Telefonsuz Onaylama

Baybars12345

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Merhaba, ben bir şey indirmek istiyorum ama karşıma onaylama çıktı ve telefon numarası istiyor. Dosyayı telefonsuz nasıl indirebilirim ? Bu konu için uygun kategori bulamadım kusura bakmayın. Bu hata ise ilk hatam olduğu için affedin.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
O tür şeylerle karşılaştığınızda telefon numaranızı girmeyiniz. Sizi dolandırabilirler.

Eğerki telefondan giriyorsanız ya da telefon internetini hotspot olarak paylaşıp bilgisayardan kullanarak giriyorsanız o sayfada kullandığınız operatörün adını bile gösterebiliyorlar.

Site domain ismini de kontrol etmenizi öneririm.

Baybars12345

Asistan
Reaksiyon puanı
54
O tür şeylerle karşılaştığınızda telefon numaranızı girmeyiniz. Sizi dolandırabilirler.

Eğerki telefondan giriyorsanız ya da telefon internetini hotspot olarak paylaşıp bilgisayardan kullanarak giriyorsanız o sayfada kullandığınız operatörün adını bile gösterebiliyorlar.

Site domain ismini de kontrol etmenizi öneririm.
Bilgisayardan giriyorum, özel konuşma başlatacağım ve o siteyi orada paylaşmayı düşünüyorum, çünkü normal konuda paylaşamayız.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Hiç bir şekilde numaranı verme. Belirttiğin bir mobil ödeme sistemi. Tatlı dille faturanı hop hoplatırlar.

Baybars12345

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Hiç bir şekilde numaranı verme. Belirttiğin bir mobil ödeme sistemi. Tatlı dille faturanı hop hoplatırlar.
Mobil ödeme sistemi mi ? Ben "Telefonunu verirsen dosyayı indirebilirsin" gibi sistem sanmıştım.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Telefonunu verirsen oraya bir sürü madde koyarız ve karşılığında sana belirlediğimiz miktarda parayı faturana yansıtırız. Sen de numaranı rızanla yazdığın için aldığımız her kuruşta yasal onay almış sayılırız derler böylece telefonu verirsen dosyayı indirebilirsin.