Ozgurr67
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta içinde yeni bir telefon almayı düşünüyorum şuana kadar kafama P9 Lite 2017 yattı gerek tasarımı gerek özellikleri olarak (16 Gb hafıza bana yeter telefonu çok sık kullanan biri değilim WhatsAp - İnstagram vb Sosyal Medya - Maçkolik gibi uygulamalar kullanacağım oyun oynayan biri değilim oynarsamda Subway Surf gibi tarzında Candy Crus tarzında küçük oyunlar 16 Gb hafıza bana yeteceğini düşünüyorum 16 GB Class10 Hafıza kartımda mevcut ) sizce almalımıyım bu telefonu ?
Birde telefon şuan HepsiBurada.com'dan alacak olursam kargo dahil 1180 TL'ye almış olacağım Vatan , MediaMakrt gibi teknoloji mağazalarında 1300 tl ? Aradaki 120 tl gibi bir fiyat farkı var Hepsiburada güvenilirmidir ? Siz olsanız nereden alırsınız yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar

Birde telefon şuan HepsiBurada.com'dan alacak olursam kargo dahil 1180 TL'ye almış olacağım Vatan , MediaMakrt gibi teknoloji mağazalarında 1300 tl ? Aradaki 120 tl gibi bir fiyat farkı var Hepsiburada güvenilirmidir ? Siz olsanız nereden alırsınız yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar