Telefonumu Takas Etmeyi Düşünüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Can77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Can77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
İphone 11 128gb kullanıyorum alalı daha 2 hafta oluyor. Airpods ile beraber almıştım fakat telefon bana çok büyük ve ağır geldi. Airpods ve telefonumu takas etmek istiyorum ama ikinci ele çok sıcak bakmıyorum. Sizce kapalı kutu 11 pro ile takas yapabilir miyim yoksa xs ile mi yapmalıyım ? Yada yapmamalı mıyım sizce, ne düşünüyorsunuz ?

Can77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
11 Pro ile yap bence. 11 + Airpods + bir miktar para ile geçersin 11 pro'ya.
Üzerine ekleyebilecek param yok aslında bütün parayı bu ikisine vermiştim.. Eğer eklemek gibi bi hareket yapacak olursam ikisini satıp üzerine ekleyip 12 almak daha mantıklı olur bence

Reaksiyon puanı
8,191
Üzerine ekleyebilecek param yok aslında bütün parayı bu ikisine vermiştim.. Eğer eklemek gibi bi hareket yapacak olursam ikisini satıp üzerine ekleyip 12 almak daha mantıklı olur bence
O zaman XS ile takas yapıp üste para alabilirsiniz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İphone 11 128gb kullanıyorum alalı daha 2 hafta oluyor. Airpods ile beraber almıştım fakat telefon bana çok büyük ve ağır geldi. Airpods ve telefonumu takas etmek istiyorum ama ikinci ele çok sıcak bakmıyorum. Sizce kapalı kutu 11 pro ile takas yapabilir miyim yoksa xs ile mi yapmalıyım ? Yada yapmamalı mıyım sizce, ne düşünüyorsunuz ?
11 Pro ile takas yapmanı tavsiye ederim.İphone 11 den kurtulup üst düzey kalite sunan bir cihaz kullanmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme: