Telefonum kablosuz internete bağlanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aNTv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum samsung ace 5830 ablamin evinde baglaniyorum ama evimden olmuyo ne yapmam gerek?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar ben baglnym wifye grym binternete bi müddet snra intete faceye feln gryo ama gncellemiyo watsab felan grmiyo ama internet war kapatıp actgm zaman modemi glyo kndne bunun çaresini bilen varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonunuzun mobil ağlar bölümünde mobil veri kısmını güncelleştirin telefonuyla internete giremeyenler için ben şimdi yaptım oldu arkadaşlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonumdan modemin şifresini giriyorum yanlış şifre diyeceğine bu ağa katılamadı diyor neden ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a beyler benim derdim şu, telefonum samsung grand duos kafelerde falan wifi'ye girebiliyorm yalnız benm modeme bir türlü giremedim sebebi ise şifreyi yanlış diyor doğru girdiğime de eminim. altını çizerek söylüyorum bütün herşeyi denedim modemi resetledim şifre degiştirdim gibi şeyler denedim acil yardım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben şuanda s3 mini kullanıyorum taşınabilir belleği açıyorum diğer telefonlarda görünüyor ama internete bağlanmıyor neden :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum turkkcell maxsi plus 5 mobil agları görüyor ama baglanmayır kaç kkere de fabrika ayarlarına döndürdüm ne yapablrm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Probleminizin çözümünü bulabildiniz mi acaba. Ben de aynı dertten muzdaribim de :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben evımde laptopta ınternete gırıyorum hıc bır sorun yok ama cep tlf telefonumdan gıremıyorum note 3 ve s3 denedım gırmıyor acıl yardım edermısınız lutfen tesekurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben evımde laptopta ınternete gırıyorum hıc bır sorun yok ama cep tlf telefonumdan gıremıyorum note 3 ve s3 denedım gırmıyor acıl yardım edermısınız lutfen tesekurler

Bendede durum aynı. Bir ara ben mi yazdım diye düşündüm. Şifreleme türü değiştirince giriyor. Ama bir telefon için şifreleme türümü değiştiremem. başka çözüm bilmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum sadece Iphone marka telefonum ile bağlanabiliyorduk, Samsung ve diğer marka telefonlarla wifiye bağlanamıyorduk modeme güncelleme yaptıktan sonra tüm telefonlarla wifiye bağlanabiliyoruz. modem yazılımını güncellemeyi deneyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim modem kablosuz telefondan bağlanmak istediğimde modemin adı gözüküyor ama şifreyi yazıp bağlan dediğimde değiştirilmemiş diyor bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
önce düzgün yazmayı öğren. sorunun ciddiye alınsın......????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de superonline la sorun yaşıyorum , evde bir tek ipad bağlanıyor int. E fakat telefonlar ve laptop bağlanmıyor. Laptopda sarı üçgen çıkıyor ünlem işaretli, 3 kez modem değişti yine de olmadı. Wiki ı görüyoruz bütün cihazlardan ama int.e bağlanmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:glare: arkadaşlar benim telefon daha yeni aldım eski telefonuma bağlanıyodu wifi yeni telefondan bağlanmaya çalıştığımda bağlanıyor diyo sonra ..... üzerinde kimlik doğrulanıyor ıp adresi alınıyor dedikten sonra bağlantı kesildi diyor bir türlü bağlanamadım yardım edin 1haftatır yapmadığım şey kalmadı
:hammer: en sonunda telefonu kırcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba , evimdeki wireless a daha önce cep telefonumdan bağlanabiliyordum . Ama yaklaşık bir haftadır hiç bir cep telefonu wirelesstan bağlanıyor fakat veri alışverişi yapamıyorlar. İlginç olan evdeki laptop ile wireless a bağlanabiliyorum sorunsuz bir şekilde. Cep telefonları Bir tek whatsup a gelen mesajları alabiliyor onun dışında ineternet siteleri , e-mail yada facebook gibi programların hiçbirinde internete bağlanamıyor. Modemin güvenlik türü ve şifreleme türlerinin hepsini denedim (wpa/wpa2 , AES gibi) her seferinde de modemi baştan başlattım , yinede bir çare olmadı. Çözüm hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Aynısı bendede oluyo yardım lütfen acil :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bizimde teller bağlanmıyo pc ler bağlanıyo. türk telekom bizden kaynaklanmıyor dedi. bir haftadır wifiyi teller kullanamıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:samsung cihazımdan başka ağlara bağlanıyorum ama kendi ağıma bağlanamıyorum yardımcı olurmusunuz

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
451
Telefonun Dns ayarlarını değiştirmeyi deneyin

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bazi modellerde güvenlik wpa2/PSK iken telefonların baglanmasini engelliyor. Diğer güvenlik ayarlarini deneyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba

aynı sorunu bende 1,5 yıldır çekiyordum. şifrelemeyi wep yapmıştım ama wep olduğu için sanırım şifreyi kırıp hattıma girmişler ve 50 gblık AKN 250 GBa yaklaşmış.
Bende şifreyi tekrar wpa/wpa2 yaptım ve S3 telefonumdan yine girememeye başladım nete. herşeyi denedim ama olmadı.
tek şey kalmıştı denemediğim oda modemin yazılım güncellemesi. şimdi airties nokta comdan firmware dosyasını indirdim. modeme 192.168 vs ile giriş yaptım ve güncelledim.
şu an sorun kalmadı.
umarım sende de aynı şekilde sorun çözülür.
iyi akşamlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen benim telefonum nokia ama bağlanamıyorum şifreyi de biliyorum bilgierde wpa/wpa2 var onu nasıl web yapıcaz

knoxwille

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wifi yayın kanallarını otomatikte bırakmayın nokialar bağlanmıyor. Elle tektek her kanalı deneyin. Wifi gördüğü kanalda bırakın. Nokialar wifi de sorunlu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Delirecem yaw wifi yeri mavi olmuyor hep gri internete girebiliyorum ama google play youtube falan giremiyorum sonunda parçalıyacam bu tabletim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede aynı sorun vardı dediklerinizi yaptım ancak bu şekilde sorunum çözüldü Şifreleme tipi wpa/Wpa2 diye görünüyordu wpa2 yaptım oldu sorun çözüldü verdiğin bilgi için sağol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim sorunum çok farklı telefonum gün içinde internet e bazen bağlanıyor bazen de hiç bağlanmıyor şu an iki gündür bağlanamıyorum telefonum S 3mini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumun wifi sini açmak istiyorum ama açılmıyor nedenini bilen varmı