanılan: 24 23.1%
  • Silinmesin

Kullanılan: 41 39.4%
  • Daha Fazla 2 Ay Olabilir

Kullanılan: 22 21.2%

• Kullanılan toplam oy
    104

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Bence saçma bir fikir. Belki giricek nerden bilebiliriz ki..

funda13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben pek sık giremiyorum.Ama buradan çok şey öğreniyorum. Eğer böyle bir şey yapılırsa çok üzülürüm.

AntiCode_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önemli bi durumdan giremiyo olabilir silinmesi mantıklı değil BENCE (:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Hiç Giriş Yapmıyorsa Silinsin

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yok silinmesin direk banlansın ... :D

Yahu milletin üyeliğinden neden rahatsız olursunuz anlamam ..

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
her şeyden önce konu başlığı çok güzel olmuş
tembel üyeler
ve ayrıca silinmemesi taraftarıyım

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ya Hiç Giriş Yapmıyorsa Silinsin ben böyle dedim ama olmaz sdn gibi bir site her dk onla mı uğraşacalk yeni bir site olsa 3-5 üyesi olsa neyse ... bilmiyorum saçma olur

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
benimde 1 aydan fazla offln olduğum oldu:) ders ders ders... ne yapalım biz?? bjk_ayse ve ben bildiğim kadarıyla:D:D benim her zaman girmeye fırsatım olmuyor..

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok uzun süre ara verdiğim oldu üyeliğim silinmiş olsaydı yeni üyelik almazdım birde bu açıdan bakın arkadaşlar ;) bence gereksiz sdn büyük bir site

pulsarkuant

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar Bi Kaç Forumda Gördüm Ve Bende almak istediğim İsimlerin Kayıtlı oLması Ve Adamların Girmemesi Beni Çılgına çeviriyor.

1 Ay Veya Daha Fazla Üye Girişi Yapmayan Üyelerin Kayıtları Silinmesini İstiyorum Bu KOnuda Sizlerin Düşünceleri Nelerdir?

Sitedeki göreviniz nedir? Üyelerin giriş yapıp yapmamasının size zararı veya yararı nedir?

Bir çok üye işi olduğunda bir şeyler sormak için geliyor sorup işini görünce gidiyor ki bu gayet normal. Altı üstü forum ve foruma sadakat derecesinde bağlı kalmanın anlamı yok. Böyle bir ruh hali normal değildir. Sosyalleşin biraz:)

whois

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
UyeId yorumlar,mesajlar tarzı tablolarda da kullanıldığı için database den direk silinmesi bazı sorunlara sebep olabilir. Ama kullanıcı tablosuna "aktif" tarzı bir alan eklenip uzun süre girmeyen kullanıcılar pasif edilebilir. Tekrar aktif etmek isteyen olursa buradan aynı üye aktif edilebilir.

Tabi böyle bir alanın eklenmesi bazı sayfa kodlamalrında değişiklik yapılmasına sebep olacaktır. Mesela üye girişi. Eğer kullanıcı pasif ise ve giriş yapmak istediyse Uyarı mesajı çıkmalı ve tekrar aktifleştirme aşamasına yönlendirmeli.

Ceo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Silinmesinin nedeni nedir ki ? Neden silinsinler yani amaç :) ? db mi Şişircek yoksa, Yeni gelenler nick mi bulamicak ?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Sitenin masraflarına ortak olmadığına göre bu tasa neden, kayıttlarını sen mi tutuyorsun sitenin?

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1 ay çok kısa bir süre arkadaşlar, bazen vakit ayıramıyorsun, bence silinmesin en azından 4-5 aya çıkarılsın