ugureryavuz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 430
Merhaba ben telefonuma root atıcam ama qnb finansbank uygulaması kullanıyorum.Bir sıkıntı olurmu
İnternette çalınabilir falan diyorlar açıkçası korktum biraz yani rahat kullanırmıyımNeden olsun ki?
Bende 2.inci telefonuma root atıcam benimde ilk androidim kuzenim teline root atacak bana sordu bende buraya yazıyım demiştimHiç öyle bir şey duymadım çünkü android kullanmadım hayatımda bilemiyorum?
İyi sonuç alırsa bende atarım belkiHiç öyle bir şey duymadım çünkü android kullanmadım hayatımda bilemiyorum?
Android bana çok karışık geliyorBende 2.inci telefonuma root atıcam benimde ilk androidim kuzenim teline root atacak bana sordu bende buraya yazıyım demiştim
Bana fazla gelmiyor android teli oyun oynamak için almıştım sadece ondan obur ayarları falan bilmiyorumAndroid bana çok karışık geliyor
İstediğin uygulamaya göremi ayarlıyorsunSorub olmaz ayarlarsan. Benim rootlu cihazımda hiçbir uygulamanın rootlu olduğunu anlamasına imkan yok. Root için Magisk kurmanı öneririm.
Ayarlamaları evet bir uygulamaya göre yapıyorsun bir diğer kastım ise doğru şeyler kurmandı. Düzgün root kurmak gibi.İstediğin uygulamaya göremi ayarlıyorsun
Hangi uygulamalar? Bende hepsi çalışıyor.Bankada sorun çıkmasa bile bir sürü uygulama çalışmıyor. Gerekmiyorsa atmayın derim.
Ben yapmadım zaten. Ve becerememesinden değil. En basitinden Samsung health te bile Root Detected uyarısı veriyor. Root atmak dünyanın en basit şeyi kime versen yapar. Cihazdan cihaza değişir zaten bu olay.Hangi uygulamalar? Bende hepsi çalışıyor.
Siz yapamamışsınızdır.
Ben yapmadım zaten. Ve becerememesinden değil. En basitinden Samsung health te bile Root Detected uyarısı veriyor. Root atmak dünyanın en basit şeyi kime versen yapar. Cihazdan cihaza değişir zaten bu olay.
Ziraat mobil vs rootlu çalıştırmıyor bende magisk var hide ile çalıştırabiliyorsun.İstediğin uygulamaya göremi ayarlıyorsun