Telekom'dan Grev Sonrası Kampanya

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Türk Telekom grev krizini işçilerle anlaşarak çözdü ve yeni kampanyalara yöneldi. Bu kampanyaların ilki ise bugün Türk Telekom tarafından duyuruldu.

Türk Telekom yeni kampanyasında son kullanıcıları daha da memnun edecek olan bir uygulamaya gidiyor. aslında kampanya doğrudan değil dolaylı olarak son kullanıcıları ilgilendiriyor. 1 Aralık'tan sonra abone olacaklardan bağlantı ücreti alınmayacağını bildiren Türk Telekom, ayrıca kotalı kullanıcılara da 2 GB ek kota sunacak. Kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Aralık 2007. Bu kampanyadan doğrudan yararlanacak olan servis sağlayıcılar bu şekilde müşterilerine daha iyi abonelik seçenekleriyle gidebilecekler. Servis sağlayıcılardan ise konuyla ilgili bilgi henüz gelmedi.

Bilgi için: Türk Telekom
SDN - http://shiftdelete.net

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
ya kota eklenmesi çok güzelde 31 aralıktan sonra tekrar kotalar eski halinemi getirilecek???

such

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 aydır kapalı duran evdeki internet bağlantısına kota aşımı ve geçen aydan devir diyerek modem bile bağlı olmayan hattan para isteyen saçma sapan bir faturalandırma şekli tekel olma yolunda bir adım daha.

speedfreak

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2GB ek kota olayı tamamen doğruluğu kanıtlanmış değil. Bi sitenin yazdığına göre çağrı merkezi çalışanları böyle bişey olmayacak diyormuş. Bakalım yinede bi umut :(

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bize vurmaz herhalde yeni kampanya, varsa yoksa yeni aboneye

IceSPiRiT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni abonelere olacaktır büyük ihtimalle. her zamanki gibi...

ayrıca bence artık aynı paraya daha fazla internet demek yerine. bir de "aynı interneti daha AZ paraya" deme vakti geçmiş de olsa, demeleri gerekiyor... bana 1 mbit yetiyor. fiyatları daha cazip hale getirseler ya. hepsi göstermelik bugüne kadar yapılan fiyat uyarlamalarının. ayakta uyutuyolar bizi. ama bu adamlara mecburuz en kötüsü bu...

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
çok haklısın alacakları parayı eninde sonunda alıyolar.artık düşürmeliler

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bu kampanyayı TT mi yapıyor,şaşarım..
Bizler halen fiber optik kablolar ve bunların sabotajları ile uğraşıyoruz..
Millet satürnden wirelesee baglanıyor..
NE KAMPANYASI....

dogann007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne kampanyası en yavaş interneti kullanıyoruz üstelikte çok daha hızlı kullananlardan kat kat fazla ödüyoruz

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ttnet'in ve türk telekom'un internet sayfasında herhangi bir açıklama yok.Asılsız bir haber sanırım.

speedfreak

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yazıyı baştan okuyunca anladım acaba bu 2gb ek kota sadece 1 aylık mı? o.O Eğer öyle ise o kotayı alsınlar ... :@ :@ Zzz Dalgamı geçiyorlar :@

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tt hep şaka yapar zaten.

sadece bir kere 256 dan 1024 sınırsıza geçenler için 6 ay sınırsız 1024 yapmıştı.geri dönüş mümkündü. bir tek adam gibi kampanyası o idi.

crazyfrog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kampanya sitede mevcut;ama benim bazı şüphelerim var.Kesin bir bilgi verebilecek yetkili arkadaşlar var mı?

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
crazyfrog dedi ki:
Arkadaşlar kampanya sitede mevcut;ama benim bazı şüphelerim var.Kesin bir bilgi verebilecek yetkili arkadaşlar var mı?
nasıl telekomun sitesindemi mevcut

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
haaaa yani sadece bu aylık bende hep olacak sandım :D