Soru Telefonu düşürdüm

LordEnes_

Lord
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar telefon cebimden düştü yaklaşık 50 cm'den falan düştü köşesine doğru baktığımda kılıf aşırı hasar almış ama telefonda çizik bile yok iz toz bırakmaz bezle silip ışıkta bir güzel inceledim kılcal çizik bile yok telefonun tanımlamasına falan girip kontrol ettirdim sensörler de falan bir sorun gözükmedi kılıf sanırım tüm darbeyi emmiş bir sorun çıkmış olabilir midir ?

Genç skywalker

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Arkadaşlar telefon cebimden düştü yaklaşık 50 cm'den falan düştü köşesine doğru baktığımda kılıf aşırı hasar almış ama telefonda çizik bile yok iz toz bırakmaz bezle silip ışıkta bir güzel inceledim kılcal çizik bile yok telefonun tanımlamasına falan girip kontrol ettirdim sensörler de falan bir sorun gözükmedi kılıf sanırım tüm darbeyi emmiş bir sorun çıkmış olabilir midir ?
Hayır tabikide

(Düzenleme) Fevzi abi doğru dedi.Geçende üstüne yatmıştın.Kurtulmak mı istiyon telefondan ?

Son düzenleme:

LordEnes_

Lord
Reaksiyon puanı
11
Hayır tabikide

(Düzenleme) Fevzi abi doğru dedi.Geçende üstüne yatmıştın.Kurtulmak mı istiyon telefondan ?
Abi yeni aldım nabayım ya benim bide hastalığım var psikolojik destekte alacağım yakında :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen de üstüne yatmışsın, dikkat et. ?
Bişe olurmu xD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefona napmak istiyon aga. İleride suya düştü ya da çamura battı falan gelecek diye çekiniyorum şuan
Allah korusun kral xD

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Galiba telefonunu bozmaya çalışıyorsun :D

Kamerasını, mikrofonunu ve test edebileceğin sensörlere bak sorun yoksa bir şey yoktur merak etme.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,900
Samsung sa sağlamdır ama ucuz bir Çin malıysa bilemem.