BuzzKnight
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
aliça dedi ki:windows 7 temasını nereden bulabilirim bunun hakkında bana bir adres verebilirmisiniz.
4017741 dedi ki:Windows klasik temayı tek geçerim gerisi sıkıyor adamı kurmadığım tema paket kalmadı hepsi makyaj ben doğal olanı severim...Kral klasik tema
resim ve link var mı?paşazede dedi ki:bu windowblins programlarına alışmadım bi türlü uxthemepatcher kullanıyorum her teme ve sayfa görünümü değişiyo sistemede ek bi yük gelmiyor iconlar için ise beeicon diye bi program var bu iconpaker kadar büyük değil çok küçük i program saniyeler içinde kuruluyo sistemde yerini ble hatırlamassınız ek hiç bir yükü yok garibimin öle kendi başına sessis sedasız duruyo bi kenarda ve bisürüde ikon idirebiliyosunuz sayfasından masa üstü simgelerinden harddisk ve dosyalara kadar hepsini değiştiriyo binlerce herzevke uygun paket var kullanımmmıda oldukca kolay sevmediğiniz ikkonları kaldırabiliyosunuz ikonlar arasında düzenleme yapabiliyosunuz mesela paketteki pc ikonunu sevmediniz ozaman başkasıyla değiştirebiliyossunuz denemenizi öneririm