• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tema, WallPaper, Skin, - Vista Transformation Pack 8...

Arkadaşlar Windows Se7en teması olarak hazırladığım bu Deski sizinle paylaşayım dedim bakalım beğenekmisiniz..........

to be Continued....

Messenger çok hoş duruyor onun dışında diğer tercihlerimden sadece masamın üzerinde belgelerim kalır erişeceğim dosyalara klavye den ulaşırım.

windows 7 temasını nereden bulabilirim bunun hakkında bana bir adres verebilirmisiniz.

aliça' Alıntı:
windows 7 temasını nereden bulabilirim bunun hakkında bana bir adres verebilirmisiniz.

Öncelikle yukardaki arkadaşın masaüstü gibi masaüstü istiyorsanız; şunları yapmalasınız...

*İlk önce WindowsBlinds'i kurunuz. İlk sayfada]burdaki][/url] istediğiniz temaları indirin ve kullanın.
*Windows iconlarını değiştirmek için ise Iconpackager programını kurmalısınız. İlk sayfada verildi.
*Gelelim sağdaki saat takvim gibi araçlar için kullanılacaklar. Burdaki] ayrıntılı bir şekilde bulabilirsin.

^^

Windows klasik temayı tek geçerim gerisi sıkıyor adamı kurmadığım tema paket kalmadı hepsi makyaj ben doğal olanı severim...Kral klasik tema

4017741' Alıntı:
Windows klasik temayı tek geçerim gerisi sıkıyor adamı kurmadığım tema paket kalmadı hepsi makyaj ben doğal olanı severim...Kral klasik tema

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Nasıl hoşuna gidiyorsa öyle kullan... ^^

Resimleri büyütmek için üstüne tıklayın

Türkiye temasındaki masaüstü resmini biraz düzenledim. Umarım beğenirsiniz.

Bütün Paylaşımlar cok güzel hepinizin emeğine sağlık...

bu windowblins programlarına alışmadım bi türlü uxthemepatcher kullanıyorum her teme ve sayfa görünümü değişiyo sistemede ek bi yük gelmiyor iconlar için ise beeicon diye bi program var bu iconpaker kadar büyük değil çok küçük i program saniyeler içinde kuruluyo sistemde yerini ble hatırlamassınız ek hiç bir yükü yok garibimin öle kendi başına sessis sedasız duruyo bi kenarda ve bisürüde ikon idirebiliyosunuz sayfasından masa üstü simgelerinden harddisk ve dosyalara kadar hepsini değiştiriyo binlerce herzevke uygun paket var kullanımmmıda oldukca kolay sevmediğiniz ikkonları kaldırabiliyosunuz ikonlar arasında düzenleme yapabiliyosunuz mesela paketteki pc ikonunu sevmediniz ozaman başkasıyla değiştirebiliyossunuz denemenizi öneririm

paşazede' Alıntı:
bu windowblins programlarına alışmadım bi türlü uxthemepatcher kullanıyorum her teme ve sayfa görünümü değişiyo sistemede ek bi yük gelmiyor iconlar için ise beeicon diye bi program var bu iconpaker kadar büyük değil çok küçük i program saniyeler içinde kuruluyo sistemde yerini ble hatırlamassınız ek hiç bir yükü yok garibimin öle kendi başına sessis sedasız duruyo bi kenarda ve bisürüde ikon idirebiliyosunuz sayfasından masa üstü simgelerinden harddisk ve dosyalara kadar hepsini değiştiriyo binlerce herzevke uygun paket var kullanımmmıda oldukca kolay sevmediğiniz ikkonları kaldırabiliyosunuz ikonlar arasında düzenleme yapabiliyosunuz mesela paketteki pc ikonunu sevmediniz ozaman başkasıyla değiştirebiliyossunuz denemenizi öneririm
resim ve link var mı?

resim yüklemeyi bilmiyorum
ama uxtheme patcher yazarsan google da hemen çıkar sp3 kullanıyosan onun içinde ayrı çıkıyo tabi programı indir çalıştır çıkan soruya evet de bukadr sonra pc yi kapat aç çalışır istediğin xp temasını indir mssstylers dosyasına tıkla açılan penceerede uygula de hepsi bu
beeicon konusuna gelicede link verebilirim http://www.beeicons.com/ adres bu program ücretsizdir indir kur sonrada bu siteden istediğin theme klasörünü beeicons la ac apply de olsun bitsin kabaca anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olmusumdur

Gerçekten Çok Süpermiş Arkadaşım.
Gözlerim Şenlendi ;D
Saolasın ;)

Mrb millet bu vt8 kasıo pc yi söyliyim bende ddr 512 ram 3.0 Ht de işlemci var kasıo pc yi dikkat edin kurduktan sonra pc elinizde kalmasın ama vistada da denedim onda bi problem cıkmıo elinizde vista varsa temayı kaçırmayın derim...İyi forumlar ;)

ram orta ise kurmayın kasıyo.. ne varsa standart gelen uygulamalarda var.. :D

Vistayı kurduktan sonra sağ taraftaki saat ve bazı simgeler nasıl kurulacak yardımcı olurmusunuz